42 Responses

  1. Labulabi
    Labulabi August 17, 2015 at 2:05 am | | Reply

    Boleh recomend set besalin ni ngan bini…

  2. reezluv
    reezluv August 17, 2015 at 4:59 am | | Reply

    set bersalin plak dah..maklumlah, jadi daddy skang

  3. akubiomed
    akubiomed August 17, 2015 at 5:37 am | | Reply

    Pernah beli tetapi tak sempat pakai sebab baby ada G6PD. Doktor tidak benarkan ambil.

  4. khaty
    khaty August 17, 2015 at 5:57 am | | Reply

    set NR memang sangat bagus..malah selepas bersalin pun masih ambil produk lain dari NR

  5. sensasi2020
    sensasi2020 August 17, 2015 at 8:08 am | | Reply

    Lama dah bini tak mengandung, nampaknya kena servey dulu. Andai bini mengandung lagi, bolehlah mencuba dengan set bersalin Nona Roguy bagi memudahkan si bini mengaturmenu harian ketika berpantang.

  6. Uncle Zuan
    Uncle Zuan August 17, 2015 at 2:59 pm | | Reply

    sejak dah bertiga ni, cerita pasal set bersalin pulak ye hehe

  7. sabree hussin
    sabree hussin August 17, 2015 at 6:03 pm | | Reply

    Memang LEGEND jenama ni. Aku dah pernah dengar dari aku masih budak2 lagi

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 17, 2015 at 11:30 pm | | Reply

    Pernah menggunakan Set NR ni semasa berpantang anak sulung

  9. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin August 18, 2015 at 6:05 am | | Reply

    bila nak bersalin lagi ni..nak merasa berpantang lagi ehehe

  10. faizalpj
    faizalpj August 18, 2015 at 7:21 am | | Reply

    Tak pernah lagi wife pakai set bersalin ni.Pakai Tanamera je..boleh cuba ni

  11. ema
    ema August 18, 2015 at 7:45 am | | Reply

    yea… patutlah kawe kurus lepas bersalin ni..sbb pakai produk NR lah..dia punya ubat utk baby pun bagus..sapu kat perut kejap jer dah kuar kentut.

  12. Jie Susanos
    Jie Susanos August 18, 2015 at 12:34 pm | | Reply

    buat hadiah nk suruh bini cuba..haha..

  13. SaniYunus
    SaniYunus August 18, 2015 at 11:17 pm | | Reply

    Kira complete set juga set bersalin ni. Memang terbaik ni…

  14. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit August 19, 2015 at 5:08 am | | Reply

    Anak menyusu badan insyaAllah boleh kurus. Kalau bekerja, kena guna pam… 🙂

  15. DRAMATIC UNIQ
    DRAMATIC UNIQ August 19, 2015 at 11:22 am | | Reply

    nice review…!
    boleh share info ni dengan member2 yang tgh pregnant ni.. 🙂

  16. onlajer
    onlajer August 19, 2015 at 3:52 pm | | Reply

    Lama juga tak beli minyak nona roguy ni

  17. Nurul
    Nurul August 20, 2015 at 6:09 am | | Reply

    minyak herbanika tu best..sampai kena catu sebab best sangat, bila sapu kat baby pun nampak baby tu selesa, apatah lagi maknya kan. Wangi je bau dia, not the very typical minyak angin

  18. myrujukan
    myrujukan August 20, 2015 at 11:21 am | | Reply

    produk jenama ni memang dah lama dengar, kalau sekarang masih ada itu bermakna produk ni berdaya saing dan berpengalaman dalam pasaran, boleh cuba untuk bini bini yang selepas bersalin

  19. Azlan
    Azlan August 20, 2015 at 5:40 pm | | Reply

    lepas ni aku mintak org rumah aku belikan brand ni…brand pun dah di yakini ramai..sapa yang tak tahu brand Nona Roguy ni kan ..

  20. suhimi
    suhimi August 21, 2015 at 12:20 am | | Reply

    untuk lelaki tak de ke? hehe

  21. raihanah
    raihanah August 21, 2015 at 3:42 am | | Reply

    kena jaga nkesihatan terutama lepas bersalin

  22. zool
    zool August 21, 2015 at 12:25 pm | | Reply

    Nona Roguy ni memang terkenal dari dulu lagi

  23. Amir
    Amir August 21, 2015 at 3:56 pm | | Reply

    seangkatan kot dengan satu produk mekap tu..lupa plak brand apa. kalo tak silap, dia punya tagline “kejelitaan adalah hak milik setiap insan” 😉

  24. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad August 22, 2015 at 7:02 am | | Reply

    NR nie memang dah lama di pasaran.
    Ada produk yang di upgrade kan..

