47 Responses

  1. zool
    zool October 15, 2015 at 12:30 am | | Reply

    hahahah.. memang setuju.. tapi aktiviti malam tu agak2 la takkan tetiap malam kot

    1. rujukan
      rujukan October 15, 2015 at 4:27 am | | Reply

      Titan ni aku tau dia nak back up lelaki dan apa yang dia kata tu betul, tp aku setuju dengan bro Zool. x kan tetiap malam kot. Lelaki memang suka, tp pompuan yang suka “exercise malam” setiap hari payah nak jumpa

  2. Puan hanim
    Puan hanim October 15, 2015 at 3:38 am | | Reply

    wah.. Terbongkar rahsia lelaki.. Dari pendapat seorang bergelar lelaki.

  3. JMR
    JMR October 15, 2015 at 3:55 am | | Reply

    exercise malam tu yang best tu haha

  4. musadun
    musadun October 15, 2015 at 4:07 am | | Reply

    ehemm..saya tak kahwin lagi..tapi ada nampak bayangan sikit kehidupan lepas kahwin daripada artikel ini..hehe

  5. reezluv
    reezluv October 15, 2015 at 4:47 am | | Reply

    oho..eksesais malam…ahahhaa

  6. Wijaya Herbal
    Wijaya Herbal October 15, 2015 at 7:11 am | | Reply

    Boleh juga nich informasinya, makasih banyak ya gan??

  7. akubiomed
    akubiomed October 15, 2015 at 8:03 am | | Reply

    Inilah bahana meluahkan masalah kepada bukan tempat sepatutnya. Lain jadinya.

  8. haffizuliskandar
    haffizuliskandar October 15, 2015 at 8:41 am | | Reply

    Orait. Aktiviti malam tu. Best. Menyeronokkan! Hehehe

  9. topijerami
    topijerami October 15, 2015 at 9:22 am | | Reply

    ahaha

    tips macam nie pun ada

    yg penting jaga perut kan

  10. Sani
    Sani October 15, 2015 at 12:00 pm | | Reply

    Tips yang power gila ni..Kalau tak buat juga apa pun tak boleh…

  11. Azzahairi
    Azzahairi October 15, 2015 at 5:14 pm | | Reply

    Sambal mangga belacan tu kena pedas super kaw kaw..

    Aktiviti malam tu….hoho….

  12. mrhanafi
    mrhanafi October 15, 2015 at 6:24 pm | | Reply

    satu perkara yang hanya suami dapat dari isteri ialah exersice malam..dari orang lain menempah dosa tu..

    makanan sedap boleh beli dari kedai ..punya.

  13. rahimah
    rahimah October 15, 2015 at 10:18 pm | | Reply

    Oleh itu jagalah baik-baik isteri anda supaya dia dapat berikan layanan yang first class.Bila kesemuanya dah berikan kepada mereka sangat jarang isteri nak mengelak sebab sudah di berikan layanan 5 bintang. Untuk dapat layanan 5 bintang kenalah beri layanan 5 bintang jugakan ? Don’t demand so much when you give nothing.. he he.

    1. izzah
      izzah August 10, 2016 at 5:57 am | | Reply

      nak jugak menang tu haha

  14. DLSL
    DLSL October 15, 2015 at 11:02 pm | | Reply

    Kalau maleh-maleh, kasi je lah suami tu tambah cawangan.. he he 😀

  15. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad October 16, 2015 at 7:36 am | | Reply

    nak suruh cantik2 tu kenalah belikan mekap, suplemen bagai juga kan. kalau gemuk hantarlah slimming center atau bg makan suplemen. jangan bagi air liur je dak? hahaha

    1. izzah
      izzah August 10, 2016 at 5:59 am | | Reply

      hantar slimming centre bagi supplement tu no hal boleh beli. yg masalah bini tu takde keinginan effort nak kurus. rilekss je

  16. Afzai Afandi
    Afzai Afandi October 16, 2015 at 11:42 am | | Reply

    Post tentang menambat nafsu lelaki..berjela2 ko karang ekk!! Aku rasa ada sambungan lagi ni..

  17. Sani
    Sani October 16, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    Yang nak tergelak tu, bro titan mulakan dengan gelak dulu….hah..hah

  18. ahmadyani
    ahmadyani October 16, 2015 at 7:42 pm | | Reply

    Banyak sebenarnya tapi 3 itu yang penting….

  19. myliferia
    myliferia October 17, 2015 at 7:26 am | | Reply

    hehehe…win win situation, ok?

  20. gp
    gp October 17, 2015 at 11:17 am | | Reply

    Aku patut bookmark entri ni weh!! HAHAHAHAH

  21. ohsempapa
    ohsempapa October 17, 2015 at 4:41 pm | | Reply

    Naseb baik ambe tak paham apa-apa walaupun anak nak masuk 3. Hahhaha…

  22. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 18, 2015 at 2:01 am | | Reply

    Ilmu rumah tangga yang bagus, apa pun tolak ansur adalah perkara paling penting dalam apa-apa keadaan pun. 🙂

  23. abdfatah
    abdfatah October 18, 2015 at 3:21 am | | Reply

    oooo excersais malam…

  24. lankapo
    lankapo October 18, 2015 at 6:13 am | | Reply

    penting juga kena patuh suruhan agama. Kalau tak jaga, boleh porak peranda. Duit pun asyik tak cukup je.

