56 Responses

  1. Saljuhumairah
    Saljuhumairah January 16, 2016 at 3:57 am | | Reply

    haha… aku pun dah tengok. Cuma lepas jumpa filem Salman Khan “Bajrangi Bhaijaan” terus lupa wajah kajol… boleh fight filem PK/3 Idiots/Taare Zameen Par (Like Stars On Earth)..

    cuma dalam dilwale aku suka terjemahan lirik lagu Janam Janam… (ada unsur-unsur kerohanian sikit).

    1. Travelog Siti
      Travelog Siti January 24, 2016 at 7:49 pm | | Reply

      Samalah kita pun, 2 kali tengok Bajrangi Bhaijaan tu. 2 kali tengok, 2 kali nanges hahaha Tak pernah terjadi dlm sejarah tonton movie nih

  2. reezluv
    reezluv January 16, 2016 at 4:32 am | | Reply

    demit..aku tak tgk lagi…adoi

    1. titan
      titan January 16, 2016 at 9:35 am | | Reply

      gi la tengok cepat.

      haha

  3. Nila anggraini
    Nila anggraini January 16, 2016 at 5:53 am | | Reply

    Memang best lagu-lagu dalam cite Diwalee ni. Biasla kaum permpyan macam saya memang suka sangat ngan lagu yang mengancam jiwa ni. Tak faham maksud lagu tu pun takpe janji boleh bersenandung tengah masak….heheheh

    1. titan
      titan January 16, 2016 at 9:34 am | | Reply

      orang perempuan memang gitu.

      suka menda-menda macam nih.

      1. Travelog Siti
        Travelog Siti January 24, 2016 at 7:49 pm | | Reply

        Tak semuanya cam tu la Titan :p

  4. zik
    zik January 16, 2016 at 7:11 am | | Reply

    lagu mohe gerua lagi sedap …

    1. titan
      titan January 16, 2016 at 9:20 am | | Reply

      Yap..lagi mohe gerua tu aku sendiri rasa sedap. Janam ni pun sedap gak la..

      lagu gerua, tempatnya nyanyi tu lawa belaka.

  5. titan
    titan January 16, 2016 at 7:22 am | | Reply

    Yap..lagi mohe gerua tu aku sendiri rasa sedap. Janam ni pun sedap gak la..

  6. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin January 16, 2016 at 10:10 am | | Reply

    Lom sempat layan lagi dilwale ni. Tungggu!!!

  7. Fyda Noh
    Fyda Noh January 16, 2016 at 10:49 am | | Reply

    Sekarang ni memang demam Dilwale. Kat mana2 org cakap Dilwale je..
    Saya ni banyak tgk drama, berangan la macam tu juga bila dah kawin, rupanya lain org laki tunjuk dia sayang.. huhu

  8. Hasrozi
    Hasrozi January 16, 2016 at 12:14 pm | | Reply

    Haha..xsangka Bro lyn cter tu..

    Sat aku dgr lagu tu..

  9. azstory311
    azstory311 January 16, 2016 at 1:29 pm | | Reply

    Nk tengok kajol je… jalan cerita tak best..

  10. Alin Marlini
    Alin Marlini January 16, 2016 at 1:30 pm | | Reply

    Bestkan…esp bab lagu dan kaali & meera

    1. titan
      titan January 16, 2016 at 2:58 pm | | Reply

      bab lagu je best dengar.

      jalan cerita simple aje.

      tak meleret.

      tapi jalan cerita macam ni la yang senang orang ingat sampai bila-bila.

  11. Yourfabulousmama
    Yourfabulousmama January 16, 2016 at 2:32 pm | | Reply

    Awak jangan menangis kuat sangat layan cerita tu ye En. Titan. Kat hujung tu ada tulis, cerita ini hanya rekaan semata, tiada kaitan yang hidup dan yang mati..ingat tu..hehe

    1. titan
      titan January 16, 2016 at 2:55 pm | | Reply

      takdenya nanges tengok cite nih.

      apa barang nanges tengok hindustan.

