29 Responses

  1. Anuar
    Anuar July 29, 2015 at 1:14 pm | | Reply

    Tahniah…. Boleh lah buat Opean House 10 kali… Hehehe..

  2. Azzahairi
    Azzahairi July 29, 2015 at 3:53 pm | | Reply

    Banyaknya komisen, tahniah-tahniah..

    Yup, sedekah bia banyak, setuju 🙂

  3. zool
    zool July 29, 2015 at 4:07 pm | | Reply

    makan sate ko.. nanti nak belajo buat sate la

  4. mrhanafi
    mrhanafi July 29, 2015 at 11:05 pm | | Reply

    ho..ho..duit banyak untuk masa depan diri dan keluarga..

  5. Noriza Rahman
    Noriza Rahman July 30, 2015 at 12:07 am | | Reply

    Banyaknya duit raya tahun ni cikgu kumpulkan yea..tahun pertama pula tu beraya sebagai bapa..pastinya terlebih kegembiraan tu kan?

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos July 30, 2015 at 4:49 am | | Reply

    biasanya hbis raya ni pitis byk habis..

  7. Fakhrulradzi
    Fakhrulradzi July 30, 2015 at 7:07 am | | Reply

    Boleh lah saya datang beraya. hehehehe..

  8. Calrase Patrick
    Calrase Patrick July 30, 2015 at 11:08 am | | Reply

    Tahniah cikgu.. Semoga rezeki terus datang dengan lebih banyak lagi supaya cikgu boleh belanja saya makan sate hihi…

  9. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek July 30, 2015 at 2:01 pm | | Reply

    Bila cikgu nak bukak open house ni? Nak makan sate! 😛

  10. rahimah
    rahimah July 30, 2015 at 5:03 pm | | Reply

    Banyak komisen tu. Lepas tu raya kena kerja keras cover balik duit.

  11. myliferia
    myliferia July 31, 2015 at 6:08 am | | Reply

    Banyaknya tips yang best-best. Awat tak pie makan cendol durian? hehehe

  12. permatamama
    permatamama July 31, 2015 at 11:42 am | | Reply

    tahniah semoga apa yang kita perolehi semtiasa berkat dan digunakan dengan baik.

  13. berita semasa online
    berita semasa online July 31, 2015 at 4:32 pm | | Reply

    boleh buat open house besar-besaran denga duit online yang dapat ni…hahaha….

  14. Mr Sync
    Mr Sync August 1, 2015 at 3:17 am | | Reply

    Lepas raya, orang ada duit LEBIH yang tak tahu nak buat apa,

    memang panas ayat ni, kena contohi juga macam mana nak cari duit lebih.

  15. musadun
    musadun August 1, 2015 at 4:56 am | | Reply

    dah ke-50 ye..tahniah!

  16. Travelog Siti
    Travelog Siti August 1, 2015 at 7:45 pm | | Reply

    Boleh bagi duit raya banyak2 la titan.

  17. sabree hussin
    sabree hussin August 2, 2015 at 12:25 am | | Reply

    Erk dah boleh makan sate ke hhe

  18. SaniYunus
    SaniYunus August 2, 2015 at 5:19 pm | | Reply

    Bro ni sate ape ni bentuk dia bersegi aje? Kena sate rusa pun sedap juga ni..:-)

  19. nudinabdullah
    nudinabdullah August 3, 2015 at 12:06 am | | Reply

    Pakciikkk kayoooo… .

  20. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 August 3, 2015 at 9:01 am | | Reply

    Tahniah tuan. Sate apa tu? bersegi-segi pastu besar plak saiznya.

  21. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 5, 2015 at 2:38 am | | Reply

    Terbaik dapat duit geli2 boleh buat makang sate

  22. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 5, 2015 at 11:42 am | | Reply

    Ada tips-tips yang sememangnya sangat mengesankan..hehe

  23. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 6, 2015 at 6:11 am | | Reply

    Titan buatlah contest, duit banyak tu. Sedekahlah sikit kat pembaca setia ni. 🙂

  24. Ummi Hanie
    Ummi Hanie August 6, 2015 at 8:23 am | | Reply

    amboi bahgia anakanda dapat bapak kayo … haha

  25. labulabi
    labulabi August 8, 2015 at 4:16 am | | Reply

    Banyak gak komisen ni dapat dari ashadee.. labulabi hanya pernah dapat komisen dari klikjer.. ashadee tak dapat lagi..

  26. Mr keladi
    Mr keladi August 11, 2015 at 1:35 pm | | Reply

    Wow..alhmdulilah…rezeki…masyuk…vbg lah tip

  27. Azlan
    Azlan August 12, 2015 at 5:37 pm | | Reply

    alhamdulillah..saya baru nak start..huhu.

  28. huda
    huda August 14, 2015 at 1:06 pm | | Reply

    ade dialog bahasa budak kecik lagi…sonok sembang ngan diorang even kdang-kadang kita tak clear pun ape die cakap…

  29. Hafizul
    Hafizul August 17, 2015 at 4:45 am | | Reply

    Huhu..jeles wehhhh…

Leave a Reply to Mr Sync Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.