    Bahagia bukan diukur dengan eksesais malam je, banyak lagi faktor.

  25. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 18, 2015 at 12:03 pm | | Reply

    ok nanti dah kawin aku soh bini aku baca

  26. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 19, 2015 at 12:42 pm | | Reply

    Nak kurangkan sekilo dua juga la…satgi suami tegoq sana sini ada spare tayar pulak…

  27. Habib Al-Faruq
    Habib Al-Faruq October 19, 2015 at 4:12 pm | | Reply

    Bestnya malam-malam beraktiviti. Haha.

  28. sabree hussin
    sabree hussin October 19, 2015 at 6:35 pm | | Reply

    Biasanya orang duk fokus part jaga perut tu je 😀

  29. Haji Hadif
    Haji Hadif October 20, 2015 at 10:15 am | | Reply

    exercise malam tu penting. baru bertenaga untuk esok hari. sila amalkan selalu.. good info btw. jujur dari laki..

  30. Nor Aziah Sadri
    Nor Aziah Sadri October 20, 2015 at 5:25 pm | | Reply

    Haha.. tajuk mantap. Betul dah. Saya setuju.
    Tapi ni dari pihak isteri pulak. Kalau nak bini cantik, jgn lokek berbelanja untuk isteri jadi cantik. Belikan baju cantik2 untuk pakai dirumah. Kalau rambut isteri kusut masai, carikan shampoo terbaik utk dia. Kalau badan isteri dah gemuk, ajak die sama2 jogging ke, belikan produk slimming yg bagus (contoh:shaklee yg bebas kimia). Kalau nak isteri kulit mulus, belikan lah vitamin, skincare utk dia. ??

  31. Hafizul
    Hafizul October 21, 2015 at 1:13 am | | Reply

    Bukan diorang tak tahu.. saje jer malas nak praktik..hahahaha

  32. abg jay
    abg jay October 23, 2015 at 8:18 am | | Reply

    apabila nafsu sudah tertambat…bersedialah….huhu

  33. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin October 25, 2015 at 12:10 am | | Reply

    Haha,bagus tips ni.. bak kata orang orang tua pesan jaga perut dan aktiviti malam tu..

    Bab kurus ni kira extra. Suami pun kena kurus supaya sepadan dengan suami. Tak nanti jadi beauty and the best hahaha ~

    1. si bongkok
      si bongkok November 1, 2015 at 5:31 am | | Reply

      Laki kacak sangat @ kurus nanti susah hati kaum hawa..tgk tn blog kita nie jek ckup..silap2 risau org rumah dier tue..si abang nye NGETOP semalaya… 😀

  34. Irrayyan
    Irrayyan October 25, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    Mesti terkejut nengok bini melawa bila buka pintu rumoh

  35. cik tom
    cik tom October 28, 2015 at 8:50 am | | Reply

    suami selalu nak isteri kurus..tapi suami perut boroi takpe pulak..hehe…

  36. Asyraf
    Asyraf October 29, 2015 at 7:46 pm | | Reply

    Kaum hawa perlu pandang serius dengan artikel ini.

  37. si bongkok
    si bongkok November 1, 2015 at 5:29 am | | Reply

    Petikan dari iklan ribena yang diubahsuai…

    “KELAS KAU FAIZAL…ISTERI CANTIK, ANAK COMEL, HEBAT DENGAN AKTIVITI MALAM SELEPAS KELAS TUISYEN KAMPUNG SEKOLAH…APA RAHSIANYA KAU GAGAH SEMACAM NIE…? ”

    Rahsianya…jangan nak tambat suami makan biskut kering dengan air kopi kapal api jek…jemu gak…seskali kena laa masak asam pedas ikan siakap dengan sambal petai dengan air bandung selasih… 😀

    1. Rahsia
      Rahsia April 6, 2017 at 1:31 pm | | Reply

      Hari2 masak sedap2 kat suami.
      Akhirnya suami jd gemok dan malas buat aktiviti malam sebb terlalu penat bawak perot yg mcm mengandung 10 bulan…. Suami jadi malas. Kalau naik atas bapak kena tindih tak benafas rase nk terajang je

  38. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin November 2, 2015 at 10:37 pm | | Reply

    Dah 2 kali baca untuk khatam dan hadamkan, hihi…

  39. topijerami
    topijerami November 4, 2015 at 1:57 am | | Reply

    jagalah perkahwinan anda…
    jangan duk canang hal keluarga

  40. Haru
    Haru February 11, 2016 at 8:45 pm | | Reply

    hgmm tetibe aku rase nak kahwen..ade x blogger2 yg single and chomeyl mcm keknis kat sini? 🙁

  41. dkna abza
    dkna abza August 5, 2016 at 12:42 am | | Reply

    ok.. setuju dengan smeua point diatas. malas nak komen panjang dah..hahaa

  42. Mama Nadia
    Mama Nadia November 20, 2016 at 2:51 am | | Reply

    Give and take. Terima seadanya dan cuba yang terbaik! Apapun,nice sharing!😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.