35 Responses

  1. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 20, 2015 at 5:44 pm | | Reply

    Gua teringin gak nak layan affiliate amazon ni.. Kena seru idea datang kejap

  2. musadun
    musadun October 21, 2015 at 12:04 am | | Reply

    nichify ni memudahkan untuk setup site. bagi yang malas nak buat itu ini, boleh try nichify.

  3. Hafizul
    Hafizul October 21, 2015 at 1:11 am | | Reply

    Lima minit sudah berbaloi asalkan ada panduan yang diberikan..hehe..

  4. haffizuliskandar
    haffizuliskandar October 21, 2015 at 1:17 am | | Reply

    ahha. amazon..baru tahu boleh buat duit dengan amazon..usd?? wow!

  5. reezluv
    reezluv October 21, 2015 at 5:01 am | | Reply

    gua malas mau main ini Amazon, pening kepala juga kkadang macam Ebay.ahaha..concentrate CB ngan affiliate Malaysia je lah dulu..dah autogenerate, baru plan ke Amazon plak..jeling jeling dah le

  6. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 21, 2015 at 5:27 am | | Reply

    Kedai tu boleh siap 5 minit, promosi tetap kena buat.

    Tiada promosi, tiada jualan…

  7. akubiomed
    akubiomed October 21, 2015 at 5:43 am | | Reply

    Adoyai belum jumpa tune lagi untuk affiliate Amazon ini. 🙂

  8. lankapo
    lankapo October 21, 2015 at 12:41 pm | | Reply

    betul2 sifu titan dah lama ajar dlm kitab pink hehe

    aku je malas nak buat haha

  9. Afzai Afandi
    Afzai Afandi October 21, 2015 at 2:34 pm | | Reply

    Tak salah mencuba…mana tahu dengan Nichify ni kita mampu ada jualan dengan aff. Amazon ni.

    Sebelum ada jualan marketing tetap kena buat.

  10. si bongkok
    si bongkok October 21, 2015 at 2:50 pm | | Reply

    Hmm..tak tau laa MEMANG SENANG SKRG kot buat duit dengan amazon..5 minit siap…hoho!

    Sistem tue memang bagus tak kalo tak kena ngan jiwa pon rasanya tak kemana…

    Bukan per..sungai amazon tue luas…boya2 sana kelaparan tunggu mangsa jek..kalo silap pilih niche, boya tak tak sangkut… 😀

  11. kaki pelangi
    kaki pelangi October 22, 2015 at 1:57 am | | Reply

    xsempat habis berguru dengan mr gobala ni..bz sgt time tu..

  12. Fiza Rahman
    Fiza Rahman October 22, 2015 at 2:54 am | | Reply

    Masih lemah lagi pasal affiliate. Banyak nak kena belajar lagi nih ☺

  13. nikkhazami
    nikkhazami October 23, 2015 at 8:25 am | | Reply

    dah ramai dah blogger bercerita pasal affiliate amazon ni

  14. Ikhwan
    Ikhwan October 24, 2015 at 8:13 am | | Reply

    tak sempat nak promote nichify, niche kerjaya pun belum habis makan 😛

    1. Safwan Seth
      Safwan Seth October 27, 2015 at 10:13 am | | Reply

      hahahhah terbaik…. tp tulah, niche kerjaya saya tak try lg

  15. ahmadyani
    ahmadyani October 24, 2015 at 8:47 pm | | Reply

    Dapat sedikit daripada jualan Amazon pun sudah dikira cukup banyak kalau mengikut tukaran duit semasa. Apa pun promosi paling penting….

  16. Sani
    Sani October 25, 2015 at 4:04 am | | Reply

    Tengah dok cuba ni tengok macam mana nanti…:-)

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 27, 2015 at 12:19 am | | Reply

    Makin senang lagi nak senang, nak dengan tak nak ja…nak duit kena bertindak, kalau tak melopong ja tengok orang lain tiap2 bulan masyuk $$$

  18. saljuhumairah
    saljuhumairah October 27, 2015 at 6:44 am | | Reply

    sistem-sistem ini adalah benda yang memudahkan sesuatu kerja.

    Contoh, dulu-dulu aku belajar buat blog dengan notepad. Lepas tu ada software dari microsoft, apa entah… tak ingat dah….

