40 Responses

  1. Ibu Zarith
    Ibu Zarith September 28, 2015 at 9:14 pm | | Reply

    wah lempeng cicah sambal itu paling menawan qalbuuuu. Ape pun tahniah dapat duit kopi. Banyak pulak tu =)

  2. Hero Borneo
    Hero Borneo September 28, 2015 at 10:46 pm | | Reply

    promosi ebook menjadi popular atau promosi diri jadi popular…rasanya lebih baik promosi diri jadi popular..

  3. DLSL
    DLSL September 28, 2015 at 11:43 pm | | Reply

    Dah masuk 52? Banyak tu. #kipidap Kawe pun tumpang happy tengok blogger berjaya.

  4. ringantangan
    ringantangan September 29, 2015 at 12:18 am | | Reply

    Contoh tauladan terbaik. Aku dah baca, tengah nak beramal dengannya. 😀

  5. haffizuliskandar
    haffizuliskandar September 29, 2015 at 12:22 am | | Reply

    Terima kasih untuk ayat ini:

    Kalau dulu orang beli waktu korang jual pemadam, aku tak hairan kalau hari ini pun ada orang beli kalau korang jual pembaris

    benar-benar memberi inspirasi..terima kasih

  6. Jie Susanos
    Jie Susanos September 29, 2015 at 1:25 am | | Reply

    xpe kot tiru skit2 bro titan..hehe..

  7. SuperNifz
    SuperNifz September 29, 2015 at 2:08 am | | Reply

    Memang boleh fofuler aa kalau boleh hasilkan ebook nih….

  8. Ikhwan
    Ikhwan September 29, 2015 at 3:42 am | | Reply

    lepas ni aku pun nak letak banyak produk kat ashadee 🙂

  9. reezluv
    reezluv September 29, 2015 at 3:47 am | | Reply

    ok..dah lebih 5 ribu copies..meh cendol semangkuk..ehhehe

  10. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad September 29, 2015 at 4:18 am | | Reply

    wah bestnya banyak dapat komisen

  11. abg jay
    abg jay September 29, 2015 at 4:30 am | | Reply

    best giler ni…aku nak close satu pun payah…hihi

  12. akubiomed
    akubiomed September 29, 2015 at 9:10 am | | Reply

    Sudah banyak komisen yang sudah terkumpul. 🙂

  13. eyriqazz
    eyriqazz September 29, 2015 at 2:34 pm | | Reply

    Hohohoh..tunjuk ajari sifu..

  14. sabree hussin
    sabree hussin September 29, 2015 at 3:14 pm | | Reply

    Aku pun tak tau, selain kitab pink ni, apa lagi kitab tentang SEO yang ada kat pasaran tu ha… macam tak ada je.

  15. Afzai Afandi
    Afzai Afandi September 29, 2015 at 3:20 pm | | Reply

    Tahniah bro ! aku pun baru jer start menyambil dengan program ashadee ni.

  16. JMR
    JMR September 30, 2015 at 3:37 am | | Reply

    Bila nak buat ebook lempeng cicah ikan bilis lak bro? hehe

  17. ohsempapa
    ohsempapa September 30, 2015 at 4:56 am | | Reply

    Terbaik la. Niat lama dah nak beli…tapi tak beli-beli. Bertangguh tak habis-habis. Adehhh…

  18. Sani
    Sani September 30, 2015 at 5:19 am | | Reply

    Kalau ada ebook sendiri lagi mudah nak jana income secara online. Kos pun sangat murah untuk memulakannya..

  19. emalin mohd
    emalin mohd September 30, 2015 at 5:37 am | | Reply

    Kalau jualan dah cecah ribu tu InsyaAllah bagus isinya dan promosinya pun yang terbaik juga.

    Barang bagus kalau promosi tak bagus sukar juga nak jalan. 2-2 kena seiring.

  20. Tehr
    Tehr September 30, 2015 at 11:10 am | | Reply

    apa2 nak buat pun mesti ada ilmunya
    cikgu dah bagi tau masa sekolah dulu lagi

  21. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek September 30, 2015 at 12:21 pm | | Reply

    ebook berkaitan SEO yang saya ada setakat ni cuma kitab PINK buat masa ini.

