26 Responses

  1. Faiz Alias
    Faiz Alias October 8, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    terbaik lah….sala satu program boleh buat blogger cari makan..!

  2. Azzahairi
    Azzahairi October 8, 2015 at 5:35 pm | | Reply

    Fuyoo…25 sales…sungguh gagah sekali 😉

  3. nurul
    nurul October 9, 2015 at 2:12 am | | Reply

    Bagus betul bro ni, tahu apa yang diinginkan. target RM1000 dari JDR. Kipidap!

  4. akubiomed
    akubiomed October 9, 2015 at 3:09 am | | Reply

    Wah betul-betul pelun hujung tahun. 🙂

  5. Alin Marlini
    Alin Marlini October 9, 2015 at 3:43 am | | Reply

    tahniah…boleh belanje cendol…hehehe

  6. AzlanRaof
    AzlanRaof October 9, 2015 at 6:24 am | | Reply

    Jobdirumah ni memang makanan abg titanla.

    Job yang lain bagila kat kami pulak hehe

  7. abdfatah
    abdfatah October 9, 2015 at 6:35 am | | Reply

    fuyoooo… dapat lagi woooo…. nak komisen jugak laaa…

  8. topijerami
    topijerami October 9, 2015 at 7:55 am | | Reply

    wau…
    setiap program target 500 sebulan 2
    teringat kawan aku 2, target 500 sehari dgn adsense
    dah tercapai ke tak lg…malas nak tanya

  9. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 9, 2015 at 10:30 am | | Reply

    Memang terbaik en.titan ni..;)

  10. Travelog Siti
    Travelog Siti October 9, 2015 at 2:04 pm | | Reply

    Haibat betullah bro titan ni. Tak berdaya nak pintas huhu

  11. JMR
    JMR October 9, 2015 at 2:15 pm | | Reply

    powerlah…tak terkeja nak kejar bilangan payment tu..tapi tak mustahil kan

  12. diana
    diana October 9, 2015 at 3:27 pm | | Reply

    Gambar lobster tu tak tahan. Wah banyaknya job….

  13. Ibu Zarith
    Ibu Zarith October 9, 2015 at 5:11 pm | | Reply

    Kipidap! Dongibab!

  14. ahmadyani
    ahmadyani October 10, 2015 at 8:28 am | | Reply

    25x komisen sebulan mungkin sudah cukup banyak bagi orang lain tetapi mungkin tidak pada EnTitan. Masih sedikit. Bila sudah tahu caranya untuk mendapatkan sales, seperti tidak berbuat apa-apa walaupun sudah menadapat 25 sales.

  15. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin October 10, 2015 at 8:50 am | | Reply

    Alhamdulillah. Usaha itu tangga kejayaan. Nilai RM625 besar nilainya pada mereka yang memerlukan.

  16. rujukan
    rujukan October 10, 2015 at 11:42 am | | Reply

    giler ahhh, banyak tuhhh kop dapat, jangan arrrr cenggini

  17. KiD
    KiD October 10, 2015 at 1:27 pm | | Reply

    mata aku tertumpu kat lobster… yummeh!!

  18. kak yatiadam
    kak yatiadam October 10, 2015 at 2:29 pm | | Reply

    tahniah bro…lu memang kuat kerja..

  19. Sani
    Sani October 11, 2015 at 6:54 am | | Reply

    Tak pernah lagi makan sup lobster macam ni . Nampak sedap aje..:-)

  20. Hafizul
    Hafizul October 12, 2015 at 3:04 am | | Reply

    Asal saya jarang sangat dapat komisen JDR sekarang ni ekk..huhuhuhu

  21. sabree hussin
    sabree hussin October 13, 2015 at 6:21 pm | | Reply

    Aku pulak baru perasan yang laman web diorang ni dah bertukar sekali lagi!

  22. Faizal Fredley
    Faizal Fredley October 14, 2015 at 2:55 pm | | Reply

    625 x byk? okbai..hehe

  23. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad October 15, 2015 at 7:54 am | | Reply

    wah banyak tu..

  24. Puan hanim
    Puan hanim October 16, 2015 at 3:06 am | | Reply

    Tahniah2.. Kipidap

  25. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 18, 2015 at 2:15 am | | Reply

    Cari jobdirumah di Google, keluar blog-blog bro titan.

    Ayat-ayat power pula tu, memang ramailah yang sangkut. 🙂

  26. Qiya Saad
    Qiya Saad January 14, 2016 at 3:02 am | | Reply

    tahniah abg Titan..moga tercapai target tu..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.