21 Responses

  1. kak yatiadam
    kak yatiadam July 7, 2015 at 2:13 pm | | Reply

    bagus info ni.. kena beli ni..

  2. zazazehra
    zazazehra July 7, 2015 at 2:30 pm | | Reply

    cantikkkk…lepas ni mudah la nak buat… tgu khwin nti.. bru buat 😀 hihi

  3. zool
    zool July 7, 2015 at 3:17 pm | | Reply

    nak buat juga untuk photobook anak gua ni..
    nak kena amik gambo comel2 ni

  4. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir July 7, 2015 at 9:10 pm | | Reply

    Bagus servis ni.Online pulak tu.Bolehlah guna untuk buat photo book wedding isteri nombor dua tanpa diketahui, hihihi.

    Tak gitu encik titan.

    1. titan
      titan July 7, 2015 at 9:14 pm | | Reply

      haha..

      hakk yang tu, gua tak berani bagi sokongan depan-depanan.

  5. Ros
    Ros July 8, 2015 at 1:11 am | | Reply

    idea yang bagus. kalo tak, semua gbr tersimpan je dalam handset.

  6. Hafizul
    Hafizul July 8, 2015 at 1:44 am | | Reply

    Huhu.. Bagus sangat ler tu.. tak pernah jumpa pulak sebelum ni..ke tak perasan ekk..haha

  7. JMR
    JMR July 8, 2015 at 3:21 pm | | Reply

    lagi best lepas amik gmbr, buat photoalbum kan..rugi la gmbr byk, peram dlm hardisk je heheh

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 9, 2015 at 2:19 am | | Reply

    Sangat mudah ni, kena himpunkan gambar raya canti-cantik la tahun ni…

  9. Sani Yunus
    Sani Yunus July 9, 2015 at 4:41 am | | Reply

    Memang cantik sangatlah tu bro..Lepas ni boleh guna servis yang canggih ni..

  10. Travelog Siti
    Travelog Siti July 9, 2015 at 1:46 pm | | Reply

    Bagus. Bolehlah print gambar-gambar pergi travel sebelum ni.

  11. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 9, 2015 at 2:16 pm | | Reply

    aku nye memori phone dah nak habis. leh la letak gambo kat sini pasni

  12. myliferia
    myliferia July 13, 2015 at 1:15 am | | Reply

    Best ni, selalunya khidmat photo book ni dah biasa di luar negara. Dah ada yang berkualiti kat sini, lagi senang.

  13. web guru
    web guru July 18, 2015 at 3:24 am | | Reply

    banyak service yang bisa diperoleh dari dunia internet ya semuanya sangat memudahkan

  14. rahimah
    rahimah July 19, 2015 at 12:12 am | | Reply

    Menarik ni. Memang dah lama cari servis foto print macam scraptbook untuk gambar travel.Tq for the info 🙂

  15. musadun
    musadun July 20, 2015 at 12:55 pm | | Reply

    ni dapat kembalikan zaman dulu-dulu punya. sebab sekarang ni pun orang main online je, nak dapatkan gambar secara fizikal dah jarang orang buat.

  16. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:32 am | | Reply

    sangat menarik servis tu… Boleh try juga nhe nanti hoho…

  17. Nurul
    Nurul July 31, 2015 at 7:16 am | | Reply

    Ok gak idea photobook ni, at least ada benda nak tunjuk kat anak. instead scrolling kat hard disk better tunjuk album depan dia. Ni gambar masa lahir, ni gambar masa meniarap..so ada bonding time antara parents dan anak

  18. nila anggraini
    nila anggraini August 4, 2015 at 5:08 am | | Reply

    pernah juga buat fhotobook ni dulu, memang comel hasilnya.Boleh create sendiri dan masukan dalam CD,memang awesome…

  19. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 7, 2015 at 12:25 am | | Reply

    Bagus sangat servis ni, kalau bini saya tahu memang dia suruh buat punya. 🙂

  20. Meric Abdullah
    Meric Abdullah March 1, 2017 at 11:03 am | | Reply

    Saya Nk buat Kulit album ..pm saya 0132777775 .

Leave a Reply to JMR Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.