23 Responses

  1. farzli
    farzli August 9, 2015 at 11:49 am | | Reply

    wow..

    xsangka erk, lu memang pawer..

    kawan albert tu..

    1. Sani Yunus
      Sani Yunus August 9, 2015 at 4:58 pm | | Reply

      Memang power. Tapi gua tak pernah sampai lagi kat dimesi tu..

  2. sabree hussin
    sabree hussin August 9, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    Pasal dimensi yang ko cakap ni, aku rasa aku pernah “sesat” masuk dalam dunia tu skjap ho ho tapi tak le lepak lama-lama dalam tu

  3. Labulabi
    Labulabi August 9, 2015 at 1:05 pm | | Reply

    Nasi putih makanan yang banyak membekalkan tenaga…

  4. Sani Yunus
    Sani Yunus August 9, 2015 at 4:55 pm | | Reply

    Memang banyak manafaat dan khasiatnya. Tapi kalau diambil berlebihan jadi mudarat pula..

  5. mrhanafi
    mrhanafi August 10, 2015 at 2:47 am | | Reply

    wow bestnya bermain dengan dunia fantasi..

  6. Nurul
    Nurul August 10, 2015 at 8:20 am | | Reply

    Masuk dimensi sana, dimensi sini..lawan Harimau Hitam, Naga Merah..tapi nasi putih jugak dicarinya.

  7. JMR
    JMR August 10, 2015 at 9:02 am | | Reply

    aku tunggu nak baca topik mimpi level 3 tu haha

  8. nikkhazami
    nikkhazami August 10, 2015 at 1:29 pm | | Reply

    hebat… hebat!

  9. hazam amin
    hazam amin August 10, 2015 at 2:26 pm | | Reply

    perghh memang terer dapat berfantasi.haha

  10. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 10, 2015 at 11:12 pm | | Reply

    Jauhnya fantasi yang cuba dibawa…

  11. Ikhwan
    Ikhwan August 12, 2015 at 4:19 pm | | Reply

    gua suka penjejak badai.

  12. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin August 12, 2015 at 5:37 pm | | Reply

    Memang tak boleh tinggal nasik setiap hari. Rasa kosong dunia ini tanpa nasi eheheh..

  13. ahmadyani
    ahmadyani August 12, 2015 at 8:15 pm | | Reply

    Nasi putih boleh diibaratkan kanvas atau kertas putih. Banyak imaginasi boleh dilakar di atasnya.

  14. Travelog Siti
    Travelog Siti August 12, 2015 at 9:36 pm | | Reply

    Aku rasa ko ada bakat jadi penulis buku fiksyen pulak, Titan. Mesti bestseller punya.

  15. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 13, 2015 at 12:40 am | | Reply

    Cite kat dunia dimensi 5 tu banyak pengaruh waktu kanak2 tu hehe. Den peminat juga pendekar laut, pedang setiawan,

  16. huda
    huda August 14, 2015 at 12:22 am | | Reply

    nak tau adventure seterusnya, dah habis ke belum mkan nasi putih?

  17. diana
    diana August 15, 2015 at 4:33 pm | | Reply

    Makan nasik dengan telur mata kicap masin tengah lapar memang best.

  18. Hafizul
    Hafizul August 17, 2015 at 4:43 am | | Reply

    Haha..macam-macam la dia punya cerita yang best2.. betul tu..jangan jauh meroyan sangat..bahaya2..kan tak leh keluar dunia 5 dimensi tu pula..hehe

  19. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 19, 2015 at 5:19 am | | Reply

    Mimpi 3 level dah macam Inception pula. Mimpi dalam mimpi. 🙂

  20. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad August 22, 2015 at 6:27 am | | Reply

    Tak sangka la saya nie hebat.
    Sebab berkawan atas kawan atas Albert kan.
    Wowww..Hihi

  21. emalin mohd
    emalin mohd August 22, 2015 at 2:43 pm | | Reply

    Banyak nya dimensi tapi nasi putih tetap idaman kalbu kan?

  22. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 25, 2015 at 4:42 am | | Reply

    Fuh..power habis ngan sehelai daun je sebagai ulam..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.