44 Responses

  1. Azzahairi
    Azzahairi July 3, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    Duit raya dah masuk dgn hensemnye. Haaa…..mesti juara liga lagi ni… 🙂

    Comel je gmbr virus selsema tu erk…haha

  2. anuar
    anuar July 3, 2015 at 5:43 pm | | Reply

    Syukur Alhamdulillah. .. saya pun dah dpt duit raya dari Klikjer.. 😉

  3. Mama Nadia
    Mama Nadia July 3, 2015 at 11:19 pm | | Reply

    Semoga cepat sembuh ye dan semoga menjadi ayah yang terbaik!

    Tahniah.

  4. kak yatiadam
    kak yatiadam July 3, 2015 at 11:54 pm | | Reply

    aku antara salah sorang la tu.. ki ki ki lama x jenguk blog ko ni… baru seminggu x berblog ni… macam dunia kak hilang… ha ha ha

  5. sabree hussin
    sabree hussin July 4, 2015 at 12:52 am | | Reply

    Aiseh bulan-bulan pose ni hang sakit ka

  6. akubiomed
    akubiomed July 4, 2015 at 12:53 am | | Reply

    Memang syiok dapat duit Raya awal. 🙂

  7. web guru
    web guru July 4, 2015 at 1:13 am | | Reply

    semoga cepat yah tuan yang terkena selesma siapapun tahniah dapat duit raya lagi

  8. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 4, 2015 at 1:33 am | | Reply

    Aku balik raya kat kampung tak lama, kalau berkesempatan.. aku singgah banting ye. hehehe

  9. onlajer
    onlajer July 4, 2015 at 1:36 am | | Reply

    oh balik johor dulu ya, jom kita sama – sama ngeteh haha.
    Aik klikjer tak bankin kan lagi pun aku punya

  10. hafizmd
    hafizmd July 4, 2015 at 2:48 am | | Reply

    Sila upgrade antivirus hang dgn habbas.

    Meme sentiase powerlah hang…

  11. abdfatah
    abdfatah July 4, 2015 at 4:53 am | | Reply

    nak duit raya jugak laa… duit raya klikjer…

  12. reezluv
    reezluv July 4, 2015 at 7:19 am | | Reply

    oho..memang banyak..gua punya komisen memang tak banyak camni..ehehe..gua nak concentrate lain..:P

  13. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 4, 2015 at 8:43 am | | Reply

    inshaAllah genius la anak mu tu nanti. kitorang yang baca ni dok turut mendoakan hehe

  14. Sani Yunus
    Sani Yunus July 4, 2015 at 10:33 am | | Reply

    Tahniahlah bro sebab dah dapat duit raya…

  15. Hani
    Hani July 4, 2015 at 2:57 pm | | Reply

    Untunglah, banyak duit raya….tahniah tahniah..

  16. zik
    zik July 4, 2015 at 4:18 pm | | Reply

    kalau kena demam selesema susah nak buat kerja.. badan lemah, tak selesa

  17. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi July 4, 2015 at 10:57 pm | | Reply

    tahinah..rezeki…anak sulong di bulan ramadhan ni..

  18. Nor Hafizah
    Nor Hafizah July 5, 2015 at 12:59 am | | Reply

    Waahhh masyuuukk.. Lagi-lagi nak raya ni kan. Bertambah la sikit income kan..^_^

  19. Sue
    Sue July 5, 2015 at 3:26 am | | Reply

    Paling tak best kalau selsema tu terjangkit kat anak-anak. Huhuuu..
    Makan vitamin c hari-hari tuan. Untuk up kan immune system. 🙂

  20. Hafizul
    Hafizul July 5, 2015 at 4:52 am | | Reply

    Okeh..selsema ekk..dah ekk main geget baby tu..geget bini aje yang boleh..haha..

    ofkos.. saya jeles dengan apa yang encik titan dapat ni..komisen klikjer..terlampau banyaknya..haha…

  21. hafiz hafizol
    hafiz hafizol July 5, 2015 at 7:23 am | | Reply

    banyaknyaaa… bestnya kalau sehari dapat banyak nie hahaha.. all the best bro.. nak usha kitab pink & klikjer kejap.. hehe

  22. sensasi2020
    sensasi2020 July 5, 2015 at 4:00 pm | | Reply

    Tahniah bro..dapat rezeki bulan Ramadhan dan dekat raya Aidilfitri pulak tu…. Tahniah juga dapat timang cahaya mata yang comel. Bolehlah upday\te baby tu di blog nanti.