    Kemudian, ada pulak Jomla…

    Tujuannya, sebab nak buat duit dari internet.

    Nak bina sebuah laman yang boleh memberi maklumat dan menjual kemudian kita dapat income.

    Sekarang sistem-sistem tersebut semakin ditambahbaik hasil manusia berfikir.

    So, kedai online amazon ini memudahkan kerja. Orang lain tolong fikir untuk kita guna. Tak perlu pecah kepala. Seperti penggunaan microsoft word untuk menaip. Dulu-dulu tulis pakai pen, kemudian typewriter, sekarang komputer, canggih lagi guna smartphone atau tablet.

    Tapi, kitab pink en. titan berbeza.

    Ia lengkap cara-cara dan aplikasi yang membolehkan pembacanya buat duit terus.

    Serius.

    Sehingga sekarang kitab pink tu masih releven dengan cara aku buat duit.

    Tahniah bro.

  19. abdfatah
    abdfatah October 27, 2015 at 7:54 am | | Reply

    tu dia duit dollar dari amazon maaa… duit dollerrrr daaa…

  20. Syami
    Syami October 27, 2015 at 12:14 pm | | Reply

    saya dah cuba sistem, memang senang nak guna.. lagi senang dari buat cara manual

  21. zool
    zool October 27, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    hm.. macam susah je nak makan ngan amazon ni.. dah bertahun aku buat .. huhuhu

    1. si bongkok
      si bongkok October 29, 2015 at 10:11 am | | Reply

      Taknak cuba lagi tuan zool dengan nichify? Inshaallah kalo dapat bantuan dari senior player amazon bleh buat duit affiliate gak dari sana.. 🙂

      Kalo minat bleh roger2 saya ya!

      p/s: Maap ya cikgu, ada unsur2 promosi sket.. 😀

  22. rahimah
    rahimah October 28, 2015 at 1:31 am | | Reply

    Buat duit dengan dollar memang best. Tak payah nak layan sangat sms dan macam-macam mesej yang customer hantar. Tapi bersyukurlah kerana mereka juga yang berikan income pada kita. Local biz sekarang pun masih earn dollar juga hi hi .

  23. nudinabdullah
    nudinabdullah October 28, 2015 at 2:53 am | | Reply

    Wow.. … kitab pink lum beli lg ni… Haahahaa.. .

  24. cik tom
    cik tom October 28, 2015 at 8:57 am | | Reply

    wow 5 minit je dah siap?

  25. JMR
    JMR October 29, 2015 at 4:24 am | | Reply

    bijak la Gobala, sama bijak ngan cik titan..

  26. abg jay
    abg jay November 1, 2015 at 2:29 am | | Reply

    terkapar2 mencari kapal yang tak kelihatan …jauh sangat rasanya.

  27. zik
    zik November 1, 2015 at 4:52 am | | Reply

    cuba jer dulu.. jangan belum cuba dah kata susah… kena banyak buat homework..

  28. sensasi2020
    sensasi2020 November 2, 2015 at 7:30 am | | Reply

    Ambo dah beli Nichify tapi belum dapat hasil lagi ni…

  29. topijerami
    topijerami November 4, 2015 at 1:55 am | | Reply

    power lah sapa dapat duit dengan benda nieh..tahniah

  30. sabree hussin
    sabree hussin November 5, 2015 at 11:00 am | | Reply

    Ni satu peluang nak tembus pasaran obersi ni 😀

  31. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 3:51 am | | Reply

    Oook rupenya pkai amazon ya, terbaik memang dapat duit 4kali ganda ni.

  32. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi December 5, 2015 at 7:42 pm | | Reply

    Erm…amazon, macam hutan amazon, sungai amazon…sangat bahaya untuk orang-orang baru..macam aku ni..ha..

  33. edora
    edora June 6, 2017 at 12:47 am | | Reply

    saya dah pernah berjaya buat jualan sebagai amazon associate..2usd kot lol..lepas tu macam nak mampuih nak dpt sales lagi..wonder nak tahu ada tak sifu2 malaysia ni dah berjaya dpt income kencang dari amazon..malangnya takde satu pun kepilkan proof of payment dari amazon. Nak sangat tengok orang Malaysia berjaya dpt check dari amazon sebagai motivasi diri.

Leave a Reply to Hafizul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.