37 Responses

  1. azstory311
    azstory311 January 6, 2016 at 1:56 pm | | Reply

    15 tahun.. lama tu.. kalau kawin tahun 2002 anak dah masuk sekulah menengah dah..

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:41 pm | | Reply

      Haha..

      betul jugak kata hang tuh wehh.

    2. jenis batu alam
      jenis batu alam January 12, 2016 at 8:06 am | | Reply

      bisa aja nih.. πŸ™‚

  2. zool
    zool January 6, 2016 at 1:58 pm | | Reply

    hahahaha.. aku pun dah lama follow blog ko ni..
    start dari earncent tu…

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:43 pm | | Reply

      Lama pulak aku tak update blog yang satu lagi tu walaupun komisen dari sana still masuk.

      haha..

    2. hasif
      hasif January 7, 2016 at 7:31 pm | | Reply

      yeah earncent..sudah lupa nama blog itu..wakaka

  3. si bongkok
    si bongkok January 6, 2016 at 2:14 pm | | Reply

    15Tahun lamanya bro dah bergelumang dalama arena blogging…satu tempoh masa yang jarang2 mampu utk semua orang buat.. πŸ™‚

    Sebab bro ada ciri unik yang tak semua orang ada….mungkin ini salah satu sebab bro mampu bertahan sehingga saat ini… πŸ™‚

    Beruntung firas dapat walid yang sungguh cekal begini… tahniah2!

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:47 pm | | Reply

      Ya.

      15 tahun memang lama.

      Aku setuju.

  4. akubiomed
    akubiomed January 6, 2016 at 3:37 pm | | Reply

    Makin ramai yang mengundur diri. Manataknya setiap hari ada sahaja broken link.

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:49 pm | | Reply

      Yup.

      Terpaksa “unlink” aje.

      Ramai yang dah blah.

  5. Rokiah
    Rokiah January 6, 2016 at 4:11 pm | | Reply

    tahniah kerana bertahan selama 15 tahun.. jangka masa yang sangat lama..tak mudah untuk dilakukan..tahniah sekali lagi..semoga terus menulis dan berkongsi

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:50 pm | | Reply

      Ya.

      Memang tak mudah.

      Saya setuju dengan komen anda.

  6. zik
    zik January 7, 2016 at 1:13 am | | Reply

    yang lama dah menghilang tuh kemana agaknya…tengok dah bertahun2 masih gitu jugak, hosting nampak macam renew je.. misteri nusantara betul…

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:51 pm | | Reply

      sama ada dah run bisnes baru atau dah serender.

      tapi hosting masih renew.

      mungkin menunggu waktu yang sesuai untuk comeback.

  7. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad January 7, 2016 at 3:35 am | | Reply

    lama juga 15 tahun tu, tahniah tuan

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:52 pm | | Reply

      Ya.

      Memang lama.

      Sama-sama.

      1. Raihanah Ahmad
        Raihanah Ahmad January 15, 2016 at 3:08 am | | Reply

        saya harap saya dapat bertahan begitu juga, insyaaAllah

  8. saljuhumairah
    saljuhumairah January 7, 2016 at 4:11 am | | Reply

    jangan pernah berhenti bro, dah jadi sebahagian dalam kehidupan…

    selagi nyawa tidak terpisah dari jasad.

    walau langit tidak selalu cerah, tapi sinaran yang ada sempat mengeringkan baju diampaian.

    Pemain blog juga begitu.

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:54 pm | | Reply

      Mudah-mudaha masih ada warna pelangi selepas 50 tahun lagi.

      1. raihanahahmad
        raihanahahmad January 15, 2016 at 3:09 am | | Reply

        insyaAllah saya pun doakan

  9. sani
    sani January 7, 2016 at 4:59 pm | | Reply

    Tahniah cikgu..masih kekal dan sentiasa memberi sesuatu kepada pembaca dan pengomen tegar disini..

    1. titan
      titan January 7, 2016 at 5:56 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan dapat membantu apa yang patut.

  10. hasif
    hasif January 7, 2016 at 7:05 pm | | Reply

    otai-otai macamni la..nyesal juga berhenti blogging 2-3 tahun..banyak tinggal..harap domain ni kekal selama-lamanyaaaa..huhu..

    1. titan
      titan January 10, 2016 at 3:20 pm | | Reply

      biasalah.

      menyesal tu perkara biasa.

  11. cik tom
    cik tom January 9, 2016 at 7:00 am | | Reply

    lama giler dah 15 tahun ek..teringat kenangan kenal dr blog earncent.com tu…
    ceh ingat nak ucapan pe td..hehe

    1. titan
      titan January 10, 2016 at 3:30 pm | | Reply

      YA.

      lama jugak la sebenarnya.

      haha..

  12. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin January 11, 2016 at 1:17 am | | Reply

    Haha, cumil je ayat-ayat. Dah lama rupanya cikgu menulis. Patutlah mantap isinya.

  13. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad January 12, 2016 at 4:57 pm | | Reply

    Tengah baca coretan otai blogger nie.
    Tak sangka lama sangat dah tue..
    Kalau ada anak dah PT3 dah kan..

  14. Nurul
    Nurul January 15, 2016 at 3:27 am | | Reply

    Wah lamanya cikgu berblogging. Dah alang-alang buat, kena teruskan untuk memandaikan bangsa. Saya suka dengan penulisan cikgu. Fresh.

  15. suri
    suri January 15, 2016 at 3:45 am | | Reply

    masih sini walau suam kuku katanya heee..

  16. Hafizul
    Hafizul January 15, 2016 at 4:09 am | | Reply

    Cuma satu jer yang saya takutkan.. dulu sampai la ni.. Andainya blog ni terkubu suatu masa nanti, macam manakah dengan semangat blogging Pondok Kecil… Mesti merudum dengan cemerlang sekali..

  17. topijerami
    topijerami January 15, 2016 at 1:40 pm | | Reply

    lama betul bro dah jadi blogger

    siap pernah jadi full time 2

  18. onlajer
    onlajer January 16, 2016 at 7:17 am | | Reply

    tengah tabur umpan dan jala sana sini huhuhu

  19. Azam Mohamad
    Azam Mohamad January 17, 2016 at 11:06 am | | Reply

    tengah pikiaq camno nak tiru titan hihi

  20. Mama Hantek
    Mama Hantek January 18, 2016 at 4:38 am | | Reply

    Adoiii terasa mak sebut bab blog tak update ni

  21. Helmi Onexox
    Helmi Onexox January 20, 2016 at 3:04 am | | Reply

    Hidup macam roda bro… Tak semua jiwa kental macam bro. πŸ™‚

  22. eintan nurfuzie
    eintan nurfuzie January 20, 2016 at 10:44 am | | Reply

    punya panjang cik en baca.. last2..
    “buat apa tu?”
    adeh.. cik en tengah baca entri ni la.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.