57 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed November 15, 2015 at 12:47 pm | | Reply

    Seronok dan bertuah budak-budak tersebut. ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:19 am | | Reply

      seronok la.

      dapat makan sedap. haha..

  2. Si bongkok
    Si bongkok November 15, 2015 at 12:57 pm | | Reply

    Kalo masa makan2 tue ada alunan muzik rock klasik cita dan airmata lagi klasik beb… ๐Ÿ˜€

    Sapa tak sayang cikgu yang murah hati suka blanja murid2 nya makan nasi ayam dengan air sirap limau ais ikat tepi nie…cikgu yang pandai ajar murid teknik sebenar lari 100mtr ala usain bolt sampai bolot semua pingat sukan nie…silap2 guru besau pon kesat air mata jek blkg pintu bilik tue.. ๐Ÿ˜€

    Welcome to johore…daerah @ sekolah mana yang bertuah tue? jeng jeng jeng… ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:20 am | | Reply

      sekolah mana, biarlah rahsia dulu.

      Yang pasti, dekat dengan rumah juga.

  3. Anuar
    Anuar November 15, 2015 at 1:03 pm | | Reply

    Cikgu kesayangan rupanya… Memang sedih lah budak-budak tu terpaksa berpisah dengan cikgu kesayangan … huhuhu

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:20 am | | Reply

      sedih satu hari aje.

      esok lusa, happy semula la. haha

  4. zool
    zool November 15, 2015 at 3:34 pm | | Reply

    aku pula bila ko nak belanja? hahahah

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:22 am | | Reply

      nak aku belanja, turun johor la.

      haha..

  5. Sani
    Sani November 15, 2015 at 4:47 pm | | Reply

    Gua pun sedih juga..sob..sob..rasa nak nagis juga…

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:23 am | | Reply

      nanges la.

      aku pindah jugak. haha

  6. Azzahairi
    Azzahairi November 15, 2015 at 5:47 pm | | Reply

    Tetiba mata masuk habuk….sob sob….

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:23 am | | Reply

      kasi buang la itu habuk.

      bukan susah pun.

      takde sapu tangan, penyapu pun boleh jugak.

  7. Adib Site
    Adib Site November 15, 2015 at 6:11 pm | | Reply

    ‘KENAPA? Kami ni tak cukup BAIK ke?’ memang deep ayat tu..

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:24 am | | Reply

      Ya.

      tak terjawab jugak dibuatnya.

  8. Roy
    Roy November 15, 2015 at 6:40 pm | | Reply

    teringat masa mengajar dulu…

  9. haffizuliskandar
    haffizuliskandar November 16, 2015 at 1:40 am | | Reply

    Betul tu..keluarga lebih penting..Hmm, tapi itulah, bila dah lama bersama, memang ada sedihnya..

    Cikgu…aaa..ada nasi ayam lebih? hehehhe

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:24 am | | Reply

      nasi ayam sudah habis.

      budak-budak tapau sudah.

  10. risi
    risi November 16, 2015 at 2:12 am | | Reply

    Pergh!!! terharu beb.. nak bertakung air mata.. good luck bro titan..

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:25 am | | Reply

      takpe. kalau bertakung banyak..

      leh buat mandi tu nanti.

  11. raihanah
    raihanah November 16, 2015 at 2:32 am | | Reply

    best dapat cikgu camni, cikgu buat side bisnes alhamdulillah bolehlah belanja budak2. pahala pun banyak. kelas anak saya esok nak buat jamuan ala2 potluck.

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:25 am | | Reply

      rezeki diorang.

      rezeki aku, mungkin minggu depan, mungkin akan datang.

      tunggu aje.

  12. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi November 16, 2015 at 3:15 am | | Reply

    Nanti bagitahu lah dengan murid-murid cikgu..kalau rindu,suruhlah jenguk blog legenda ni…mesti dorang lagi nangis baca…

  13. musadun
    musadun November 16, 2015 at 3:41 am | | Reply

    makin sayang murid-murid dapat cikgu macam ni..hahaha

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:26 am | | Reply

      Memang la sayang.

      Sebab aku selalu belanja diorang. haha..

  14. JMR
    JMR November 16, 2015 at 4:01 am | | Reply

    sebak lak aku baca , macam aku pun anak murid hang gAK..

    1. titan
      titan November 16, 2015 at 5:27 am | | Reply

      takpe.

      kalau rajin, meh turun tolong aku kasi garis padang petang nih.

  15. gamemaster
    gamemaster November 16, 2015 at 9:27 am | | Reply

    Wah bos. Pindah JB eh pasni..

  16. zik
    zik November 16, 2015 at 10:04 am | | Reply

    wahhh cikgu nak pindah ke.. maunya menangis anak murid… huhu

  17. ahmadyani
    ahmadyani November 16, 2015 at 10:13 am | | Reply

    Sedih sebab lepas ni tak dapat makan nasi ayam sedap kot? Tapi sedih mereka sepanjang cuti je. Bila buka sekolah semula..rasa sedih akan hilang…

  18. ieta mat saad
    ieta mat saad November 16, 2015 at 10:44 am | | Reply

    Huwwaaa… Akak plak yang sedih baca cerita ni walaupun nasi ayam tu dah memang kompemยฒ lah sedap. Huhu…

  19. FaizAlias
    FaizAlias November 16, 2015 at 1:28 pm | | Reply

    Dulu terngin nak jadi cikgu…sebab selalu dok bayang situasi macam atas ni…suka budak2…tapi apakah daya…bukan rezeki…. ๐Ÿ™

  20. Jie susanos
    Jie susanos November 16, 2015 at 11:09 pm | | Reply

    Haha..xsangka bro yg gagah pn kuar air mata..

