32 Responses

  1. farzli
    farzli August 13, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    tu dia, kencang.. hahaha

    kena menikah jugak nih…

  2. SaniYunus
    SaniYunus August 14, 2015 at 12:47 am | | Reply

    Tahniah bro!.. Konsisten atas RM500..Cendol semangkuk baru RM3.00 boleh makan banyak mangkuk tu 🙂

  3. Anuar
    Anuar August 14, 2015 at 1:06 am | | Reply

    Tahniah Bro…. Memang legend… Itu baru komisyen untuk satu program affiliate… Belum lagi komisyen program-program affiliate yang lain…

  4. Labulabi
    Labulabi August 14, 2015 at 2:32 am | | Reply

    Fuh.. Banyak betul payment dah dpat ni.. Tahniah…

  5. reezluv
    reezluv August 14, 2015 at 2:38 am | | Reply

    memang otai JDR ni..depa mesti sayang lu lebih ni..haha

  6. Azzahairi
    Azzahairi August 14, 2015 at 7:29 am | | Reply

    Perghhh…

    Banyaknya komisen beliau…gerunnn…

  7. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek August 14, 2015 at 8:04 am | | Reply

    Tahniah bro titan! 🙂

  8. huda
    huda August 14, 2015 at 12:59 pm | | Reply

    alhamdulillah, tahniah rezki anak…

  9. Jie Susanos
    Jie Susanos August 14, 2015 at 2:20 pm | | Reply

    mmg kencang masuknya..ramai yg gerun tu..

  10. Tehr
    Tehr August 15, 2015 at 6:36 am | | Reply

    aku tak nak komen pasal jobdirumah
    ia memang terbaik
    tapi pasal rak kambing lembu tu, ada lagi ke?

  11. Syasya Harun
    Syasya Harun August 15, 2015 at 1:17 pm | | Reply

    Wahh…kencangnya jobdirumah….mmg lumayan kalau mcm ni….kipidad….

  12. Uncle Zuan
    Uncle Zuan August 16, 2015 at 12:23 am | | Reply

    ini betul betul passive income punya style hehe.

  13. abdfatah
    abdfatah August 16, 2015 at 7:02 am | | Reply

    wowww… kemah molek menderu2 mahsyuknya…

  14. seri
    seri August 16, 2015 at 9:28 am | | Reply

    bos mcm mane boleh dpt income dengan seo2 ni. x paham2 daku kalo org cite pasal seo…:-)

    sy juga hantu kambing bakar

  15. Daud Mohamad
    Daud Mohamad August 17, 2015 at 12:40 am | | Reply

    pergh terbaik bro..moga sentiasa dimurahkan rezeki.

  16. Hafizul
    Hafizul August 17, 2015 at 4:34 am | | Reply

    Tahniah Encik Titan..dah semoga ayah encik titan lekas sembuh..memang seronok kawin ni..duit tak ada..tapi hakikatnya masih boleh makan dengan kenyang sekali..hehe

  17. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam August 17, 2015 at 12:54 pm | | Reply

    Murah rezeki, tapi sedap plak rak kambing kedai mane en titan lepak ye?

  18. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 19, 2015 at 5:12 am | | Reply

    Cemburu dengan pasif income bro titan ni…

  19. zool
    zool August 19, 2015 at 3:36 pm | | Reply

    bagus-bagus.. masuk banyak-banyak ye

  20. encikarman.com
    encikarman.com August 20, 2015 at 9:28 am | | Reply

    pergh, kena cari post jdr yg lepas2 ni…

  21. john
    john August 20, 2015 at 12:43 pm | | Reply

    Wahh syok yee nikah ni .. hehe

  22. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi August 21, 2015 at 3:34 am | | Reply

    tahniah cikgu…rezeki makin mencurah-curah dengan JDR nya..

  23. Travelog Siti
    Travelog Siti August 21, 2015 at 8:33 pm | | Reply

    Power yang amat..

  24. razlan
    razlan August 23, 2015 at 4:47 am | | Reply

    aduhh….masyuknye..

  25. saljuhumairah
    saljuhumairah August 23, 2015 at 5:13 am | | Reply

    Nampaknya dah semakin kurang tips SEO dan tips naikkan sales seperti selalu… Sekarang menuju kepada tips keluarga bahagia…

    Semoga bahagia hendaknya… komisyen affiliate buleh la buat tambah bini nanti… ahaks!

    Gurau-gurau hari minggu…

  26. Tok Puteh
    Tok Puteh August 23, 2015 at 5:23 am | | Reply

    rezeki2… ada bermcm2 cara
    tahniah bro…

  27. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 24, 2015 at 3:26 am | | Reply

    Sejak dah ber’anak’ ni makin kencang pula sales ye..syukur

  28. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 25, 2015 at 4:40 am | | Reply

    Giler.. duit masyuk terus..

  29. MNH
    MNH August 25, 2015 at 11:08 am | | Reply

    ni semua sebab penangan Kitab SEO Merah Jambu kan? Saya dah beli kitab tu dah memang berhasil.

  30. ema
    ema August 27, 2015 at 12:46 am | | Reply

    hebat sungguh dio.

  31. hasrul hassan
    hasrul hassan September 1, 2015 at 11:21 am | | Reply

    Fuhh masyuk tu .. 🙂 bukan senang nak dapat sales banyak macam tu.

  32. Azlia
    Azlia September 4, 2015 at 4:35 am | | Reply

    Wahh..bestnya, main duit je hari-hari.

Leave a Reply to Tehr Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.