34 Responses

  1. zool
    zool September 4, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    sate kambing tu.. memang sedap je nampaknya

  2. myrujukan
    myrujukan September 4, 2015 at 4:21 pm | | Reply

    main ratus rarus yer ko titan, hehhe, aku link lama masih blom update lagi, malas punya pasal, ni tgk komisen ko berjalan, nanti aku ganti link lama dengan link baru

  3. Debbie Elara
    Debbie Elara September 4, 2015 at 4:44 pm | | Reply

    Best nya ada banyak stream income 🙂

  4. Saljuhumairah
    Saljuhumairah September 4, 2015 at 7:45 pm | | Reply

    Setakat ni alhamdulillah semenjak aplikasi teknik Merah Jambu… Cuma tak dapat lagi mementum sistem Jobdirumah versi lama… maybe copywriting sistem lama lagi power kot… rasa macam nak buat blog baru yang lebih spesifik..

  5. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek September 4, 2015 at 11:19 pm | | Reply

    Adeehh, meleleh tengok sate tu.

    Tapi tengok email komisen, tu lagi meleleh rasanya! :p

  6. knah
    knah September 5, 2015 at 3:03 am | | Reply

    kak nah belum pernah rasa sate kambing..sedap kaa..

  7. haffizul iskandar
    haffizul iskandar September 5, 2015 at 3:32 am | | Reply

    Wah hebat. macamana nak dapat ya?

    1. zool
      zool September 5, 2015 at 3:52 am | | Reply

      nak dapat komisen ke sate kambing?

  8. sabree hussin
    sabree hussin September 5, 2015 at 4:22 am | | Reply

    Produk hot sepanjang zaman ni, siapa pulak yang tak nak bekerja cuma dari rumah pulak kan

  9. Ikhwan
    Ikhwan September 5, 2015 at 8:01 am | | Reply

    alhamdulillah, semakin berkongsi ilmu, semakin banyak rezeki yang dapat 🙂

  10. Tehr
    Tehr September 5, 2015 at 4:23 pm | | Reply

    ramai yang dapat duit dari perkataan jobdirumah ni
    cuma antara banyak dengan sikit je

    siapa rajin dapat banyak (macam titan)
    siapa malas dapat sikit (macam aku)

  11. amirulfaiz
    amirulfaiz September 6, 2015 at 1:08 pm | | Reply

    Pergh.. Tuan titan memang lejen ah.. Terbaik..

  12. Manan Qayyim
    Manan Qayyim September 6, 2015 at 4:05 pm | | Reply

    tambah semua … beribu jugak income jobdirumah bro….

  13. ilasaleh
    ilasaleh September 7, 2015 at 1:05 am | | Reply

    banyak jugak tue 🙂
    boleh makan manate stik dah tua hihi

  14. Uncle Zuan
    Uncle Zuan September 7, 2015 at 8:13 am | | Reply

    ini ada kaitan dengan kejatuhan wang ringgit tak?

  15. abdfatah
    abdfatah September 8, 2015 at 2:09 am | | Reply

    dapat komisen gerenti mesti pekena satay kambeng… nak satay kambeng sepainggam aaaa…

  16. topijerami
    topijerami September 8, 2015 at 3:21 am | | Reply

    masyuk sungguh 2..
    aku dapat macam 2 kalau review pun aku nak…

  17. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad September 8, 2015 at 9:26 pm | | Reply

    Tak promosi pun dapat macam tue..
    Kalau promosi mesti lagi banyak dapat kan..
    Sodap sate ituuuu..

  18. Noriza Rahman
    Noriza Rahman September 8, 2015 at 11:37 pm | | Reply

    Kalau malas ping sana sini pun boleh dapat ratus-ratus cuba kalau rajin mesti puluh ribu masuk akaun setiap bulan kan?

  19. Aretikz
    Aretikz September 9, 2015 at 1:23 am | | Reply

    Pergh ~ tak promot pun boleh tahan tu..

  20. Jie Susanos
    Jie Susanos September 9, 2015 at 4:02 am | | Reply

    tuan blog tgu duit masuk jh..

  21. Hafizul
    Hafizul September 9, 2015 at 8:22 am | | Reply

    Huhu…seronok la kan dapat habuan macam tu.. kerja seminggau dah dapat 300..berbaloi2 la..semoga encik titan selalu dimurahkan rezeki..aminnn

  22. Kaki Sepak
    Kaki Sepak September 10, 2015 at 8:06 am | | Reply

    sedar tak sedar dah 300++ payment dah
    mantop ni

  23. kempiskanperutbuncit
    kempiskanperutbuncit September 10, 2015 at 12:16 pm | | Reply

    tahniah titan, semenjak tukar platform baru saya tak sempat nak follow, perlu register baru ke. saya suka sistem yang lama boleh track hits dengan jumlah visitor. puas hati tengok

  24. Oh Kerjaya
    Oh Kerjaya September 11, 2015 at 4:01 am | | Reply

    cemburunya. Kita dah lama cuba buat side income dari rumah tapi masih tak berhasil.Mungkin tuhan nk tengok kita usaha lebih kot =(

  25. onlajer
    onlajer September 11, 2015 at 10:28 pm | | Reply

    Pergh jeles benar tengok pendapatan dia ni, kena usaha lagi macam ni

  26. Seri nian
    Seri nian September 13, 2015 at 6:12 am | | Reply

    Saya ni teknik merah jambu pun x abis baca lagi..huhi

  27. suri
    suri September 13, 2015 at 11:49 am | | Reply

    ada sahaja kalau duit ada kt dalam kocek hiii

  28. abdfatah
    abdfatah September 14, 2015 at 6:22 am | | Reply

    aku belum dpt2 lagi duit komisen dari job di rumah neh… hahahaa

  29. Arif Luqman
    Arif Luqman September 15, 2015 at 1:26 am | | Reply

    Sumber inspirasi buat saya.. meleleh betul

  30. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda September 25, 2015 at 8:04 pm | | Reply

    ini bikin aku semangat lebih lagi nih nak buat income.

  31. Afzai Afandi
    Afzai Afandi September 26, 2015 at 4:28 pm | | Reply

    Titan tetap maintain dari dulu.. Syabas bro !!
    Dah tua2 ni baru terasa galak nak aktifkan semula dengan blogging

  32. SuperNifz
    SuperNifz September 29, 2015 at 2:14 am | | Reply

    Perhhh.. hebatnyaaa… itu buat sesambil ajer dah dapat gitu.. gamaknya kalau buat sungguh2, mau ribu riban boleh dapat tuh… kipidap titan…

  33. Fidah Shah
    Fidah Shah November 4, 2015 at 1:36 pm | | Reply

    First time masuk blog ni..banyak ilmu boleh dpt..tq

Leave a Reply to Azeni Ahmad Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.