40 Responses

  1. si bongkok
    si bongkok December 9, 2015 at 5:30 pm | | Reply

    Momen indah lihat si comel besar depan mata suatu episod yang tidak boleh diulang tayang..syukur aa bro telah dapat bersama LEBIH CEPAT berbanding cikgu2 yang lain..

    Berkat org rumah siang malam bertahjud + doa tak putus2 agar sang suami lekas2 pindah.. 🙂

    p/s: Tgk badan sado semacam tue..susu apa bagi nie..budak gebu2 sedap gomol2 nie… 😀

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 10:00 pm | | Reply

      susu ibu la.

      susu kambing dia tak suka.

      susu lembu, memang tak pernah bagi. haha..

  2. sabree hussin
    sabree hussin December 9, 2015 at 5:37 pm | | Reply

    Ada potensi nak jadi seorang atlet ni 😀

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 9:47 pm | | Reply

      In-sha Allah.

      Mudah-mudahan, begitulah hendaknya.

      aku pun harap gitu.

  3. anuar
    anuar December 9, 2015 at 9:25 pm | | Reply

    Like father, like son.. tengah cikgu titan sibuk kira komisyen yang masuk, anak pula semakin pandai menghiburkan si ayah..

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 10:00 pm | | Reply

      Ya.

      Memang sangat terhibur.

      Biasalah tu, bebudak kan?

  4. Travelog Siti
    Travelog Siti December 9, 2015 at 9:26 pm | | Reply

    Ada gambar penuh baby tak?

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 9:46 pm | | Reply

      takde.

      kalau nak, kena request dulu.

  5. zool
    zool December 10, 2015 at 12:38 am | | Reply

    wah dah angkat bontot tu..
    anak aku sesekali je.. dia lagi suka merayap ke depan atau pusing-pusing..
    laju anak ko ni

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 11:04 pm | | Reply

      haha.

      laju ke?

      entah la.

      tetiba je dia angkat bontot tuh.

  6. Alyaa Aidee
    Alyaa Aidee December 10, 2015 at 3:05 am | | Reply

    pandai anak tarikh perhatian si ayah 🙂

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:41 am | | Reply

      Ya.

      Anaknya memang pandai dan genius.

  7. Helmi Onexox
    Helmi Onexox December 10, 2015 at 6:08 am | | Reply

    Rindu nak ada baby lagi… 😀

    “Ayat bini bila nampak baby orang lain”.

    1. titan
      titan December 10, 2015 at 11:04 pm | | Reply

      haha.

      gi la bagi anak lagi sorang dua orang beb.

  8. Mus
    Mus December 10, 2015 at 6:42 am | | Reply

    boleh belanja baby ni..

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman December 10, 2015 at 7:39 am | | Reply

    Harapan yang memang boleh dituntut dari blog yang mendatangkan hasil walaupun jarang update

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:42 am | | Reply

      Ya.

      Walaupun dah jarang update, tapi memang bersyukur masih dapat komisen setiap bulan.

      Moga-moga dapat lagi.

  10. lekatlekit
    lekatlekit December 10, 2015 at 12:44 pm | | Reply

    Alhamdulillah rezeki dari segala sudut.. Rezeki duit.. rezeki bahagia dengan anak anak & isteri.. Bila gamaknya kita nak rajin study job dari rumah ni hahaha

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:43 am | | Reply

      haa..

      sila la study selepas ini yek.

  11. Jie Susanos
    Jie Susanos December 11, 2015 at 2:50 am | | Reply

    Alhamdulillah bro..murah rezeki n anak pun makin hnsem..

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:45 am | | Reply

      Ya.

      Anak memang hensem macam bapaknya.

  12. onlajer
    onlajer December 11, 2015 at 3:33 am | | Reply

    balik tengok anak dah macam ni , ras hilang stress kan bro

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:46 am | | Reply

      ya.

      memang hilang stress la.

      Haha..

  13. akubiomed
    akubiomed December 11, 2015 at 9:20 am | | Reply

    Wah dah mula angkat bontot dan tak lama lagi berdirilah tuh. 🙂

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:47 am | | Reply

      lambat lagi.

      merangkak pun belum lagi nih.

  14. reezluv
    reezluv December 11, 2015 at 2:40 pm | | Reply

    sekali dapat 34 sales..kencang gile..mmg company tu syg lu lebih..dah macam Duta dah ni 😛

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:47 am | | Reply

      Haha..

      orang lain lagi banyak dapat kot dari ak u maa..

  15. Azlan
    Azlan December 11, 2015 at 6:12 pm | | Reply

    saat macam ni jarang dapat boss..mmg igt sampai bila2 lah..hehe..stress pun hilang bila tgk ragam anak-anak…

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:48 am | | Reply

      Ya.

      meamng seronok tengok ragam masa kecil nih.

  16. sensasi2020
    sensasi2020 December 12, 2015 at 7:46 am | | Reply

    Tahniah En Titan dapat komisen drp jobdirumah sampai 30 sales, banyak tu. Moga boleh jadi bapak yang penyaya g lagi hensem.

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:49 am | | Reply

      Ya.

      Gua memang hensem.

      Moga hari-hari seterusnya pun tetap kekal hensem.

  17. sensasi2020
    sensasi2020 December 12, 2015 at 7:49 am | | Reply

    Tahniah dan semoga maju dan berjaya dengan komisen yang dapat. Paling penting jaga anak baik-baik.

  18. Noriza Rahman
    Noriza Rahman December 13, 2015 at 1:11 am | | Reply

    Cikgu memang sangat sibuk la dihujug tahun ni,mana nak layan anak sendiri dengan anak orang lain nak daftar sekolah pula

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:50 am | | Reply

      sementara boleh layan full time nih..kita layan ajelah.

  19. ahmadyani
    ahmadyani December 13, 2015 at 12:42 pm | | Reply

    Dapat 2 kegembiraan. Gembira duit masuk. Gembira melihat anak membesar depan mata. Kegembiraan apa lagi yang diharapkan?

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:50 am | | Reply

      Ya.

      Memang gembira.

      Sangat gembira.

  20. DON TRADER
    DON TRADER December 13, 2015 at 2:54 pm | | Reply

    Gurunya Imam Al-Ghazali memberi nasihat, “Sesungguhnya apa yang ditakdirkan sebagai makanan yang engkau kunyah, maka tidak akan dikunyah oleh orang lain. Kerana itu, makanlah dari bahagian rezekimu itu dengan mulia, janganlah engkau memakannya dengan hina!”

    Alhamdullillah rezeki tuan

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 10:51 am | | Reply

      In-sha Allah.

      Mudah-mudahan terus bertambah.

  21. tengku asmadi
    tengku asmadi December 17, 2015 at 1:15 am | | Reply

    best kan boleh lihat depan mata anak membesar ni , moment indah tuh..

  22. Azam Mohamad
    Azam Mohamad December 20, 2015 at 12:08 am | | Reply

    tahniah bro semuga terus maju jaya!

Leave a Reply to tengku asmadi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.