  21. Azmir Shah
    Azmir Shah November 17, 2015 at 7:34 am | | Reply

    Siapa la yang kantoikan tu, terganggu selera nak makan nasi ayam. Apapun masa tu kita tahu juga nakal-nakal anak murid mereka masih sayangkan cikgunya.

  22. ema
    ema November 17, 2015 at 8:59 am | | Reply

    sampai anak murid pun nangis..sayang benor pada cikgunya.

  23. Faizal Fredley
    Faizal Fredley November 17, 2015 at 10:09 am | | Reply

    wah…cikgu kenpa x der diolog dri pelajar lelaki..semua dialog dr pelajar perempuan…..ngajar sekolah perempuan ke…hehe anyway good luck di tempat baru….

  24. Suhimi Nain
    Suhimi Nain November 17, 2015 at 11:04 am | | Reply

    Ish.. sedih pula post kali ni. menyesal aku baca. haha…

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2015 at 3:42 am | | Reply

    Terharu aku dapat cikgu cam nih, terbaik copywriting power en titan ada seminar x?hehe

  26. cik tom
    cik tom November 18, 2015 at 3:20 pm | | Reply

    wah cikgu kesayangan la ni ek..syahdu je dgr ayat bdk2 ni..

  27. sabree hussin
    sabree hussin November 18, 2015 at 7:21 pm | | Reply

    Tak pe, kalau budak-budak tu rindu, boleh baca blog ni ๐Ÿ˜€

  28. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 19, 2015 at 2:12 am | | Reply

    Sedih pula baca part anak murid tu…

    rasa seperti kehilangan permata yang berharga…

    pasti cikgu pun turut menangis dalam hati kan….huhu

  29. onlajer
    onlajer November 19, 2015 at 10:08 am | | Reply

    kau nak pindah jay bee ke bro

    1. si bongkok
      si bongkok November 19, 2015 at 12:17 pm | | Reply

      Watikah perlantikan dah ada dah tue…tunggu last day berarak atas “BATU BUS” dari sekolah lama jek tue… ๐Ÿ˜€

      Tuan tanah kedaun ada bisik macam lagu dato ct kat fans blog nie – biarlah rahsia katanya… ๐Ÿ˜€

  30. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin November 20, 2015 at 7:07 am | | Reply

    Sedihnya baca. Perasaan sayang pada cikgu tu memang lain. Lagilah cikgu yang baik pada anak-anak didiknya.

  31. zul
    zul November 21, 2015 at 2:41 pm | | Reply

    untung la anak murid ada cikgu titan.

  32. dayah
    dayah November 21, 2015 at 4:42 pm | | Reply

    Aku dah lama tak blogwalking. Lepas tu bila aku buat keputusan nak bw malam ni aku ter klik kat link blog hang.. lepas tu first entry aku baca citer hang yang sedih ni. Sebagai perempuan standard la menangis baca cerita sedih mcm nih. Tapiiiiiiiii buat aku jadik tak koser nak sambung bw. Kbai.

  33. diana
    diana November 23, 2015 at 5:45 am | | Reply

    Wah drama juga En Titan ni.
    Cikgu sekolah rendah biasa close dengan murud-murid.
    Ingat dulu cikgu maktab comel-comel pulak tu.
    Lepaskanlah Cikgu Faizal tu anak-anak.
    Cikgu Faizal pun nak mengecapi bahagia hehe.
    Selamat pindah Cikgu.
    Selamat datang ke selatan.

  34. nurul
    nurul November 24, 2015 at 8:21 am | | Reply

    Ala..comelnya cikgu Faisal ni..

    Kalau saya jadi anak murid cikgu pun sentap. Favourite teacher boleh nak blah macam tu je.

    Semoga sukses di sekolah baru ๐Ÿ™‚

  35. The Reluctant Shopper
    The Reluctant Shopper November 25, 2015 at 2:52 am | | Reply

    Ini berita baik sbb budak2 lain d sklh baru pun dpt jg merasa didikan cikgu Titan. Spread the joy…. ๐Ÿ˜€ Semoga murah rezeki & sentiasa sihat, cikgu.

  36. Fakhrulradzi
    Fakhrulradzi November 28, 2015 at 11:40 am | | Reply

    seronoknye dapat cikgu macam ni….

  37. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin December 1, 2015 at 7:03 am | | Reply

    mesti cikgu yang sempoi sangat sampai budak-budak sedih sangat nak berpisah

  38. Helmi Onexox
    Helmi Onexox December 2, 2015 at 2:20 pm | | Reply

    Semua nama perempuan sahaja yang disebutnya… ๐Ÿ™‚

  39. Sani
    Sani December 2, 2015 at 11:28 pm | | Reply

    Seronok kalau dapat anak murid macam ni..

  40. encikarman
    encikarman December 3, 2015 at 1:31 am | | Reply

    woit.. nangis dalam toilet ke tuh… ha ha ha.

  41. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam December 7, 2015 at 2:02 am | | Reply

    Insyaallah cikgu yang baik akan dikenang murid2 spai ke tua hehe…

  42. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim December 7, 2015 at 11:47 pm | | Reply

    Jadi cikgu ni kisah2 macam ni la yang best. Nanti anak murid dah besar, mesti ingat lagi jasa cikgu.

  43. Ikhwan
    Ikhwan December 8, 2015 at 10:16 am | | Reply

    teringat kena denda keliling padang bola sepak dulu ๐Ÿ™‚

  44. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:49 pm | | Reply

    banyak pahal jadi cikgu ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.