38 Responses

  1. Gerai Opah
    Gerai Opah December 14, 2015 at 7:48 pm | | Reply

    huhu..penantian Selangor akhir nyer berakhir!!
    yeah!!

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:59 pm | | Reply

      Ya.

      Kini sudah berakhir.

      Boleh teruskan ke misi yang seterusnya.

  2. mrhanafi
    mrhanafi December 14, 2015 at 8:57 pm | | Reply

    cerita tentang bola memang best….hampir semua orang suka.

    1. si bongkok
      si bongkok December 15, 2015 at 12:47 am | | Reply

      Betul bro! Tapi nak bagi orang suka baca lebih susah berbanding nak bagi orang suka tengok bola…bagi saya laa…tp bagi en titan kacang jek rasanya…kirer mehmet durokovic gak en titan nie…the magic one orang jawa cakap.. ๐Ÿ™‚

      1. titan
        titan December 15, 2015 at 5:59 pm | | Reply

        aah.

        memang kacang gak la sikit.

        orang jawa memang genius.

  3. mamaorg
    mamaorg December 14, 2015 at 10:32 pm | | Reply

    semangat selangor dah datang balik

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:58 pm | | Reply

      haha..

      tak tahu la.

      tapi memang happy gak la.

  4. emalin mohd
    emalin mohd December 15, 2015 at 12:30 am | | Reply

    Tahniah selangor. Sokong selangor juga sebab kahwin dengan orang Selangor. hihi

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:56 pm | | Reply

      tahniah sebab berjaya kahwin dengan orang Selangor.

      orang Selangor memang ramai yang hensem belaka.

  5. si bongkok
    si bongkok December 15, 2015 at 12:45 am | | Reply

    Hoho! kirer moment indah penutup tahun 2015 geg en titan? Betul2 kipas susah mati the red giants nie!

    Salah satu perkara yg saya suka coach Mehmet durokovic iala sikap rendah diri beliau bila org bercakap pasal skuad selangor…Dier sendiri akui skuad dibawah kendalian beliau bukanlah skuad bintang. Dan tanpa pemain BINTANG dier mampu bg piala…lain tahun 1995,1996 dan 1997 masa dier jadi player selangor jersey no 4…masa tue kirer selangor – Real Madrid Malaysia… ๐Ÿ˜€

    Mungkin, bleh angkut import utk betul2 jd killer striker…de paula bleh tukar pd attacking mid…si santos tue bleh dianggap penumpang sahaja…player kita pon setaraf dier..omputih defense ngan andik bagi stay aa…

    Yg skrg tak tau stay ke tidak si mehmet durokovic…Tp mungkin Dato Seri Azmin Ali akan fikir masak2 gak tue… ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 11:06 am | | Reply

      kalau stay, bagus.

      kalau tak, terpaksa la let it go.

  6. Media Sensasi
    Media Sensasi December 15, 2015 at 2:38 am | | Reply

    Naseb baek tak kahwin dengan orang kedah.. kikiki

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:55 pm | | Reply

      ehh..

      ok apa orang kedah.

      hehe..

  7. namiacinta
    namiacinta December 15, 2015 at 3:54 pm | | Reply

    paling wink saya rasa dan dalam sejarah ( kot ) penjaga gol kena kad merah itu memang gempak …. apa pun mmg selangor bermain dengan baik masa perlawanan hari tu walaupun dengan padang yg lecat dan hujan segala bagai ..

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:53 pm | | Reply

      itu langkah terbaik bagi penjaga gol tu.

      kalau tak, kemungkinan besar akan gol.

      so, bagi aku memang tepat tindakan gol keeper tu sebab defense kedah memang tengah hancur masa tuh.

      so far, selangor lebih layak menang.

    2. Travelog Siti
      Travelog Siti December 16, 2015 at 12:35 am | | Reply

      Mula-mula ingatkan dorang tak de penjaga gol dah lepas kena buang padang, maklumlah, tak pernah tengok penjaga gol kena kad merah. Rupanya boleh diganti gitu je.

      1. titan
        titan December 16, 2015 at 3:00 am | | Reply

        mana boleh ganti gitu aje.

        bila penjaga gol kena keluar..dan diorang masukkan penjaga gol baru..

        diorang kena keluarkan SATU pemain lain.

        So, kedah main 10 orang lepas kena kad merah tu.

        Mana ada keluar gitu aje.

        Banyak cantek.

        Haha..

  8. akubiomed
    akubiomed December 15, 2015 at 4:23 pm | | Reply

    Angka kejuaraan ke 33 akan dikenang sampai bila setelah segala usaha untuk sampai ambil tempoh yang lama. Apa yang penting kita juara. ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan December 15, 2015 at 5:51 pm | | Reply

      Ya.

      yang penting, dah jadi juara.

      boleh teruskan misi ke 34 pulak selepas ini.

