61 Responses

  1. radin fadli
    radin fadli November 7, 2015 at 5:36 pm | | Reply

    wah terbaik hadiah ini, mesti si isteri happy

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:38 am | | Reply

      memang bini happy la.

      Takkan la tak happy. Kecoh satu opis dia.

  2. si bongkok
    si bongkok November 7, 2015 at 5:40 pm | | Reply

    Wah…pasnie join sign borang fans ale ale ale aa….Oklah tue beb….berhijrah untuk masa hadapan yang lebih cemerlang gemilang terbilang… 😀

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:39 am | | Reply

      tak join kot.

      Selangor tetap dihati.

  3. Ome
    Ome November 7, 2015 at 6:13 pm | | Reply

    Tahniah tuan Titan. Kesian penjual cendol Banting akan kehilangan customer setia :/

    1. titan
      titan November 8, 2015 at 1:42 am | | Reply

      takde hal.

      setiap kali balik banting pun, memang singgah punya hari-hari.

  4. mrhanafi
    mrhanafi November 7, 2015 at 6:33 pm | | Reply

    ho..ho…lepas ini dah boleh jadi peminat kipas mati JDT pulak

  5. Syed
    Syed November 7, 2015 at 11:11 pm | | Reply

    Mesin basuh ada wifi tu berapa?

    1. zool
      zool November 13, 2015 at 2:26 pm | | Reply

      nak juga mesin ada wifi.. guna untuk apa wifi tu?

  6. titan
    titan November 8, 2015 at 1:44 am | | Reply

    Tak ehh..

    Selangor tetap dihati.

    Mana bulih berpaling tadah.

  7. Jie susanos
    Jie susanos November 8, 2015 at 2:32 am | | Reply

    Tahniah bro titan..

  8. saljuhumairah
    saljuhumairah November 8, 2015 at 4:02 am | | Reply

    tahniah bro…

    nikmat rezeki yang tidak ternilai dengan duit..

    setiap antara kita berbeza-beza nikmat yang dirasai… ia sesuai mengikut ketetapan untuk hambaNya… bukan yang diminta, tetapi yang diperlukan…

  9. nikkhazami
    nikkhazami November 8, 2015 at 5:09 am | | Reply

    luaskan kuasamu!

    1. Sani
      Sani November 10, 2015 at 7:10 am | | Reply

      Lepas ni sokong JDTlah pulah ya bro??? atau dua-dua pun boleh …

  10. zizie
    zizie November 8, 2015 at 6:36 am | | Reply

    tahniah bro… seronok puan bini ye sampai kecoh satu ofis.. hehehe

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 8, 2015 at 7:32 am | | Reply

    Lepas ni boleh la ulit anak tiap hari kan…tahniah!

  12. akubiomed
    akubiomed November 8, 2015 at 8:08 am | | Reply

    Wah susah nak jumpa selepas ini.

  13. siti hazreen
    siti hazreen November 8, 2015 at 8:41 am | | Reply

    memang insan terpilih ni, tahniah en.titan ye!

  14. Mohd Zahran
    Mohd Zahran November 8, 2015 at 12:36 pm | | Reply

    selamat datang ke johor dan menjadi Johorean hehe 😉 kalau datang Muo gitau la ye hehe

    1. si bongkok
      si bongkok November 10, 2015 at 4:07 am | | Reply

      Orag muo ker bro…parit mana? kawan orang ceruk kampung area parit ponorogo jek nie… line tenet pon kerap putus2 jek… adoii

  15. ajumohit
    ajumohit November 9, 2015 at 1:57 am | | Reply

    selamat pergi ke johor, untung budak2 kat sana, mesti nangis budak2 kat sini, xde baj blanje nasi lemak lagi

  16. risi
    risi November 9, 2015 at 2:01 am | | Reply

    Mesti ramai anak-anak murid yang akan rindukan en titan…

  17. Farah
    Farah November 9, 2015 at 2:37 am | | Reply

    wow Tuan Titan orang Banting rupanya.

    Selangor sekolah mana tu…

    Tahniah la dapat ke Johor…sekolah mana pula tu

    Hadiah paling berharga buat isteri Tuan Titan.

  18. reezluv
    reezluv November 9, 2015 at 5:53 am | | Reply

    ke Johor le nampaknya..ahaha..tahniah beb, sana makan sedap..moga makin gemuk.ahahaa

  19. Ibu Zarith
    Ibu Zarith November 9, 2015 at 7:08 am | | Reply

    Wah..tahniah.selamat dating ke johor =)

  20. zool
    zool November 9, 2015 at 7:08 am | | Reply

    terbaiklah ko gi johor.. nanti kena lalu negeriku juga tu.. haha

  21. blogger lelaki
    blogger lelaki November 9, 2015 at 12:05 pm | | Reply

    baru legakan bro…hahaha…okey la tu rezeki anak

  22. MYiDEAKiNi [dot] com
    MYiDEAKiNi [dot] com November 9, 2015 at 2:47 pm | | Reply

    Hehehe…terharu dengan entri….lepas ni boleh hidup bujang….hahaha

  23. myliferia
    myliferia November 9, 2015 at 5:06 pm | | Reply

    Wahhh, memang special.

    Bukan semua orang dapat beri hadiah macam ni. Kalau yang bukan guru memang kompem tak tersenarai 😀

  24. ahmadyani
    ahmadyani November 9, 2015 at 8:08 pm | | Reply

    Sesekali hadiahkan Densuke apa salahnya, Tuan Titan kan mampu…

  25. anuar
    anuar November 9, 2015 at 11:45 pm | | Reply

    Tahniah. .. dapat pindah ke Johor rupanya. .. hahaha.. surprise betul… semoga lebih ceria dan gembira selalu dpt bekerja di tempat baru..