  23. Travelog Siti
    Travelog Siti July 6, 2015 at 12:59 am | | Reply

    Jangan bagi jangkit kat baby sudahla…kesian dia kalu terjangkit huhu

  24. Daud Mohamad
    Daud Mohamad July 6, 2015 at 1:30 am | | Reply

    Assalam..tahniah bro! nak juga duit raya boleh hehehe 🙂

  25. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 6, 2015 at 3:05 am | | Reply

    Alhamdulillah. bertambah rezeki sejak ada anak ni kan..boleh beli baju raya anakla macam tu…

  26. Luthfi
    Luthfi July 6, 2015 at 3:59 am | | Reply

    hebat! Tahniah untuk baby baru

  27. khaty
    khaty July 6, 2015 at 6:55 am | | Reply

    wah…gabungan tentera yang memang aktif..tapi update guna cara tradisional ka moden?

  28. musadun
    musadun July 6, 2015 at 8:47 am | | Reply

    dah cukup dah tu untuk bayar bil letrik dan air bulan ni.hehe

  29. fahmi
    fahmi July 6, 2015 at 10:37 am | | Reply

    wahh..bestnya belum raya lagi dah dapat duit raya

  30. SentiasaPanas
    SentiasaPanas July 6, 2015 at 1:52 pm | | Reply

    Alhamdulillah..rezeki semakin melimpah ruah nampaknya. Tahnia dengan kehadiran anak sulung tu ye en. titan..:)

  31. hafiz
    hafiz July 7, 2015 at 12:21 am | | Reply

    Untung dapat bonus, dapat lagi duit raya…memang rezeki anak tu..

  32. fyna
    fyna July 7, 2015 at 7:20 am | | Reply

    alhamdulillah. rezeki untuk raya. jeles i. ^_^

  33. Alin Marlini
    Alin Marlini July 7, 2015 at 8:18 am | | Reply

    yeyyy…boleh dapat duit raya ni…hehehe

  34. kaki pelangi
    kaki pelangi July 7, 2015 at 12:22 pm | | Reply

    wow..bestnya dapat duit raya..nak jugak..hehe

  35. kak yatiadam
    kak yatiadam July 7, 2015 at 2:15 pm | | Reply

    duit raya…rezeki bulan puasa… ada jr Allah swt nk beri…

  36. zazazehra
    zazazehra July 7, 2015 at 2:32 pm | | Reply

    alhamdulillah…rezeki Allah utk mereka yg berusaha… utk demam tu..smoga cpt smbuh..

  37. zool
    zool July 7, 2015 at 3:33 pm | | Reply

    terbaek lah tu.. tapi jangan bawak jauh2 sangat anak ko tu… kecik lagi

  38. ridhwan
    ridhwan July 8, 2015 at 1:30 pm | | Reply

    senanglah lepas nie nak cari duit…cuma klikjer… rezeki…

  39. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 9, 2015 at 2:25 am | | Reply

    Batuk dan selesema ni memang berkawan rapat dari azali..semoga sihat kembali yea

  40. Sani Yunus
    Sani Yunus July 9, 2015 at 4:45 am | | Reply

    Nak raya memang kena standby duit lebih, nanti ramai budak-budak dan bapak budak yang nak datang raya…

  41. TiranaAduka
    TiranaAduka July 13, 2015 at 2:25 pm | | Reply

    meriah tahun ni ye dpt banyak duit raya….syukur TA tumpang gembira…

  42. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:36 am | | Reply

    Dapat banyak duit raya oh cikgu… tahniah 🙂

  43. Rossaimi
    Rossaimi August 5, 2015 at 12:31 am | | Reply

    Best layan klikjer nie. Setiap bulan ada masyuk walaupun tak banyak.

  44. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 7, 2015 at 12:30 am | | Reply

    Saya pun ada dapat. Alhamdulillah… 🙂

Leave a Reply to Sani Yunus Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.