33 Responses

  1. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir July 7, 2015 at 9:04 pm | | Reply

    Wow…bagi saya RM550 tu dah cukup besar tu untuk melayakkan encik titan bagi duit raya.

    Kat saya taknak huluq ka sekupang dua? Hihihihi.

    Tahniah atas kejayaan.

  2. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi July 7, 2015 at 10:07 pm | | Reply

    banyak tu….cikgu…tahniah

  3. musadun
    musadun July 7, 2015 at 11:29 pm | | Reply

    nak try buat duit gak la guna job di rumah ni. sat nak daftar dari link tu.

  4. Hafizul
    Hafizul July 8, 2015 at 1:48 am | | Reply

    Mak aiii..banyak dia bahang yer.. ni yang jeles semacam aje ni…rasa macam nak rehat sampai bila-bila..haha

  5. akubiomed
    akubiomed July 8, 2015 at 4:00 am | | Reply

    Serius kencang duit Raya masuk. 🙂

  6. Alin Marlini
    Alin Marlini July 8, 2015 at 4:13 am | | Reply

    alhamdlillah …rezeki tu

  7. permatamama
    permatamama July 8, 2015 at 6:45 am | | Reply

    Alhamdulillah rezeki. Semoga rezeki tuan murah!

  8. Ani Haryani
    Ani Haryani July 8, 2015 at 7:27 am | | Reply

    Betul, kerja keras, sedekah. Banyak jugak tu duit raya 😀

  9. ridhwan
    ridhwan July 8, 2015 at 8:59 am | | Reply

    untuk mendapatkan sesuatu haruslah berkerja keras..

  10. Maisarah
    Maisarah July 8, 2015 at 2:10 pm | | Reply

    wah…RM550. besar jumlah tu. tahniah..boleh la huluq duit raya kt anak buah 😉

  11. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 8, 2015 at 2:10 pm | | Reply

    wow, boleh beli mount baru ni hehe

  12. Ammar
    Ammar July 8, 2015 at 2:58 pm | | Reply

    Untunglah tua-tua pun dapat duit raya… Nak jugak.. Meh sini sikit…

  13. ctfand
    ctfand July 9, 2015 at 1:05 am | | Reply

    Wah syoknya dapat duit raya. Memang menjadi betullah raya tuan titan tahun ni..he he

  14. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 9, 2015 at 2:11 am | | Reply

    Banyaknya duit raya, kalau macam ni nak kena raya ke Banting la gamaknya..

  15. Sani Yunus
    Sani Yunus July 9, 2015 at 4:43 am | | Reply

    Bolehl tak nak datang umah nak ambik duit raya nanti?

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman July 12, 2015 at 10:52 am | | Reply

      Jom kita serbu umah cikgu Titam raya tahun ni,pasti meriah kan

      1. Sani Yunus
        Sani Yunus July 12, 2015 at 11:11 pm | | Reply

        Noriza: Diam aje En Titan..tengah sibuk cari buluh leman dan daun ketupat agaknya..heh..heh

  16. zool
    zool July 9, 2015 at 5:20 am | | Reply

    500 tu.. lepas duit raya anak buah tu

  17. khaty
    khaty July 9, 2015 at 8:17 am | | Reply

    Alhamdulillah..rezeki semakin bertambah

  18. Travelog Siti
    Travelog Siti July 9, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    Tahun depan suruh JDR bagi guna sampul raya pulak. baru aura raya lebih sikit.

  19. azam mohd
    azam mohd July 9, 2015 at 10:01 pm | | Reply

    Campur2 semua bole bayar upah maid bole la bg bini rehat skit

  20. sabree hussin
    sabree hussin July 10, 2015 at 8:49 am | | Reply

    Ramai lagi rupanya yang masih belum beli pakej latihan JDR rupanya. Masih boleh push untuk sales kalau macam ni nampaknya

  21. abdfatah
    abdfatah July 11, 2015 at 5:17 am | | Reply

    wah… duit raya lagi… raya sakan nampaknya… raya jangan tak raya…

  22. diana
    diana July 11, 2015 at 11:31 pm | | Reply

    Terasa kena lempang juga bab sekolah aje qiyamulail tu. Tapi sekarang memang tido 3-4 jam je, sebab ada job masuk. Betul tu jutawan sedekah dia tak beritahu orang. Orang tahu krg kata dia eksyen pulak.

  23. TiranaAduka
    TiranaAduka July 13, 2015 at 2:23 pm | | Reply

    syukur alhamdulillah

  24. Ikhwan
    Ikhwan July 13, 2015 at 10:48 pm | | Reply

    banyak duit raya tahun ni.

  25. myliferia
    myliferia July 14, 2015 at 9:36 am | | Reply

    Memang terfikirkan JDT tadi…kikiki

    Alhamdulillah, betul2 rezeki anak ni, mencurah-curah. Nanti boleh pos skit sini 🙂

  26. web guru
    web guru July 18, 2015 at 3:23 am | | Reply

    bisa beli kurma dan es cendol segerobak memang asyik masuk terus duit rayanya

  27. nudinabdullah
    nudinabdullah July 21, 2015 at 11:34 am | | Reply

    untungggg leerrrrr……………

  28. kak yatiadam
    kak yatiadam July 25, 2015 at 11:38 am | | Reply

    jumlah rm550 tu dh lepas bayak kereta kau dan beli susu, drypers anak aku.. yg ada anak kena kerja keras.. yg bujang lagi la kena bekerja keras nk bagi makan anak bini kn..

  29. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:26 am | | Reply

    macam seronok jak JDR nhe hihi tapi masalahnya pada saya umur masih tak cukup hehe sabar jelah…. Tahniah cikgu

  30. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 6, 2015 at 9:05 am | | Reply

    Sebulan berapa bilion masuk akaun bank bro ya? 🙂

  31. labulabi
    labulabi August 9, 2015 at 3:10 am | | Reply

    masih belum ada rezeki lagi menjana duit dari jdr ni..

Leave a Reply to Alin Marlini Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.