55 Responses

  1. anuar
    anuar January 20, 2016 at 10:37 am | | Reply

    Patah tumbuh hilang berganti… In Shaa Allah, ada banyak peluang affiliate lain yg boleh kita sertai selain Ashadee..

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:36 am | | Reply

      Yap.

      patah tumbuh, hilang berganti.

      Semoga ada lebih banyak peluang yang hadir.

  2. si bongkok
    si bongkok January 20, 2016 at 10:59 am | | Reply

    Viva forever dan goodbye ashadee jek laa jawabnya… 🙂

    Pasni nie ramai risau tak tau nak cari kitab jambu kat mana….harap2 tak GONE gak laa…

    Keuntungan tak setimpal? Hmm..Dalam keadaan semasa nie untung kecik2 nie susah untuk survive… 🙂

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:25 am | | Reply

      masih jual.

      cuma affiliate je lum setup lagi.

  3. akubiomed
    akubiomed January 20, 2016 at 12:41 pm | | Reply

    Sempat merasa income dari Ashadee walaupun tidak banyak. Nampaknya kena beralih program affiliate lain.

  4. hasrozi
    hasrozi January 20, 2016 at 5:55 pm | | Reply

    frush gak ashadee xde ni..

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:19 am | | Reply

      la..sampai frust eh?

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos January 20, 2016 at 5:58 pm | | Reply

    bru nk bljr dgn ashadee ni..tup tup nak tutup dh..

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:19 am | | Reply

      takpe.

      klikjer ada, jdr ada, onpay pun ada, aztetic pun ada.

      tinggal kena cari aje.

  6. zik
    zik January 21, 2016 at 12:06 am | | Reply

    kos semua tuh ..kalau kita nak run setup macam nih pun belum tentu sanggup terima cabarannya.. apepun salute tuh gobala..

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:18 am | | Reply

      ya.

      bab kos ni, susah nak cakap.

      bukan senang tu gobala nak handle semua tu.

  7. Dua Tiga
    Dua Tiga January 21, 2016 at 1:00 am | | Reply

    Nampaknya lepas ni kena cari benda lain pula. Nak selamatkan diri.

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:17 am | | Reply

      ya.

      kena cari benda lain.

  8. Pokok2u
    Pokok2u January 21, 2016 at 1:02 am | | Reply

    Harap kitab Merah Jambu on sentiasa. ramai yang belajar dari kitab ni.

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:17 am | | Reply

      masih ada.

      cuma affiliate baru je belum setup lagi.

  9. OhPanduan
    OhPanduan January 21, 2016 at 1:04 am | | Reply

    Perjalanan baru untuk kita semau setelah ketiadaan ashadee kan. Kena usaha cari lain pula.

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 6:35 am | | Reply

      Ya.

      kena usaha cari yang lain la plak ye. hehe

  10. raihanahahmad
    raihanahahmad January 21, 2016 at 3:07 am | | Reply

    last dah ke ni. ramai blogger bersedih sebab ashadee ni

    1. anah
      anah January 22, 2016 at 2:24 am | | Reply

      insyaAllah pengganti affiliate lain masih boleh buat duit. amin

    2. titan
      titan January 22, 2016 at 6:34 am | | Reply

      sedih sekejap je.

      jangan lama-lama. hehe

      ada banyak lagi lubuk kat luar sana tu. Tinggal cari, usaha dan terima hasil aje.

  11. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad January 21, 2016 at 3:07 am | | Reply

    semoga banyak rezeki lain dari affiliate lain

    1. Raihanah Ahmad
      Raihanah Ahmad January 22, 2016 at 2:21 am | | Reply

      rahsia affiliate memang banyak, lubuk buat duit

  12. Bahrain
    Bahrain January 21, 2016 at 7:49 am | | Reply

    Dah takde lagi dah ashadee kena cari lain la jawabnya.

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 6:33 am | | Reply

      Terpaksa la cari lain yang lebih menguntungkan.

      Hehe

  13. suri
    suri January 21, 2016 at 9:29 am | | Reply

    bila banyak tanggungan makin banyak perkara fikirkan

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 6:19 am | | Reply

      biasalah tu.

      dunia makin mencabar sekarang ni.

      kena survive.

  14. sabree hussin
    sabree hussin January 21, 2016 at 2:17 pm | | Reply

    Ada a few kempen yang aku buat masih sangkut dengan sales, cuma part akan dapat bayaran atau tak tu je tak tau lagi

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 6:31 am | | Reply

      doa je banyak-banyak agar dapat payment tu cepat ye.

      memang kekadang ada yang lambat bab bayar nih.

  15. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 22, 2016 at 1:32 am | | Reply

    InsyaAllah ada lubuk baru nanti buat En.Titan…

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 8:36 am | | Reply

      Mudah-mudahan.

      Kita doakan sama-sama.

  16. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin January 22, 2016 at 3:26 am | | Reply

    InsyaAllah, ada rezeki lain lepas ni. Banyak juga Ashadee bayar kan.

    1. titan
      titan January 22, 2016 at 3:49 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan dapat lebih banyak lagi rezeki selepas ini.