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman December 16, 2015 at 2:21 am | | Reply

    Tak sangka Kedah boleh kalah dengan Selangor..sob sob

    1. titan
      titan December 16, 2015 at 3:01 am | | Reply

      La..

      Pasukan Selangor main lebih baik dari Kedah,

      sudah terang-terang siapa yang akan menang.

      Haha.

  10. zik
    zik December 16, 2015 at 3:00 pm | | Reply

    Misi 33 piala akhirnya tercapai.. masa peringkat kumpulan selangor dilihat bukan pasukan pilihan pun, prestasi agak terumbang-ambing . namun di suku akhir laluan semakin sukar bertemu dengan sarawak menang dengan aggreagate yang agak tipis, dan separuh akhir bertemu pahang, bukanlah pasukan yang senang, liat tuh ada dickson… main dekat stadium darul makmur bukan senang beb. Keeper pun banyak save percubaan merbahaya masa separuh akhir 1..

    separuh akhir kedua berjaya menang 2-0.

    pentas akhir ada nampak beza sikit lawan dengan pasukan kedah, takda pressure sangat game final nih dari team selangor. ikutkan boleh sumbat 2 gol lagi. Venood patutnya pass kat andik, tapi dia nak score tak gol. yang last tuh dah 50-50 , tapi kena keeper, lepas tuh keeper dia pulak keluar petak lagi tahan bola kena tangan… terpaksa dari pesta gol baik kena card..

    dari team underdog terus menjulang piala malaysia edisi 2015…

    1. titan
      titan December 17, 2015 at 12:31 am | | Reply

      veenod tu kekadang ok, kekadang tak.

      kalau tak, memang selangor pesta gol la sebab defense kedah dah hancur dah 20 minit terakhir tu.

  11. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin December 16, 2015 at 9:56 pm | | Reply

    Untuk berjaya, perlu sentiasa bangkit dan terus mara.

    1. titan
      titan December 17, 2015 at 12:30 am | | Reply

      Ya.

      Betul tu.

      Dan kena usaha sungguh-sungguh untuk berjaya.

  12. raihanah
    raihanah December 17, 2015 at 2:29 am | | Reply

    tahniah selangor, untuk berjaya perlu banyak pengorbanan

  13. Junaidy Jaimi
    Junaidy Jaimi December 17, 2015 at 2:43 am | | Reply

    Dalam banyak-banyak team bola Malaysia, Selangor la legend..tahniah orang Selangorโ€ฆyahooo

  14. JMR
    JMR December 17, 2015 at 7:38 am | | Reply

    tahniah orang Selangor.

  15. blogger lelaki
    blogger lelaki December 18, 2015 at 3:15 am | | Reply

    selepas bertahun-tahun duk angkat slogan misi33..akhirnya selangor berjaya..aku pun tumpang gembira la..sebab selangor ni bekas team feberet aku zaman azman adnan dulu…

  16. topijerami
    topijerami December 18, 2015 at 3:42 am | | Reply

    Tahniah la selangor

    jangan perlekehkan orang pengajaran kar sinie

  17. Sani
    Sani December 18, 2015 at 4:19 pm | | Reply

    Diorang ni dapat semangat, sebab nak bagi hadiah sempena hari jadi Sultan Selangor.

  18. Azam Mohamad
    Azam Mohamad December 20, 2015 at 12:04 am | | Reply

    den orang selangor…first gol tu memang cantek …tahniah selangor!

  19. Sync
    Sync December 21, 2015 at 4:08 pm | | Reply

    selangor menang dan cuti, aku kerja putrajaya kena la datang kerja juga ๐Ÿ™

  20. muja
    muja December 21, 2015 at 7:21 pm | | Reply

    pape pun.. gomo kelate gomo.. tak tahu pulak bila kelantan kalah sebab tak tengok bola.. kekekee

  21. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin December 23, 2015 at 8:10 am | | Reply

    Yang bestnya SElangor menang, orang yang kerja di SElangor pun rasa tempiasnya…dapat bercuti panjang

  22. myliferia
    myliferia December 28, 2015 at 3:47 am | | Reply

    Mesti manis lebih daripada gula saat-saat kemenangan tu. Semangat yang tak pernah luntur. Percaya diri! Wah wah, bersemangat lah pulok ๐Ÿ˜›

  23. huda
    huda December 28, 2015 at 4:23 am | | Reply

    tahniah selangor atas kemenangan yang sangat bersejarah…

  24. hasif
    hasif December 29, 2015 at 6:31 pm | | Reply

    hidup selangor…waktu ni semua nk claim orang selangor..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.