25 Responses

  1. reezluv
    reezluv October 13, 2015 at 4:34 pm | | Reply

    masih terkenang beb..merasa gak la cash out…merasa gak la panduan tnx…hehehe..sgt menguji kesabaran..

    1. titan
      titan October 13, 2015 at 5:17 pm | | Reply

      haha..

      memang sabar gila beb dulu sebelum dapat cashout tetiap bulan.

  2. zool
    zool October 13, 2015 at 4:56 pm | | Reply

    tak penah merasa TNX ni..

    1. titan
      titan October 13, 2015 at 5:19 pm | | Reply

      takpe.

      leh cuba ngan program lain pulak.

  3. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek October 13, 2015 at 4:57 pm | | Reply

    Bro titan ada banyak lagi sumber income. Boleh makan cendol lagi.

    Tapi bila baca entri ni, bro titan ada sesuatu yang pengalaman berharga dengan TNX.net ni.

    Hehe.

  4. sabree hussin
    sabree hussin October 13, 2015 at 6:16 pm | | Reply

    Aku kenai TNX ni pun sebab beli hang punya panduan 😀

  5. ahmadyani
    ahmadyani October 13, 2015 at 6:55 pm | | Reply

    Tertutup satu pintu rezeki, akan terbuka pintu rezeki yang lain…

  6. Travelog Siti
    Travelog Siti October 13, 2015 at 9:25 pm | | Reply

    Pernah merasa sekali je draw..tu pun dengan blog lama.

  7. mrhanafi
    mrhanafi October 13, 2015 at 10:04 pm | | Reply

    saya memang tak tahu tentang perkara ni..he..he..

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 14, 2015 at 12:46 am | | Reply

    Blur…apa itu tnx..satg nak pi gugel tengok la..bg faham benda apa nih..

  9. abdfatah
    abdfatah October 14, 2015 at 2:08 am | | Reply

    dah tutup kah? haiyaaa… baru nak mula balik dengan tnx neh…

    aku punya last point 600 aje yang tinggal… takleh request dah… hahaha

    dedulu asal cecah aje usd 5 hingga 10 aku cashout aje… hahaha

  10. musadun
    musadun October 14, 2015 at 6:08 am | | Reply

    Pernah dengar pasal TNX. Masa zaman dulu-dulu selalu godek blog earncent untuk cari cara buat duit dari internet..

  11. Afzai Afandi
    Afzai Afandi October 14, 2015 at 6:52 am | | Reply

    Antara sumber income blogger2 zaman 2007..aku tahu program ni masa kat blog earncent

  12. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin October 14, 2015 at 10:42 am | | Reply

    Selamat tinggal TNX. Moga ada rezeki baru selepas ini. Amin

  13. topijerami
    topijerami October 14, 2015 at 12:18 pm | | Reply

    serius aku tak pernah dengar
    tnx 2…sebab aku blogger baru kot

  14. akubiomed
    akubiomed October 14, 2015 at 1:44 pm | | Reply

    Tak sempat nak merasa. 🙂

  15. Mohd Azuan
    Mohd Azuan October 14, 2015 at 3:40 pm | | Reply

    Hurmmm…. tutup sudah TNX nie… still tertanya-tanya apa akan jadi pada program Intellilinks pulak, adakah akan alami nasib yang sama?

    sama-sama kita tunggu dan lihat…

    huhu….

    1. reezluv
      reezluv October 15, 2015 at 4:45 am | | Reply

      jgn Linkworth pun tutup dah le..huhuu

  16. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad October 15, 2015 at 7:33 am | | Reply

    insyaallah banyak lagi pintu rezeki lain…

  17. Sani
    Sani October 15, 2015 at 10:14 am | | Reply

    Otai-otai blogger aje yang tahu pasal benda ni…Insyallah ada rezeki lain tu…

  18. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 17, 2015 at 7:12 am | | Reply

    Aku tak pernah try TNX. Bro reveal la lubuk lain, aku nak try ni. hoho.

  19. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 18, 2015 at 2:05 am | | Reply

    TNX legend. Tahu pun dari zaman earncent.com dulu 🙂

  20. DLSL
    DLSL October 18, 2015 at 11:33 pm | | Reply

    Rasanya sejak Google introduce Penguin, kaedah iklan begini terus jadi malap. Anyway, thanks TNX sbb kasi duit masa on service dulu.

  21. Hafizul
    Hafizul October 21, 2015 at 1:16 am | | Reply

    Huhu.,.tak ada langsung pengalaman dengan TNX ni.. pas ni tak mustahil timbul yang baru pula..

  22. cik tom
    cik tom October 28, 2015 at 8:17 am | | Reply

    bukan ko dulu pernah jual ebook panduan TNX ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.