  25. Tehr
    Tehr August 22, 2015 at 7:25 am | | Reply

    bini aku tak tahu bila nak bersalin sekali lagi
    huhu

  26. Syira Lokman
    Syira Lokman August 22, 2015 at 3:57 pm | | Reply

    hye…bagus set bersalin NR ni ^_^
    singgah sini nak ucap terima kasih sebab baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman 🙂 semoga murah rezeki ye 🙂

  27. Ikhwan
    Ikhwan August 22, 2015 at 5:33 pm | | Reply

    di antara produk laris dahulu, kini dan akan datang.

  28. Tok Puteh
    Tok Puteh August 23, 2015 at 5:20 am | | Reply

    isteri pernah guna masa lahir anak pertama dulu, memang terbaikk

  29. saljuhumairah
    saljuhumairah August 23, 2015 at 5:40 am | | Reply

    Dulu masa bini bersalin kakak ipar wariskan peralatan-peralatan NR ni untuk menempuhi tempoh berpantang…

    Memang bagus..

  30. ilasaleh
    ilasaleh August 24, 2015 at 2:13 am | | Reply

    ila suka minyak dia.. memang sedap..

  31. Bahrain
    Bahrain August 24, 2015 at 3:36 am | | Reply

    Wah, macam2x sekarang produk set bersalin 😀

  32. encikarman.com
    encikarman.com August 25, 2015 at 4:10 am | | Reply

    sesuai sgt, sblm nak guna, baca arahan yg di berikan, jangan main hentam je. Sebab bila gunakan set bersalin ni, akan berlaku perubahan dan anda kenalah ready utk perubahan yg sementara ini.

  33. Aishah
    Aishah August 25, 2015 at 9:12 am | | Reply

    Saya paling favorite minyak herbanika dalam set ni!

    Jemputlah ke blog saya

  34. dhiya saadiah
    dhiya saadiah August 27, 2015 at 9:23 am | | Reply

    Pernah ambil set NR masa pregant anak 1st.

  35. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin August 29, 2015 at 9:52 am | | Reply

    Seronok bila berpantang. Dilayan seperti permaisuri hahaha ~

  36. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam September 3, 2015 at 3:03 am | | Reply

    Boleh recommend kat wife ni, utk next pregnent. Sonang dah sekarang..

  37. Hafizul
    Hafizul September 3, 2015 at 8:38 am | | Reply

    Hehe..jangan stress sudah la duk fikir macam mana nak kurus.. NR ni dah ada..beli dan guna aje..hehe

  38. kempiskanperutbuncit
    kempiskanperutbuncit September 10, 2015 at 12:42 pm | | Reply

    nona roguy minyak dia untuk luka dan sakit gigi pun pakai jugak, in sha Allah berkesan. turun temurun, mak tiri saya yang bawak benda ni dalam rumah, sesuai di pakai seisi keluarga cuma bau die jelah kena tahan sikit 🙂

  39. sani
    sani September 11, 2015 at 3:05 pm | | Reply

    Dulu orang rumah aku ada cuba set bersalin macam ni juga tapi versi lama nona rogue la..

  40. Puteri cinta
    Puteri cinta March 13, 2016 at 9:26 am | | Reply

    Kena makan lepas bersalin sahaja ke..kalau belum bersalin boleh

  41. fandi
    fandi April 23, 2016 at 4:29 am | | Reply

    Set nona roguy ni boleh tak diminum bagi ibu yg menyusu badan kepada bayi yg mengidap g6pd

  42. mira
    mira December 17, 2016 at 5:46 pm | | Reply

    hi..sekarang umur ank dh 3bln..saya dh bli ubt brpntng NR ny sbulan sblum brslin,tp xprnh mkn,sbb ank pngidap g6pd..blh ke sy mkn ubt NR sekarang,ank spnuhnya menyusu bdan..plez bg jwapan,badan,urat dh skit2,xprnh ambk sbji pn ubt brslin,tkt komplikasi kt ank yg mngidap g6pd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.