29 Responses

  1. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek August 30, 2015 at 5:34 pm | | Reply

    Eh, macam kenal je lelaki hensem tu :p

  2. Ikhwan
    Ikhwan August 30, 2015 at 6:08 pm | | Reply

    macam kenal dialog tu masa Gathering 2014, “Nyesal aku tulis kitab pink, habis semua lubuk duit aku disapunyer…” hehehe

  3. mrhanafi
    mrhanafi August 30, 2015 at 9:46 pm | | Reply

    sekarang persoalannya siapa lebih hensem dia atau bro..ini mesti kena tanya bini sendiri la jawabnya

  4. amirulfaiz
    amirulfaiz August 30, 2015 at 10:46 pm | | Reply

    Kerana hensem itu, hak milik setiap insan.
    100 ribu ringgit tu, kena usaha gaya ninja ye, baru dapat ye. Lancarkan ‘kage bunshin no jutsu’ setiap satu klon handle 10 blog. Kalau ada 100 klon, dah ada 1000 blog. 😀

  5. tini
    tini August 31, 2015 at 3:39 am | | Reply

    Dah pernah try wat affiliate, tapi x menjadi.. hmmm

  6. akubiomed
    akubiomed August 31, 2015 at 5:07 am | | Reply

    Lelaki hensem dari utaragha mula menyapu bersih. 🙂

  7. reezluv
    reezluv August 31, 2015 at 5:48 am | | Reply

    bila tah aku dapat jumpa lelaki hensem dari utara ni…kt Banting jumpa dah..hurmm

  8. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin August 31, 2015 at 11:39 am | | Reply

    Siapakah gerangan lelaki hensom itu? haha, masih misteri..

  9. myrujukan
    myrujukan August 31, 2015 at 12:38 pm | | Reply

    siapa tuh, dan aku salah seorang yg x kenal org tuh, cuba kasi dedah skit

  10. sabree hussin
    sabree hussin August 31, 2015 at 1:51 pm | | Reply

    Betul jugak, nanti kalau ramai yang terer buat duit dengan affiliate, susah jugak nak cari makan ho ho

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman August 31, 2015 at 11:20 pm | | Reply

    Kalau didedahkan rahsa siapa lelaki hensem tu pasti ramai la yang akan serbu pi utagha ni

  12. Travelog Siti
    Travelog Siti September 1, 2015 at 1:42 pm | | Reply

    Aku rasa nak tulis buku jugak lah…Cuma aku tak pandai nak tulis buku, tulis blog je pandai..kat mana nak belajar cara tulis buku ek?

  13. zool
    zool September 1, 2015 at 1:47 pm | | Reply

    memang handal benor dia nu…
    makin banyak disapunya..

  14. Uncle Zuan
    Uncle Zuan September 1, 2015 at 2:29 pm | | Reply

    ok faham!

    ninja way. hehehe

  15. ahmadyani
    ahmadyani September 1, 2015 at 2:44 pm | | Reply

    Kenal dari gambar je lah. Rupanya ramai yang senyap-senyap kumpul duit dari affiliate. Benar-benar mencabar diri…

  16. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad September 1, 2015 at 5:21 pm | | Reply

    Surpise aje..
    Kalau citer takpe rezeki makin bertambah..
    HUhuhu..

  17. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam September 3, 2015 at 3:15 am | | Reply

    Terbaik boleh dapat income macam ni punya banyak memang sado leer.

  18. Nurul
    Nurul September 3, 2015 at 7:52 am | | Reply

    Wah, lelaki hensem ni ada spa..patutlah makin bertambah lah kehensemannya. Tapi adakah lelaki ini tall and dark?

  19. Hafizul
    Hafizul September 3, 2015 at 8:35 am | | Reply

    Hehe..bilakah agaknya saya akan jadi macam dia ni ekk..hehe

  20. Laman Viral
    Laman Viral September 4, 2015 at 7:05 am | | Reply

    perghhh… 100k setahun tu.. giler la

  21. topijerami
    topijerami September 8, 2015 at 3:11 am | | Reply

    jualan dah ditutup dah bro…

    bro beli ebook seo bro…

    terbaik lah…

  22. Alongxp
    Alongxp September 8, 2015 at 6:38 am | | Reply

    aku ingat cerita pasal aku tadi… rupenya ada lelaki yang sama hensem ngan aku rupenye… hahahaha

  23. kempiskanperutbuncit
    kempiskanperutbuncit September 10, 2015 at 12:27 pm | | Reply

    magga harum manis kat perlis, maksudnya itu orang asal perlis kah. hehe. bro kitab pink hang memang berkesan la. wa suka. walaupun cara old school tapi menjadik kot. alhamdulillah

  24. AlongMisuari
    AlongMisuari September 10, 2015 at 11:39 pm | | Reply

    Terima kasih memberi motivasi..Kenapa baru sekrang saya jumpa blog yang sebegini AWESOME??? Rezeki apabila ada kitab pink…Banyak ilmu saya dapat walaupun pautan yang diberi telah ditutup…rugi2…

  25. sani
    sani September 11, 2015 at 2:37 pm | | Reply

    Abang hensem tu memang power ranger. Sampai ultraman pun tak boleh nak belah..

  26. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi September 12, 2015 at 11:20 pm | | Reply

    lelaki tu memang hensem…dan banyak senjata sulit yang agak berbahaya macam ninja la jugak..

  27. lankapo
    lankapo September 14, 2015 at 3:59 pm | | Reply

    100k tu main affiliate je, memang betul2 ninja.

  28. myliferia
    myliferia September 15, 2015 at 8:14 am | | Reply

    sapekah gerangan lelaki hensem semalaya ituh???hehee

  29. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin September 26, 2015 at 12:24 am | | Reply

    Haha, yang pasti kita semua mencari income yang diidam idamkan. Moga berjaya, amin.

Leave a Reply to Nurul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.