    1. si bongkok
      si bongkok November 10, 2015 at 4:05 am | | Reply

      Mau tak gembira tuan punya badan…Tapi badan lagi kena FIT laa untuk senaman sebab hari2 jumpa kan… 😀

  26. Sani
    Sani November 10, 2015 at 7:05 am | | Reply

    Untunglah bini lu bro..senyum lebar dia…:-)

  27. Aju
    Aju November 10, 2015 at 12:48 pm | | Reply

    hadiah terbaik…..senyum ke telinga…

  28. Afzai Afandi
    Afzai Afandi November 10, 2015 at 1:13 pm | | Reply

    Hohho…luaskan kuasamu di Johor pula selepas ini. Tahniah bro berjaya dalam pertukaran

  29. Uncle Zuan
    Uncle Zuan November 10, 2015 at 3:02 pm | | Reply

    wahhhh tahniah bro! luaskan kuasamu di sana.

    hmm mesti makin busy ko pasni kan?

  30. Ikhwan
    Ikhwan November 10, 2015 at 4:55 pm | | Reply

    jadi orang johor la lepas ni 🙂

  31. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin November 11, 2015 at 7:00 am | | Reply

    Wah, wah… senyum lebar mrs wifey ni. Tiada yang lebih happy selain bersama selalu.

  32. raihanah
    raihanah November 11, 2015 at 8:08 am | | Reply

    mmg inilah hadiah paling best

  33. Ummi Hanie
    Ummi Hanie November 11, 2015 at 9:38 am | | Reply

    bini org johor ke?

    kalau ye, of coz le beliau hepi teramat

    tuan badan camane? hihi

  34. fidah shah
    fidah shah November 11, 2015 at 11:13 am | | Reply

    Tahniah..mesti wife gembira

    Anyway, yang 8 lori tudung dari 1000 jenama tu, ok gak..haha 😀

  35. suri
    suri November 12, 2015 at 5:35 am | | Reply

    bukan mudha nak dapat tukar ada orang bertahun tau hee..hadiah sungguh ni cikgu titan…

  36. JMR
    JMR November 12, 2015 at 1:13 pm | | Reply

    tahniah..tahun depan dapat seken baby la ni haha

  37. Sani
    Sani November 12, 2015 at 6:54 pm | | Reply

    Bila dijangka akan berpindah tu…??

  38. Roy
    Roy November 13, 2015 at 10:50 am | | Reply

    hari hari penuh dengan kasih sayang 🙂

  39. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 13, 2015 at 10:42 pm | | Reply

    Okay.. hadiah ni memang best. Kalau bagi emas pun mesti sanggup tolak. hahaha

  40. Putri
    Putri November 14, 2015 at 5:48 am | | Reply

    Wahhh isteri mesti happyyy

  41. kak yatiadam
    kak yatiadam November 14, 2015 at 2:42 pm | | Reply

    tahniah… lepas ninangis la semua anak murid tu…

  42. diana
    diana November 14, 2015 at 10:39 pm | | Reply

    Fuyyo. Patutlah tergerak nak datang ke sini. Jadi orang Johor. Syabas Firas dan ibunya. Doa telah dimakbulkan. Maka berakhirlah sesi tak boleh tidur malam sebab rindu ye hehe.
    Selamat jadi orang Johor Cikgu. Saya pernah sekolah di Muo, kira memang berjasa dan happeninglah cikgu-cikgu dia. Nangis tak tinggalkan sekolah lama?

  43. zik
    zik November 16, 2015 at 10:08 am | | Reply

    dekat dengan orang rumah.. syukran cikgu titan..

  44. Mus
    Mus November 17, 2015 at 2:20 am | | Reply

    tahniah bro…
    syukurlah

  45. ema
    ema November 17, 2015 at 8:55 am | | Reply

    dah nak jadi guru di johor pula…apapun tahniah demimu isteri tercinta kan….

  46. musadun
    musadun November 17, 2015 at 12:55 pm | | Reply

    tahniah bro.. bagi seorang guru, ni merupakan berita paling gembira bagi karier seorang guru.

  47. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 3:38 am | | Reply

    Lepas ni boleh makan selalu, nasi bariani, mee racun, sup stulang banyak gak makanan best2 kat johor.

  48. cik tom
    cik tom November 18, 2015 at 3:23 pm | | Reply

    tahniah2..mesti bini senyum je tau dpt hadiah ni…lebih berharga dri semua menda kan..

  49. Helmi Onexox
    Helmi Onexox December 2, 2015 at 2:26 pm | | Reply

    Ohh… Ke Johor rupanya, ke kampung bini lah tu.

  50. Adele Hamzah
    Adele Hamzah December 6, 2015 at 1:06 am | | Reply

    weh…beranak pinak dah kita semua. muahaha

  51. Nurul
    Nurul December 8, 2015 at 7:25 am | | Reply

    Senyum lebar orang rumah. At least dia masak ada yang makan. Ada orang layan rajuk dia. Lepas ni jalan bertiga,tak jalan sorang-sorang dah.. barulah terasa lengkap hidup berkeluarga.

  52. Zaleha Awaluddin
    Zaleha Awaluddin December 11, 2015 at 9:27 pm | | Reply

    hm.. best tu…Alhamdulillah

    welcome to johor…
    memang berada berdekatan suami/isteri adalah hadiah terbaik utk semua pasangan

  53. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:46 pm | | Reply

    tak semua mampu kasi hadiah ni..power la.,

  54. Wan Nur Suzilla
    Wan Nur Suzilla January 18, 2016 at 1:10 am | | Reply

    Hadiah yang jarang dapat ini. Hihi

    Selamat jadi org johor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.