43 Responses

  1. zool
    zool August 10, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    terbaiklah.. dapat iklan dari new balance..
    bila lah aku nak dapat sambar sebiji..
    nak guna untuk jogging ni

    1. SaniYunus
      SaniYunus August 14, 2015 at 12:45 am | | Reply

      Zool: Sambar jangan tak sambar bro!

  2. Uncle Zuan
    Uncle Zuan August 10, 2015 at 3:37 pm | | Reply

    oh men, ko buat aku nak beli satu pasang

  3. Labulabi
    Labulabi August 10, 2015 at 4:15 pm | | Reply

    Cantik rupa kasut new balance ni.. Boleh cari dan beli lepas ni..

  4. KiD
    KiD August 10, 2015 at 10:51 pm | | Reply

    memang antara kasut yang design cantik dan murah… haaaa… berbaloi

  5. Hero Borneo
    Hero Borneo August 10, 2015 at 11:01 pm | | Reply

    jarang sangat nak beli kasut sukan sebab jarang bersukan secara agresif setakat jalan kaki itu memang rutin setiap hari

  6. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 10, 2015 at 11:41 pm | | Reply

    Kalau dapat kasut cantik macam ni baru semangat nak berlari…

    1. SaniYunus
      SaniYunus August 14, 2015 at 12:46 am | | Reply

      Noriza:Jangan hangat-hangat tahi ayam sudahlah ..heh..heh

  7. akubiomed
    akubiomed August 11, 2015 at 1:09 am | | Reply

    Belom pernah merasai memakai kasut sneaker New Balance. Biasanya kasut Power Bata menjadi pilihan. Bolehlah cuba nikmat merasai jenama New Balance ini pula.

  8. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi August 11, 2015 at 3:49 am | | Reply

    cantik juga kasut New Balance ni..kawan-kawan Jj yang main basketball rata-rata guna kasut jenama ni..

  9. adarain
    adarain August 11, 2015 at 4:40 am | | Reply

    Baru beli kasut. kalo harga ok bolehlah beli.

  10. Mus
    Mus August 11, 2015 at 7:34 am | | Reply

    ada kat satu web.. design mcm NB tapi harga murah sangat.. memang kena ciplak design NB

  11. razlan
    razlan August 11, 2015 at 9:43 am | | Reply

    cantik kasut new balance tu…warna warni

  12. Jie Susanos
    Jie Susanos August 11, 2015 at 11:29 am | | Reply

    tgh ushar2 ksut new balance ni..

  13. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad August 11, 2015 at 1:46 pm | | Reply

    kasut ni memang selesa, dulu kecik2 memang guna kasut ni

  14. Travelog Siti
    Travelog Siti August 11, 2015 at 2:19 pm | | Reply

    Aku pakai kasut Vans je Titan, dah dua tahun pakai tak rosak-rosak.

    Ada juga berkenan dengan New Balance ni, tapi logo dia tu tak comel, design pun biasa je. Kalau dia buat design comel-comel sure dah rembat sepasang untuk pakai jalan2.

  15. JMR
    JMR August 12, 2015 at 2:58 am | | Reply

    ni kasut femes masa zaman skolah luh..hehe

  16. onlajer
    onlajer August 12, 2015 at 4:08 am | | Reply

    Kasut legend juga ni buat saya

  17. Alin Marlini
    Alin Marlini August 12, 2015 at 5:25 am | | Reply

    macam tau2 je ada niat nak beli NB ni…hehehhehe

  18. Nurul
    Nurul August 12, 2015 at 7:43 am | | Reply

    cantiknya kasut..dulu kawan sekolah selalu pakai kasut new balance time PJ. Memang cantik, tak terlalu menonjol. Kita ni belasah kasut sekolah je

  19. ahmadyani
    ahmadyani August 12, 2015 at 8:12 pm | | Reply

    Tengah cari kasut yang lambat haus tapaknya. Nak pakai hari-hari buat pergi kerja.

  20. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 13, 2015 at 1:39 am | | Reply

    Dulu rajin aku beli kasut brand ni tp mahai gak masa tu xde lagi kedai2 online ni. Jadi aku terpaksa la bertukar kepada brand POWER Bata hehe.

  21. rahimah
    rahimah August 13, 2015 at 2:50 am | | Reply

    Dulu dulu ada kasut NB ni sepasang. Tak tau pergi mana dah.Nampak cantik pulak design yang baru ni.