      Amiinnnn

  17. faris aiman
    faris aiman January 22, 2016 at 10:55 am | | Reply

    Bestnya kalau dapat komisen tu …

  18. sani
    sani January 22, 2016 at 12:25 pm | | Reply

    Siapa lah pulak lepas ni nak run ashadee ni?

  19. sani
    sani January 22, 2016 at 12:26 pm | | Reply

    Betul tu Raihanah, kita kena rajin mencari…dan mencari…dan ambil tindakan

  20. asraff
    asraff January 22, 2016 at 4:55 pm | | Reply

    harap-harap ada web affiliate lain yang lebih kurang sama akan muncul…

  21. mrhanafi
    mrhanafi January 22, 2016 at 9:30 pm | | Reply

    perkara biasa..tiada yang akan kekal lama..

    sama juga dengan blogger yang sepenuh masa memamg mereka perlu survuival dengan mencari lubuk duit yang lain pula..

    apapun dapat juga saya merasa sedikit duit dari ashadee ni..

  22. myliferia
    myliferia January 23, 2016 at 5:54 pm | | Reply

    Lepas ni tajuk entry dah bukan ashadee dah…hehehe

    Kat overseas, copyright sangat dikawal. Kalau download video seperti guna torrent, kejap jer sampai warning dan pemotongan internet dilakukan serta merta.

    Kat sini, prosuk digital susah nak hidup sebab tak keluar pun lagi yang ori, yang coopy dah berlambak-lambak di share kan…huhu

  23. topijerami
    topijerami January 23, 2016 at 10:41 pm | | Reply

    fulus masuk lagi

    mungkin ini post terakhir dari titan utk ashaadee

  24. azam mohd
    azam mohd January 24, 2016 at 8:39 am | | Reply

    rezeki Allah itu luas in shaa Allah sebab kena mula awal teroka yang lain alhamdulillah hasilnya dah mula masuk dan teruskan berjuang semuanya

  25. DLSL
    DLSL January 24, 2016 at 11:25 pm | | Reply

    Sikit lagi nak sampai 60 tu bro. Sayang tutup pulak Ashadee. Kawe baru nak berajin-rajin semula selepas berbulan-bulan kureng aktif. Nampaknya kena cari sumber lain lah. Adehh…

  26. reezluv
    reezluv January 26, 2016 at 1:44 am | | Reply

    nasib baik le aku tak concentrate sangat kat Ashadee ni.Produk apa pun takleh nak tumpu satu je, sebab memang kompem takde yang kekal..:D kena pandai cari backup.ehee

    1. topijerami
      topijerami January 30, 2016 at 12:54 am | | Reply

      betul 2…
      affiliate yg oversea punya pun lebih kurang macam 2 jugak

  27. ajumohit
    ajumohit January 26, 2016 at 6:21 am | | Reply

    waaa tahniah lahhh! murah rezeki

  28. Ibu Zarith
    Ibu Zarith January 26, 2016 at 7:49 am | | Reply

    Tak sempat nak berkenalan dengan affiliate ashadee ni, dah lenyap ek huhu

    1. Sani
      Sani January 26, 2016 at 10:36 am | | Reply

      Tak da jodoh dengan Ashadee. Nak buat macam mana ya Ibu Zarith.

  29. eintan nurfuzie
    eintan nurfuzie January 28, 2016 at 7:47 am | | Reply

    mm..slalu dengar pasal ashadee tapii mmg x pernah de kaitan.. tau2 dh berakhir.. dlu gadjet mmg mnjadi carian utama,.. skrg sudah berbeza..

  30. cik tom
    cik tom January 29, 2016 at 2:28 pm | | Reply

    banyak jugak dapat yang last..ko tak letak ebook merah jambu tu kat mana2 affiliate lain ke? cik tom mau register dan promote kalau ada..huhu

    1. topijerami
      topijerami January 30, 2016 at 12:53 am | | Reply

      setuju dengan cik tom
      kalau boleh letak kt tempat lain

  31. abdfatah
    abdfatah January 30, 2016 at 11:11 pm | | Reply

    beliau tahu apa yang telah beliau buat dan laksanakan… tutup pun ada sebabnya. apapun dapat jugak sikit komisen dari ahsadee nih…

  32. faizal
    faizal February 1, 2016 at 8:57 am | | Reply

    Alhamdulillah…ada juga rezeki daripada ashadee walaupun di saat-saat akhir penamatannya.

  33. blogger lelaki
    blogger lelaki February 2, 2016 at 12:27 am | | Reply

    hujung-hujung pun bro sempat makan lagi

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 10:35 am | | Reply

      haha..

      sempat la sikit-sikit ambil makan.

  34. ema
    ema February 2, 2016 at 8:40 am | | Reply

    banyak juga walaupun utk yg terakhir…murah rezeki.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 10:33 am | | Reply

      ini belum yang terakhir.

      ada lagi satu yang terakhir.

  35. moh
    moh February 4, 2017 at 10:28 am | | Reply

    salan semua, tuan puan boleh sertai program affiliate model yang sama di JOMBIZ! Business Network..layari https://jombiz.com
    Komisyen tinggi wooo..dari 20%-200%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.