34 Responses

  1. si bongkok
    si bongkok November 26, 2015 at 7:40 am | | Reply

    Nanti bila nak masuk bilik cikgu besar harap takde laa papan tanda paparkan : Kelayakkan cikgu2 di sekolah xyz:

    – Tidak suka cikgu tido dalam kelas ( dipetik dari pilem masam2 manis cikgu shaari )
    – TAHAN MAKI ( dipetik dari cerita pak maon…hoho! )

    Wah tahun depan dah kembali normal jadi cikgu2 biasa, keaktifan selaku watak pro blogger akan kembali…kat johor plak tue..

    Jaga2 cik salmah2…sambil kayuh basikal..cikgu titan datang nie.. 😀

  2. Azmir Shah
    Azmir Shah November 26, 2015 at 8:40 am | | Reply

    Banyak juga komisyen dapat tu. Kalau nak Aiskrim milo dah banyak dah dapat.

  3. onlajer
    onlajer November 26, 2015 at 9:52 am | | Reply

    pergh mantap lah komisen dia, dua je dah cukup makan sebulan ni

  4. mrhanafi
    mrhanafi November 26, 2015 at 8:59 pm | | Reply

    bagi rehat dulu la..sebab baru masuk..komisyen tu je yang belum berehat

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos November 26, 2015 at 10:05 pm | | Reply

    Haha..smpi xprasan komisen msuk..

  6. Panduan Blog
    Panduan Blog November 27, 2015 at 7:48 am | | Reply

    Ashadee kurang mesra dengan gua, kekadang masuk kekadang tak. Sekarang nie klikjer sahaja yang ingin berkawan rapat dengan gua

  7. musadun
    musadun November 27, 2015 at 3:32 pm | | Reply

    dah cuti sekolah ni, mesti dah boleh fokus kan bro..

  8. Sync
    Sync November 27, 2015 at 6:15 pm | | Reply

    cuti lama hujung tahun ni, maikel dah boleh rehat 🙂

  9. anuar
    anuar November 28, 2015 at 5:00 am | | Reply

    Tahniah… dlm masa 1 bulan Ashadee byar 2 kali…

  10. Fakhrulradzi
    Fakhrulradzi November 28, 2015 at 11:39 am | | Reply

    sampai tak perasan komisen tu.. waduh2.. banyak job ni nampak nye.. hihihi

  11. Ikhwan
    Ikhwan November 28, 2015 at 4:36 pm | | Reply

    semakin konsisten pendapatan dengan ashadee 🙂

  12. ahmadyani
    ahmadyani November 28, 2015 at 7:33 pm | | Reply

    Macaman ya, nak tahu produk apa yang terjual di ashadee yang kita dapat komisennya?

    1. zik
      zik December 1, 2015 at 10:26 am | | Reply

      kena promote produk yang nak kita jual… dalam satu entri contohnya.. susah juga nak terangkan..

  13. faris aiman
    faris aiman November 29, 2015 at 9:48 am | | Reply

    Hello saya Faris Aiman saya ingin mengajak anda datang ke blog saya iaitu http://ildati.iblogger.org ada lawak seram cinta dan berbagai…

    1. zool
      zool November 29, 2015 at 2:15 pm | | Reply

      selamat berpromosi..

  14. zool
    zool November 29, 2015 at 2:14 pm | | Reply

    banyak cabaran tu..
    harap2 dah pindah tak kering idea menulis kat sini ye

  15. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail November 30, 2015 at 5:54 am | | Reply

    Alhamdulillah….byk jg komisen tu, tahniah Cikgu! Semoga dpt lebih byk jwtn di sekolah baru – dapat mkn eskrim milo tiap2 hari! Hahaha!

  16. Idea Berita
    Idea Berita December 1, 2015 at 12:36 pm | | Reply

    Hebat. Banyak masyuk tu…cuti sekolah lagi

  17. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET December 1, 2015 at 5:40 pm | | Reply

    tahniah buat kali yg keberapa dah aku pun xtau ni wish. haha

  18. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad December 1, 2015 at 8:51 pm | | Reply

    banyak tu, boleh belanja aiskrim untuk anak2

  19. akak vitamin
    akak vitamin December 2, 2015 at 12:58 am | | Reply

    hebat betul cikgu ni. tahniah!

  20. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi December 2, 2015 at 3:00 am | | Reply

    Sekarang sekolah dah cuti kan cikgu ? hehe

  21. reezluv
    reezluv December 2, 2015 at 4:11 am | | Reply

    banyak lagi tu sebenarnya tu.hehee

  22. Helmi Onexox
    Helmi Onexox December 2, 2015 at 2:13 pm | | Reply

    Dapat sekolah mana tu? Balik kampung Banting ke?

    Biasa “budak” baru ni memang kena bulilah. hehe

  23. topijerami
    topijerami December 3, 2015 at 4:21 am | | Reply

    Tahniah yea…
    banyak jugak 2 kalau nak dikirakan 2
    🙂

  24. Sani
    Sani December 4, 2015 at 12:56 am | | Reply

    Itulah tanggung jawab yang berat untuk mendidik anak bangsa tu…Tanpa guru siapalah kita semua…

  25. wafacw
    wafacw December 4, 2015 at 2:27 am | | Reply

    Hmm lama betul tak singgah blog popular en titan ni… setahun kut. Sejak kami jadi CIKGU jugak ni… sibuk betul.. Nak kena adjust masa betul2 supaya boleh terus berblog jugak macam en titan kita…

    Dapat pindah sekolah baru?? Naik pangkat la tu kut…tak cerita jer. Jadi PK Ko ke apa… btw… Love the tag line kat paling bawah post tu!!!!

  26. Pakar Merawat Sihir
    Pakar Merawat Sihir December 4, 2015 at 8:04 am | | Reply

    Bila tengok encik titan dapat komisyen dari ashaadee,jadi semangat plak nak buat sama.Tapi buat masa ni produk kat ashaadee macam takde yang sesuai dengan niche blog saya.

    Sebab blog saya ni fokus pada rawatan Islam untuk masalah sihir dan gangguan makhluk halus yang lain.

  27. Calrase
    Calrase December 4, 2015 at 10:39 pm | | Reply

    Tahniah cikgu titan

  28. Muhamad Ilyas
    Muhamad Ilyas December 5, 2015 at 2:07 pm | | Reply

    Tahniah ya.
    Artikelnya sangat bermanfaat sekali buat saye.

  29. Norhanita
    Norhanita December 5, 2015 at 5:07 pm | | Reply

    Amboii sedapnya eskrem. Tahniah, tentunya hasil usaha sendiri yang terbaik…

  30. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam December 7, 2015 at 2:00 am | | Reply

    Tak sabar nk tunggu keluarnya kitab pink 2….

  31. kopiah@hjman
    kopiah@hjman December 9, 2015 at 5:05 am | | Reply

    assalamualaikum, saya ada jual kopiah keras hitam putih semua smart smart, apa lagi kalau pakai konfem nampak hensem punya! mai mai visit blog saya, jangan lupa follow 🙂

  32. cik tom
    cik tom December 12, 2015 at 5:52 pm | | Reply

    amboi seronok makan aiskrim..
    terlampau byk sgt komisen masuk..
    sampai xsmpt notification masuk..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.