23 Responses

  1. anuar
    anuar November 5, 2015 at 12:16 pm | | Reply

    Perghh.. banyaknya. .. untuk bulan ni rasanya saya cuma berjaya dapat 2 sales sahaja…..

  2. Jie susanos
    Jie susanos November 5, 2015 at 1:23 pm | | Reply

    Haha..mgkin pasal cuaca kot..

  3. syed
    syed November 5, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    Membazir tepung tuh 🙂

  4. si bongkok
    si bongkok November 5, 2015 at 3:14 pm | | Reply

    Saya rasa bukan sebab cuaca rumah hijau champion tue..sebabnya…komander/ketua rumah hijau adalah cikgu titan nie…ajar budak2 sukan terer…buat duit tenet terer…kelas kau cikgu titan!

  5. akubiomed
    akubiomed November 5, 2015 at 3:47 pm | | Reply

    Bila nak open table? 🙂

  6. Azzahairi
    Azzahairi November 5, 2015 at 3:53 pm | | Reply

    Update sal komisen ada ulasan sukan sekali..2 in 1….tepung lbh tu blh buat cucur….haha

    Masyuk sunggul sales tu… 🙂

  7. Mohd Azuan
    Mohd Azuan November 6, 2015 at 3:14 am | | Reply

    Gua rasa selagi JDR nie ada selagi itulah lu akan terus dapat payment.

    huhu…

  8. Sani
    Sani November 7, 2015 at 2:23 am | | Reply

    Memng leceh sikit kalau sukan masa musim hujan….kena cari dewan weyyy…

  9. Afzai Afandi
    Afzai Afandi November 7, 2015 at 9:23 am | | Reply

    Kalau Hari Sukan diawalkan …mungkin ko boleh capai target tu 🙂
    So..next year sukan tu buat awal sikit..hehe

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:54 am | | Reply

      masa awal tahun dulu, bajet takde maa..

      terpaksa wat akhir tahun.

  10. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 8, 2015 at 7:42 am | | Reply

    Sebab hujan eh, bukan sebab jerebu ka…hihi

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 6:03 am | | Reply

      bukan sebab jerebu.

      sebab kat sini memang selalu hujan.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman November 23, 2015 at 1:10 am | | Reply

        Sekarang musim hujan, kalau petang ja ujan..asal petang ja kompom hujan..

        Tapi rezeki besar pasti masyuk

  11. siti hazreen
    siti hazreen November 8, 2015 at 8:38 am | | Reply

    en. titan, saya pun umah kuning, cayalah hehe! Bagi can kat umah lain menang pulak en.titan!

  12. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad November 8, 2015 at 9:39 pm | | Reply

    wah, banyak betul masyuk ni

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki November 9, 2015 at 12:11 pm | | Reply

    bertabah bro..tahun depan rumah sukan warna apa pulak yer

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 6:01 am | | Reply

      tak tahu.

      kena tanya sekolah dulu.

  14. ahmadyani
    ahmadyani November 9, 2015 at 8:26 pm | | Reply

    700 pun masih dianggap terkecil. Jadi siapa kata affiliate tak boleh cari makan?

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 6:02 am | | Reply

      Ya. Boleh je cari makan.

      Cuma kena usaha lebih sikit la.

  15. topijerami
    topijerami November 12, 2015 at 2:32 am | | Reply

    fuyo banyak nya dapat komisyen…hebat2 bro nieh

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 6:01 am | | Reply

      biasa-biasa aje beb.

      kena usaha lagi supaya dapat lebih.

  16. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 2:19 am | | Reply

    Rindunya dengan zaman sekolah rendah sbb zaman tu senang nk jadi olahragawan xde kompetitor hehe. Terbaik rezeki konsisten en titan.

  17. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:43 pm | | Reply

    cukup dah tu belom masuh bnde lain lagi…masyukk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.