    Nak beli ebook banyak-banyak pun membazir, sedangkan kitab PINK ni pun belum hadam sampai kenyang.

    Mungkin takkan kenyang kot selagi tak
    dapat komisen daripada Ashadee? hehe

  22. lankapo
    lankapo September 30, 2015 at 1:49 pm | | Reply

    sejak beli kitab pink baru dapat satu sale dari klikjer.

    kena usaha kuat lagi untuk dapat banyak sale.

    teknik dah tahu, kena rajin

  23. zool
    zool September 30, 2015 at 4:04 pm | | Reply

    aku pun nak promosi diri jadi popular..
    tu yang buat blog domain nama sendiri tu.. tiru ko le ni

  24. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 1, 2015 at 4:39 am | | Reply

    Alhamdulillah murahnya rezeki, semakin hari semakin bertambah pendapatan….

  25. rahimah
    rahimah October 1, 2015 at 6:28 am | | Reply

    Dah popular nak jual apa pun senang.Sediakan related item dengan first product tu. Lepas tu upsell dan bagi voucher untuk next purchase. Beli beli dan beli.

  26. musadun
    musadun October 1, 2015 at 8:39 am | | Reply

    semakin kuat pulak keinginan ingin memiliki kitab pink encik titan..

  27. ahmadyani
    ahmadyani October 1, 2015 at 7:19 pm | | Reply

    Lebih ni…daripada hasil produk sendiri atau lebih banyak produk lain daripada produk sendiri?

  28. azya
    azya October 2, 2015 at 1:56 am | | Reply

    Kitab PINK? Wah macam menarik je. Warna pun dah tertarik :P. Insya Allah nak cuba dapatkan juga…

  29. zool
    zool October 2, 2015 at 2:57 am | | Reply

    DLSL ? Dah macam nama peralatan network pula.. hahahha.. sori gurau2 je

  30. suri
    suri October 2, 2015 at 7:36 am | | Reply

    haa..masuk juga tu rezeki anak deh..

  31. Datin Tyka
    Datin Tyka October 2, 2015 at 11:23 am | | Reply

    haaa dah 51 ye?? guwe 1 pon belum dapat.. huhuhu

  32. Travelog Siti
    Travelog Siti October 2, 2015 at 9:50 pm | | Reply

    Cepat betul nombor tu bergerak. Rasa macam baru je dua tiga bulan lepas aku baca blog ni tapi angka sekitar 30++ je. Tahniah, Titan.

  33. effa
    effa October 3, 2015 at 1:25 am | | Reply

    kitab pink ni dah lama saya dgr pasai nie. Pnh dpt excess beli time banjir tue. yg utk derma tue, tp xdownload. hahaha

  34. topijerami
    topijerami October 4, 2015 at 6:56 am | | Reply

    mana mana?

    wah banyak nya komisen…

    BW kejap sebelum orang yg janji pkul 12 muncul..

    nieh dah pkul 3…

    mana mana

    1. titan
      titan October 4, 2015 at 8:04 am | | Reply

      hape ko merepek ni haa?

  35. Sani
    Sani October 8, 2015 at 4:34 am | | Reply

    Memang betul betul jambu kita jambu ni…Banyak ilmu yang dapat…Terbaik..

  36. Pendekar Berkuda
    Pendekar Berkuda October 9, 2015 at 6:05 pm | | Reply

    ya… baru aku perasan..

    kenapa bukan ebook aku si kitab pink tu?

    nanti aku karang kitab pepel…

    setel…

  37. Hafizul
    Hafizul October 12, 2015 at 3:08 am | | Reply

    Tahniah dengan sekalung harapan agar pembaca dan pembeli kitab pink cecah 1j akhir tahun ni..hehe..

  38. musadun
    musadun October 14, 2015 at 6:40 am | | Reply

    dah buat pembelian kita seo merah jambu tadi. tunggu ashadee approve..tak sabar pulak nak tengok isi dalam tu dan praktikkan..hehe

  39. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 18, 2015 at 2:25 am | | Reply

    Betul, kalau dulu saya pernah jual baju dengan orang tu, sekarang saya jual simkad pun dia beli. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.