26 Responses

  1. Jie susanos
    Jie susanos November 6, 2015 at 9:51 am | | Reply

    Haha..mmg kena fikir positif jer..

    Best dpt gini ni..

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:45 am | | Reply

      Ya.

      Positif itu penting.

      Nanti orang kata kita scammer plak.

  2. faizalpj
    faizalpj November 6, 2015 at 4:26 pm | | Reply

    Dah komisen ke 66-82 relak je

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:46 am | | Reply

      takde la rilek.

      tapi syukur juga. Tak putus lagi tetiap bulan.

  3. anuar
    anuar November 7, 2015 at 1:43 am | | Reply

    Banyak gak tu… bermangkuk2 jugalah dapat makan cendol dekat banting guna duit komisyen tu…

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:47 am | | Reply

      gila nak makan banyak mangkuk.

      kang batuk plak tak henti-henti.

  4. Sani
    Sani November 7, 2015 at 8:34 am | | Reply

    Jangan putus asa oooo..#Kipidap bro…

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:48 am | | Reply

      Ya.

      Masih terus berusaha gigih nih.

  5. MYiDEAKiNi [dot] com
    MYiDEAKiNi [dot] com November 7, 2015 at 8:37 am | | Reply

    Wah hebat Tuan AF…banyak juga komisen tu.. Pernah juga dapat komisen dari web klikjer.com…Tak banyak tapi bersyukur & alhamdulillah… Masa tu promote buku pasal kucing jer pun…hehehe

  6. si bongkok
    si bongkok November 7, 2015 at 1:30 pm | | Reply

    Terbaik laa bro..cuti sekolah pon semakin tiba…dengan duit terkumpul tue bleh cuti2 santai plak… 😀

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman November 12, 2015 at 2:18 pm | | Reply

      Cuti sekolah ni time yang paling best la kan nak guna duit komisen untuk jalan-jalan bercuti

  7. akubiomed
    akubiomed November 7, 2015 at 3:16 pm | | Reply

    Saya sudah lama tidak merasa klikjer. Baru dapat 1 sale. Jadilah.:)

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 8, 2015 at 7:35 am | | Reply

    Kalau dah gitu memang kena bersyukursangat…esok-esok Allah tambahkan lagi…rezeki anak tu

  9. Mohd Zahran
    Mohd Zahran November 8, 2015 at 12:31 pm | | Reply

    Sape yang tak seronok kalau dapat komisen kan.. bro titan dah pro boleh lah..che’ ni baru nak tatih je..kalau dapat cani punye komisen pun da senyum sampai telinge 😉

  10. Syed
    Syed November 8, 2015 at 11:27 pm | | Reply

    Perkongsian yang menarik.

    Itu shuth network yang dulu tu ke? Suhaimi kot nama dia.

    Kalau betul lah, orang lama tu

  11. reezluv
    reezluv November 9, 2015 at 5:53 am | | Reply

    memang dasat sungguh ni.heee

  12. onlajer
    onlajer November 9, 2015 at 6:11 am | | Reply

    oh tiap bulan mesti ada ya

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki November 9, 2015 at 12:08 pm | | Reply

    lu tetap mantap bro…perut pun masih maintain kan kan

  14. myliferia
    myliferia November 9, 2015 at 5:08 pm | | Reply

    mak aiii, bertingkek-tingkek gitu 🙂

  15. ahmadyani
    ahmadyani November 9, 2015 at 8:18 pm | | Reply

    Tidak fokus pun masyuuuuk…kalau fokus, boleh goyang kaki…

  16. topijerami
    topijerami November 12, 2015 at 2:19 am | | Reply

    bagi aku dah ok dah 2 jumlah 2…
    tahniah yea
    🙂

  17. sabree hussin
    sabree hussin November 12, 2015 at 9:29 am | | Reply

    Nak maintain fikir yang positif ni yang payah sikit

  18. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 2:17 am | | Reply

    Memang best konsisten dapat duit dari klikje, yang luar negara tu buat macam mana en titan senang ke?

  19. cik tom
    cik tom November 18, 2015 at 3:16 pm | | Reply

    byk tue..busy bebenor sampai lumpsum semua komisen dlm 1 entri je..

  20. Helmi Onexox
    Helmi Onexox December 2, 2015 at 2:29 pm | | Reply

    Sekarang ni tengah fokus buat duit dengan simkad RM10 sahaja.

    Tiap-tiap bulan pasti user topup. 🙂

  21. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:44 pm | | Reply

    kirenye dalam 2k jugak la kan side income..power2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.