  22. Adi Arena
    Adi Arena August 13, 2015 at 4:49 am | | Reply

    Betul dah penah pakai, walaupun beli yang kategori bundle, memang sedap dan selesa di pakai, nak2 pulak rider macam aku ni, so menambah kehenseman di kalangan aweks2 motor lain…

  23. Ani Haryani
    Ani Haryani August 13, 2015 at 6:41 am | | Reply

    Ani ada kasut New Balance. Pakai lama jugaklah, penting selesa dan tahan lama tapi warna Pink tetap di hati hehe

  24. khatyaiman
    khatyaiman August 13, 2015 at 6:46 am | | Reply

    Dah lama tak beli kasut sukan..tapi nampak cantik pula

  25. nila anggraini
    nila anggraini August 13, 2015 at 8:50 am | | Reply

    Macam teringin pulak nak beli. Tapi kalau beli online macam tak best pulak sebab kalu boleh kena rasa dan cuba dulu baru mantap. Kat mana ye admin kita boleh walk in beli..? Mana la tahu boleh pergi terus kedai di dan cuba sendiri..hihi

  26. aRz MoHa
    aRz MoHa August 13, 2015 at 11:28 am | | Reply

    memang best kasut NB memang pernah popular jenama ni di pulau pinang suatu masa dahulu seleps adidas samba

  27. SaniYunus
    SaniYunus August 14, 2015 at 12:44 am | | Reply

    Ayat nko tu boleh buat macam aku teringin nak beli kasut new balance tu 🙂

  28. reezluv
    reezluv August 14, 2015 at 2:37 am | | Reply

    Nike je yang fit ngan kaki aku..penah pakai Adidas…tak best..NB..hurm..tak pernah lagi.

  29. reezluv
    reezluv August 14, 2015 at 2:37 am | | Reply

    Nike je yang fit ngan kaki aku..penah pakai Adidas…tak best..NB..hurm..tak pernah lagi.

  30. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek August 14, 2015 at 8:08 am | | Reply

    wow, kasut ni nampak kacak pulak bila bro titan cerita :3

  31. Belang Tarung
    Belang Tarung August 14, 2015 at 8:40 am | | Reply

    maknanya liverful nak player team lain tendang kat perut haha

  32. huda
    huda August 14, 2015 at 1:03 pm | | Reply

    tak alert pasal jenama barang sukan, baru tahu ade jenama ni huhu…

  33. diana
    diana August 15, 2015 at 4:37 pm | | Reply

    Dah lama tak jogging ni rindu kasut. Good luck untuk half marathon.

  34. myrujukan
    myrujukan August 16, 2015 at 7:58 am | | Reply

    aku pernah pakai kasut ni dan YA aku suka, x perlu pun beli kasut mahal jenama sangat, janji kualiti dan sedap di pakai

  35. azstory311
    azstory311 August 16, 2015 at 9:38 pm | | Reply

    Smart la yang warna merah tu.. nak kena beli ni.. sblm ni belum tercapai lagi lagi 50KM.. harap dengan kasut ni itu semua bisa jalan..hehehe

  36. Hafizul
    Hafizul August 17, 2015 at 4:36 am | | Reply

    Dah lama tak dengar jenama kasut ni.. dulu masa zaman sekolah memang selalu gak pakai kasut ni.. memang cun habis la jawabnya..

  37. ain
    ain August 17, 2015 at 8:30 am | | Reply

    cantik betul design kasut ni….

  38. Wan Zawawi
    Wan Zawawi August 17, 2015 at 5:10 pm | | Reply

    Kasut New Balance ni paling lejen, tahan lasak pula tu, memang berbaloi dengan harganya mampu dimiliki oleh semua golongan .

  39. ajumohit
    ajumohit August 18, 2015 at 1:38 pm | | Reply

    anak2 saya pun pakai kasut new balance ni, comel2 warnanya

  40. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 19, 2015 at 5:16 am | | Reply

    Mesti dapat banyak voucher ni… sshhh. hehe 🙂

    Beberapa tahun kebelakang ni, rekaan NB memang menarik.

    Banyak sponsor pasukan ternama juga.

    Dulu saya ingat NB ni jenama Malaysia.

  41. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad August 22, 2015 at 7:04 am | | Reply

    wah smartnya kasut new balance yang last tue..
    Sy kalau nak beli kasut sukan memang akan cari ada cushion dalam.
    Selesa nnt nak buat sukan ke ataupun cuma nak jalan2 kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.