28 Responses

  1. zool
    zool July 28, 2015 at 2:18 pm | | Reply

    ceh citer panjang nak beritau hari lahir dia rupanya..
    selamat hari lahir le

  2. Azzahairi
    Azzahairi July 28, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    Alang-alang dah baca ni nk wish gak lah…selamat hari lahir.. 🙂

  3. Boni kacak
    Boni kacak July 28, 2015 at 3:42 pm | | Reply

    Happy birthday cikgu.. Heh heh

  4. reezluv
    reezluv July 28, 2015 at 3:46 pm | | Reply

    apa agaknya bini bagi adiah birthday ye?emas 28 karat?ahaha

  5. akubiomed
    akubiomed July 28, 2015 at 4:34 pm | | Reply

    Sudah beberapa cuaca panas. 🙂

  6. syamrinsam
    syamrinsam July 28, 2015 at 6:28 pm | | Reply

    Kalau nak tau, 28hb Julai adalah pertama kali aku singgah (sebenarnya terjumpa blog best pasal Banting) di sini. Try cari sejarah tempat kelahiran aku kat Sijangkang, ada plak link ni.. tinggal klik, tersembul la.. Selamat Hari Jadi.. Kalau tak jadi, tanggung sendiri.. Ok la.. Makasih dah berbagi.
    ADIOOOSS.. Salam.

  7. myliferia
    myliferia July 28, 2015 at 7:57 pm | | Reply

    hahahaha…the conclusion is…kiki…tulah main point nyer tu 😛

    Nak hadiah ape nih? Rojak setor ganue ke? Tinggal sebijik jer lagi. Tapi dah niat nak makan esok ni….hahaha

  8. sabree hussin
    sabree hussin July 29, 2015 at 2:54 am | | Reply

    nasib baiklah ayat yang last tu aku tak berapa nampak haha

  9. Khairil Mazri
    Khairil Mazri July 29, 2015 at 3:05 am | | Reply

    ayat atas semua aku paham.

    yang bawah sekali tu…

    terpaksa tutup mata.

    nanti ketumbit naya weh…

  10. lankapo
    lankapo July 29, 2015 at 3:53 am | | Reply

    laa apsal tak keluar notification kat facebook.

    klu tak dah wish dah..

    happy birthday bro

    1. SaniYunus
      SaniYunus August 2, 2015 at 5:14 pm | | Reply

      Lankapo: En Titan nak privasi kut….

  11. Uncle Zuan
    Uncle Zuan July 29, 2015 at 3:17 pm | | Reply

    hebat orang yang bday dia 28 julai. hehehe puji mana tau dapat cendol

    1. SaniYunus
      SaniYunus August 2, 2015 at 5:13 pm | | Reply

      UncleZuan: Gua pun nak joint juga kalau ada, tak pernah lagi cuba cendol banting…

  12. mrhanafi
    mrhanafi July 29, 2015 at 11:08 pm | | Reply

    saya hadiah satu perkataan paling mahal dalam dunia untuk bro ..iaitu TAHNIAH

  13. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 29, 2015 at 11:25 pm | | Reply

    Selamat hari lahir cikgu..dah dapat bos baru ni moga2 ada pembaharuan yang positif la di sektor pendidikan yea…

  14. matacamey
    matacamey July 30, 2015 at 7:52 am | | Reply

    banyak juga peristiwa tarikh 28/7 ni..
    yg paling surprise tang bwh skali..
    selamat hari lahir..

  15. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:17 am | | Reply

    Baca dari atas tdi saya dah fikir “hebat betul cikgu nhe main seo guna tajuk lain tetapi berisi dengan benda yg sedang trend” hihi tapi bila dah baca sampai bawa rupanya jawapan tajuk ada dibawah hoho,… Selamat hari lahir cikgu

  16. rahimah
    rahimah July 30, 2015 at 5:07 pm | | Reply

    La…hari jadi rupanya. Patutlah habis segala sejarah 28 hb Julai semua keluar. Buat gempak rupanya.

  17. Ani Haryani
    Ani Haryani July 31, 2015 at 1:31 am | | Reply

    28 Julai terkandung pelbagai peristiwa. Harap tak terlambat, Selamat Hari Jadi hehe

  18. sani
    sani July 31, 2015 at 5:18 am | | Reply

    Selamat Hari Lahir bro titan..moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..

  19. Alongxp
    Alongxp August 3, 2015 at 3:18 am | | Reply

    lu memang hebat bro, seriusly mmg hebat tahap dewa dewi ni. punyalah panjang, yang paling last tu sebenarnya yang dia nak bagi tahu…

    p/s: aku nak tiru ni sebab ko dah bagi kebenaran dalam kita pink hehehehe

  20. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 August 3, 2015 at 9:16 am | | Reply

    Selamat hari lahir tuan…

  21. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 5, 2015 at 2:40 am | | Reply

    Banyak juga yang terjadi pada 28 july ni den tak tau plak, nasib en titan buat entry kalu idak sampai ke sudah den xtau hehe.

  22. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 5, 2015 at 11:44 am | | Reply

    Semoga sentiasa sihat, banyak rezeki dan tak lokek ilmu hehe. Amin..

  23. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 6, 2015 at 9:01 am | | Reply

    Perkara bersejarah yang sama tarikh dengan tarikh lahir memang mudah untuk diingat. 🙂

  24. labulabi
    labulabi August 9, 2015 at 3:08 am | | Reply

    ha.. tarikh ni la kedudukan muhyiddin yassin digantikan zahid hamidi

  25. kak yatiadam
    kak yatiadam August 9, 2015 at 1:45 pm | | Reply

    selamat hari lahir bro… nk hadiah? kak sedeqah al-fatihah kat kmu yr… semoga panjang umur.. sihat selalu.. jadi jutawan dan…dan.. dan.. tambah anak lagi..

  26. Hafizul
    Hafizul August 17, 2015 at 4:47 am | | Reply

    Bijak dan genius..hahaha..selamat hari lahir sifu… Semoga panjang umo, semoga lebih dimurahkan rezeki, dan semoga berjaya dalam setiap apa yang dirancangkan tu..hadiah??? Tak ada.. sory haaa… hahaha

Leave a Reply to Ani Haryani Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.