  12. ieta mat saad
    ieta mat saad January 16, 2016 at 2:50 pm | | Reply

    Hehe… Memang giler sedap lagu Janam tu. Akak dengar pun ralit ho… Bila ntah nak dapat layan Dilwale kay wayang sensorang gak. Hehehe… Terbaiklah entri² sifu. Ada je idea mengaafilliatenya

  13. Media Sensasi
    Media Sensasi January 16, 2016 at 4:05 pm | | Reply

    Untunglah dah tengok.. kita nie ade anak kecik memang susah nk pegi wayang.. harap streaming dil wale kat umah jela.. huhu

  14. siti hazreen
    siti hazreen January 17, 2016 at 9:21 am | | Reply

    wah…tak tengok lagi…box office cerita ni

  15. Azam Mohamad
    Azam Mohamad January 17, 2016 at 11:12 am | | Reply

    gua tak berapa nak layan sori beb

  16. Adam
    Adam January 17, 2016 at 5:31 pm | | Reply

    Sapot muvi tempatan jugak. Hehe.

  17. mrhanafi
    mrhanafi January 17, 2016 at 10:43 pm | | Reply

    dah tengok video klip je..rasa lain pula kalau pergi sorang-sorang ke cinema

  18. Azeni Ahmad
    Azeni Ahmad January 17, 2016 at 11:54 pm | | Reply

    Alamak belum tengok lagi..
    Tapi jalan cerita semua dah tengok..
    Lagu-lagu pun dah dengar..
    Wajar ke nak tengok full movie?
    Ermm..

  19. ajumohit
    ajumohit January 18, 2016 at 2:59 am | | Reply

    wow layan hindustan gak ya, belum tgk lagi citer ni ;), kengkawan duk nyanyi gak lagu ni, best ya?

  20. raihanahahmad
    raihanahahmad January 18, 2016 at 3:57 am | | Reply

    wah semua orang dah tengok ni.. macamana ni

  21. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad January 18, 2016 at 3:59 am | | Reply

    best layan hindustan sesekali, lama dah tak viral hindustan camni

  22. ema
    ema January 18, 2016 at 4:21 am | | Reply

    pesal, saya tengok terus ulik mimpi ni… tapi tang lagu memang best..janam…janam.,.dgr radio time bawa kereta..memang high volume laa..sampai tak dgr dah siren kat belakang bunyi…hehehe

  23. cik tom
    cik tom January 18, 2016 at 9:44 am | | Reply

    tak tengok lagi dilwale ni..
    tgk ramai ckp smpi nak tgk empat blas kali sebab sedap sgt..haha
    dgr lagu2 dilwale kat radio best la jgk..

  24. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 18, 2016 at 10:51 am | | Reply

    Dah lama tak layan hindustani since berkeluarga ni…dah insap kot..haha

    Tapi, bila suami buka lagu Janam Janam anak pun turut menyanyi sama..hadoiiiii

  25. zool
    zool January 18, 2016 at 2:11 pm | | Reply

    layan hindustan gak ek.. tengok jgn mengalir air mata pula

  26. topijerami
    topijerami January 18, 2016 at 3:21 pm | | Reply

    lagu nie dan gerua mmg best..layan sorang2 pun boleh

  27. Uncle Zuan
    Uncle Zuan January 18, 2016 at 3:23 pm | | Reply

    aku tunggu download je la. haha dah maleh nak pergi tengok wayang

    1. Raihanah Ahmad
      Raihanah Ahmad January 19, 2016 at 3:11 am | | Reply

      dah ada versi download update ek

      1. raihanahahmad
        raihanahahmad January 19, 2016 at 3:11 am | | Reply

        download star wars ada tak

  28. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin January 19, 2016 at 5:05 am | | Reply

    mj tak tengok lagi filem ni sebab taktau nak selit time bila dan anak-anak taktau nak p letak mana hehe. tapi memang tercair dengan lagu janam janam ni. aduhh kenapa lagu hindustan mesti mempengaruhi jiwa rakyat malaysia?

