27 Responses

  1. Azzahairi
    Azzahairi October 31, 2015 at 4:26 am | | Reply

    Hahaha….pokok petai…. 🙂

    Yup, memang dah kahwin ni nak pakai duit byk…

  2. Ikhwan
    Ikhwan October 31, 2015 at 5:15 am | | Reply

    lets fly marty, back to the future 🙂

  3. lekatlekit
    lekatlekit October 31, 2015 at 5:16 am | | Reply

    saya surirumah yang 100% dirumah.persepsi orang, mertua & orang yang tak tahu saya ni tulis blog.. tanggapan mereka. apa semua saya beli adalah dari poket suami padahal saya cuba berdikari walau di tanggung suami. Bila saya reti sikit2 buat side income dari blog.. saya cuba kurangkan beban suami untuk sara kos shopping kat watson, guardian, the store bagai.At least tak semua beli dengan duit sendiri.. sebahagiannya saya beli dengan duit sendiri walau pada pandangan mata umum.. orang nampak saya seorang isteri yang tidak bekerja. tapi peduli apa orang nak cakap.. takkan nak cerita kat semua orang aku tulis blog aku dapat duit. kau hado?? hahaha

  4. Helmi Onexox
    Helmi Onexox October 31, 2015 at 5:53 am | | Reply

    Terima kasih atas nasihat ni bro.

  5. si bongkok
    si bongkok October 31, 2015 at 6:07 am | | Reply

    Betul laa bro…bila bujang asal ada pon dah cukup…tapi bila dah kahwin nie duit keluar macam air jekkk…duit nak masuk susah gila…sebab blog tak taiko macam bro kan..

    Dari lamping pakai buang anak sampailah lampin pakai buang bini…belum susu tin anak lagi…kalo yg anak masih “BABY” lagi kuat menyusunya tapi tak tau aa bapak nya camner kan…

    Nilai duit pulak dah semakin rendah. Dulu rasa besar jekk skrg nie..adoii yerlah seskali nak juga “Aktiviti/senaman malam” kat bali ker, kat pulau hokaido ker…nie balik2 kat sebelah pokok pisang montel rumah kecil nie jekk..

    p/s: Nasib baik laa xbleh terbang malam, tapi burung terbang suka terbang malam nie… 😀

  6. abg jay
    abg jay October 31, 2015 at 4:35 pm | | Reply

    baru aku tahu yang aku boleh terbang……..haha

  7. Sani
    Sani October 31, 2015 at 6:18 pm | | Reply

    Kalau tidak siapkan sayap dan ilmu terbangnya, manakan bisa terbang….

  8. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi November 1, 2015 at 11:34 am | | Reply

    Now everyone can fly….fly tanpa rasa melekit..yang penting usaha mau ada.. Hati mau kering..tak gitu cikgu.. ? Hehe…

  9. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek November 1, 2015 at 12:33 pm | | Reply

    Bro titan, macam mana nak maintan seluar masih ada sipi tajam eh? Hehe.

    1. titan
      titan November 1, 2015 at 12:51 pm | | Reply

      Guna seterika.

      Takkan la guna pembaris.

  10. myliferia
    myliferia November 1, 2015 at 3:27 pm | | Reply

    Kalau ada duit sendiri walaupun duk kat rumah je pun syok aper 🙂

  11. akubiomed
    akubiomed November 1, 2015 at 3:35 pm | | Reply

    Perasaan lega kalau tidak rasa sesak sebelum tengah bulan.

  12. cik tom
    cik tom November 2, 2015 at 2:11 am | | Reply

    ter motivate baca entry ni.. 🙂

  13. reezluv
    reezluv November 2, 2015 at 5:29 am | | Reply

    gitu rupanya…ohohoh..

  14. mrhanafi
    mrhanafi November 2, 2015 at 7:49 pm | | Reply

    janji happy semuanya akan jadi..yang pasti semua akan kerah kudrat 4 kerat sekarang ini untuk tambah income sekarang ini..

  15. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin November 2, 2015 at 10:38 pm | | Reply

    Kena percaya diri selalu, yakin boleh. Barulah boleh berjaya.

  16. musadun
    musadun November 3, 2015 at 7:54 am | | Reply

    ibarat iceberg. bahagian atas sahaja orang nampak, bahagian bawah tu yg lebih besar memang tak nampak.

  17. suri
    suri November 3, 2015 at 10:32 am | | Reply

    suri rumah sepenuh masa ada income best tapi bijak simpan setuju kata cikgu titan heeee,,setuju kata lekatlekit tu..we same!

  18. Uncle Zuan
    Uncle Zuan November 3, 2015 at 3:13 pm | | Reply

    pinjam kepak ayam

  19. topijerami
    topijerami November 4, 2015 at 1:52 am | | Reply

    betul 2…
    orang laen xnampak susah kita..
    terbaek…

  20. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad November 4, 2015 at 1:54 am | | Reply

    percaya boleh berjaya

  21. blogger lelaki
    blogger lelaki November 5, 2015 at 7:02 am | | Reply

    seluar tajam dekat sisi tu penting bro

  22. sabree hussin
    sabree hussin November 5, 2015 at 11:11 am | | Reply

    Dengan duit, semua orang boleh terbang sekarang ni! keh3

  23. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 8, 2015 at 7:27 am | | Reply

    Lepas ni kena fikir untuk terbang lebih tinggi la….

  24. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 13, 2015 at 10:46 pm | | Reply

    Pagi2 baca nasihat ni.. aku rasa insaf jap. Terus semangat nak pulun entri baru tu datang. hahaha

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 5:11 am | | Reply

    Alhamdullilah terkesan dengan ayat2 penaik roti en titan. Rase macam nak terbang je hehe. Terbaik nasihat en titan…

  26. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:41 pm | | Reply

    fokus dan yakin tu satu kunci..yeahh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.