37 Responses

  1. Adzrif Sidek
    Adzrif Sidek November 1, 2015 at 12:24 pm | | Reply

    Bro Titan suka letak gambar makanan.

    Buatkan diri ini tetiba lapar pulak. Haha.

  2. reezluv
    reezluv November 1, 2015 at 12:28 pm | | Reply

    sedap kuih tu..aummm

  3. Afzai Afandi
    Afzai Afandi November 1, 2015 at 12:55 pm | | Reply

    Aku pun nak komen pasal kuih koci tu jugak..tapi dah ada yang komen. Tak jadi ah.

    Tukar komen…tahniah bro komisyen yang ke 54 dengan ashadee. Lepas ni boleh buat LADAP

  4. myliferia
    myliferia November 1, 2015 at 3:26 pm | | Reply

    Kuih koci inti kacang merah lagi sodappp.

  5. akubiomed
    akubiomed November 1, 2015 at 3:26 pm | | Reply

    Banyak sekali masuk. 🙂

  6. Adib Site
    Adib Site November 1, 2015 at 5:37 pm | | Reply

    just nk kata kuih koci tu nampak sedap.. hehe

  7. Ros
    Ros November 1, 2015 at 11:36 pm | | Reply

    rupanya ada banyak cara nak buat duit.
    nak kena selalu singgah lah bloq En Titan untuk tips buat duit.

  8. anuar
    anuar November 2, 2015 at 12:33 am | | Reply

    Terima kasih bro… banyak tu.. bulan ni mungkin saya dapat separuh jer dari nilai tu…

  9. cik tom
    cik tom November 2, 2015 at 2:02 am | | Reply

    seperti biasa komisen ko selalu masuk..tahniah2!!

  10. abdfatah
    abdfatah November 2, 2015 at 7:14 am | | Reply

    malas laa nak buat duit dengan ashadee dee… malassss… hahahaa

  11. onlajer
    onlajer November 2, 2015 at 10:28 am | | Reply

    gua rasa gua layan lazada je lah hahaha

  12. Si bongkok
    Si bongkok November 2, 2015 at 2:43 pm | | Reply

    Dah ulang step 1 hingga 3 tue byk kali dh..tp sales masuk ciput tak masyuk mcm cikgu titan..mgkin kens msuk kelas tuisyen kampung cikgu nie..

  13. zool
    zool November 2, 2015 at 3:43 pm | | Reply

    biasalah tu.. tak sabar gitu le jadinya..
    kena siapkan carta alir kalau nak berjaya ni

  14. mrhanafi
    mrhanafi November 2, 2015 at 7:38 pm | | Reply

    ramai orang tahu tetapi tak ramai yang ada kekuatan untuk melakukakannya..

  15. Jie susanos
    Jie susanos November 3, 2015 at 1:30 am | | Reply

    Ye..sbb mlas..mmg sukar la nk lakukan..

  16. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad November 3, 2015 at 1:51 am | | Reply

    wah dan 54 tu, tahniah

  17. musadun
    musadun November 3, 2015 at 7:53 am | | Reply

    betul la..4 langkah mudah, tetapi susah nak buat..hehe

  18. suri
    suri November 3, 2015 at 10:33 am | | Reply

    masih ada masa untuk rest minda sebelum cuti sekolah dah pening rumah bakal sepah

  19. Ikhwan
    Ikhwan November 3, 2015 at 3:04 pm | | Reply

    bulan november hujan lebat, komisyen pun masuk dengan lebatnya…

    1. Sani
      Sani November 5, 2015 at 4:23 pm | | Reply

      Wahhh memang lebatlah nanti hujannya ya??

  20. Uncle Zuan
    Uncle Zuan November 3, 2015 at 3:11 pm | | Reply

    diorang nak kena lempang tu

  21. topijerami
    topijerami November 4, 2015 at 1:47 am | | Reply

    sebab bro power sangat la orang laen jadi malas

    banyak keyword bro dah pegang kot

  22. Fidah Shah
    Fidah Shah November 4, 2015 at 1:30 pm | | Reply

    Nak cuba lah…ada banyak punca rezeki kalau kita rajin berusaha dan belajar

  23. siti hazreen
    siti hazreen November 4, 2015 at 3:04 pm | | Reply

    mak aiii, banyaknya wang masuk…tahniah ye.

  24. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad November 5, 2015 at 2:53 am | | Reply

    itulah banyak tu, untung betul

  25. blogger lelaki
    blogger lelaki November 5, 2015 at 7:00 am | | Reply

    lamam tak singgah sini…masyuklagi bro..huhuhu

  26. sabree hussin
    sabree hussin November 5, 2015 at 11:07 am | | Reply

    Satu Najib? Adeh…

  27. Sani
    Sani November 5, 2015 at 4:10 pm | | Reply

    Fabret aku tu kuih koci…

  28. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin November 5, 2015 at 10:07 pm | | Reply

    Memang best bila komisyen masuk walaupun jumlah sikit. Rasa berbaloi dengan usaha selama ini.

  29. MYiDEAKiNi [dot] com
    MYiDEAKiNi [dot] com November 7, 2015 at 8:42 am | | Reply

    Kuih koci tu buat sendiri ker? Lagi lah hebat Tuan AF ni….hehehe

  30. Calrase Patrick
    Calrase Patrick November 7, 2015 at 9:49 am | | Reply

    Wah nampak sedap makanan kat gambar atas tu….. tapi lebih terbaik ayat yang tertulis dalam gambar kedua tu.. Your Payment Is Being………………… Entahlah bila saya boleh screen shoot mcm gambar kedua tu huhu… Bawa umur kot saya ne hihihi…. Sebelum lupa saya ucapkan Tahniah buat cikgu 🙂 Semoga rezeki terus datang dan semoga cikgu belanja saya hikhikhik

  31. ahmadyani
    ahmadyani November 9, 2015 at 8:33 pm | | Reply

    Bila malas, duit pun malas menyapa…

  32. zara
    zara November 13, 2015 at 1:43 pm | | Reply

    wah banyak tu sekali dapat..alhamdulillah rezeki..kalau tak rajin buat segala macam tu memang la tak dapat kan..sape nak bagi duit free kan..

  33. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 2:21 am | | Reply

    En titan, terbaik hang pecah lobang harap anak2 muda yang susah nk cari kerja tu baca la artikel ni bulan2 dapat duit tu ulang langkah 1 spai 3 spai demam.

  34. cik tom
    cik tom November 25, 2015 at 9:28 am | | Reply

    cik tom pun malass…haha

  35. abdfatah
    abdfatah November 28, 2015 at 3:03 am | | Reply

    aku lagi pemalasss… patut laa tak mahsyuk2 duit komisen ashadeedee neh… hahahaaa

  36. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:42 pm | | Reply

    fuhh..sikit2 komisen dari ashadee..tak boleh jadi nih..kene join

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.