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman January 20, 2016 at 1:48 am | | Reply

      Kalau peminat tegar memang akan layan habis la lagu dalam filem dilwale ni…

  29. Helmi Onexox
    Helmi Onexox January 20, 2016 at 2:24 am | | Reply

    Tak berapa nak layan dan tengok, sebabnya kalau tengok hindustan ni sekerat jalan je.

    Lepas tu tertidur… 🙂

  30. lisa
    lisa January 20, 2016 at 10:12 am | | Reply

    Dah tengok 3 kali… heheh first takde feel.. tkde rasa pape.. tengok kali kedua baru reti nak nangis part last tu . hahaha tapi try tengok la bajrangi..konfem nangis teresak esakkk

  31. sabree hussin
    sabree hussin January 21, 2016 at 2:15 pm | | Reply

    Tengok dia punya trailer pun dah best, citer dia pun mesti la best 😀

    … dan memang betul, dah agak lama tak ada citer hindustan yang best macam ni

  32. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin January 22, 2016 at 3:28 am | | Reply

    Dah copy dah cerita ni. Malam ni nak tengok ehehe

  33. ruggedmom
    ruggedmom January 22, 2016 at 8:01 am | | Reply

    Kita masih tunggu peluang nak tengok sensorang. Nangis kang takdelah malu sangat hahah…

  34. sani
    sani January 22, 2016 at 12:31 pm | | Reply

    Tu dia, sempat jugak cikgu berjanam janam ya… Kuch kuch hota hei…juga yang terbaik…

  35. sani
    sani January 22, 2016 at 12:34 pm | | Reply

    Reezluv, macam tak percaya hang tak tengok lagi..ha..hah..

    1. titan
      titan January 27, 2016 at 4:18 pm | | Reply

      itulah.

      susah sebenarnya aku nak percaya cakap dia tu.

      haha

  36. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin January 24, 2016 at 5:23 am | | Reply

    Cerita apa ni? Tak tahu pun

    1. titan
      titan January 27, 2016 at 4:17 pm | | Reply

      tak tahu kena tengok dulu la.

      aku pun jarang tengok cite hindustan sebenarnya.

      kekadang aje.

  37. DLSL
    DLSL January 24, 2016 at 11:32 pm | | Reply

    Hmmm.. minat bollywood rupanya. Mau jugak tengok tapi……………

    1. titan
      titan January 27, 2016 at 4:16 pm | | Reply

      tapi apa beb?

      gi aje lah tengok.

      haha

  38. Zali
    Zali January 25, 2016 at 12:29 pm | | Reply

    Aku sampai sekarang tak berkesempatan latan cerita ni. Lagi janam janam tu memang layan. Bab lelaki setia tapi tak menunjuk tu memang den setuju.

    1. titan
      titan January 27, 2016 at 4:13 pm | | Reply

      tak apa.

      ada masa, nanti layan.

      itu pun kalau panggung ada tayang lagi.

  39. Diana
    Diana January 27, 2016 at 3:37 pm | | Reply

    Tak tengok lagilah. Adoi stress gini. Wah itu dia cikgu BM nyanyi lagu hindustan haha.

    1. titan
      titan January 27, 2016 at 4:12 pm | | Reply

      bila masa plak gua nyanyi ni haa??

  40. rahimah
    rahimah February 1, 2016 at 10:03 am | | Reply

    Tak sempat tengok cerita Shahrukh Khan kali ni. Tapi bila anak saya pasang cerita Yadon Ki Barat terus berhenti tengok sampai habis ..he he

  41. semak saman
    semak saman February 4, 2016 at 4:49 am | | Reply

    dah tengok..download..hehe..ok la filem ni..layan cerita cinta yang never ends.heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.