55 Responses

  1. Travelog Siti
    Travelog Siti January 25, 2016 at 5:02 pm | | Reply

    Berbunga-bunga hati aku baca post ni.

  2. akubiomed
    akubiomed January 25, 2016 at 5:02 pm | | Reply

    Cuti panjang peluang untuk berjalan-jalan sambil melihat cucu. 🙂

    1. Pokok2u
      Pokok2u February 4, 2016 at 2:47 am | | Reply

      Cuti panjang CNY nak pergi JB. Boleh jalan-jalan sana..

  3. Hasrozi
    Hasrozi January 25, 2016 at 5:27 pm | | Reply

    Bro titan..

    Pi la tkar kpala paip tu..

  4. Jie Susanos
    Jie Susanos January 25, 2016 at 5:29 pm | | Reply

    Sronok tgk Bro smjk bersama anak bini ni..

  5. saljuhumairah
    saljuhumairah January 25, 2016 at 8:37 pm | | Reply

    Kemahuan = niat…

    bila berniat sungguh-sungguh Allah permudahkan urusan… Ikhlaskan niat tanpa sebarang gangguan negatif, insyaAllah…

    Apa yang terzahir itu berasal dari dalaman… kekuatan tahap yakin didalam diri akan terrealisasikan (law of attraction)

  6. olaoli
    olaoli January 25, 2016 at 11:37 pm | | Reply

    ai tuan titan, nampak maleh bebeno kalau nak tukar kepala paip pun sampai kena masuk list appoinment?

  7. Fyda Noh
    Fyda Noh January 26, 2016 at 1:10 am | | Reply

    Kalau buat kerja ada perancangan, in sha Allah smooth je semua..

    1. Pokok2u
      Pokok2u February 4, 2016 at 2:49 am | | Reply

      Betul tu. Senang insyallah kerjanya.

  8. reezluv
    reezluv January 26, 2016 at 1:42 am | | Reply

    oho..bahasa german rupanya..ingatkan tajuk telenovela mana tadi.ahaha

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 26, 2016 at 7:43 am | | Reply

    Tak lama lagi dah boleh berjalan dan berlari la anak kecil tu, lagi penat la ayahnya nak mengejar

  10. Ibu Zarith
    Ibu Zarith January 26, 2016 at 7:45 am | | Reply

    Wah france! Suka dengar orang frace bercakap frech hehe..Sedap lenggok bahasa mereka, lembut.
    Yes, dimana ada kemahuan, susah macam mana sekalipun, tetap ada jalan =)

  11. si bongkok
    si bongkok January 26, 2016 at 7:47 am | | Reply

    Terbaik laa bro…bila dah hari2 jumpa makin teserlah colour of family yang bro tunggu sebelum ini… 🙂

    Dulu nak main sahibba bukan punya susah, skrg dah senang…dulu paip bocor sebab getah salut putih dah kembang pending jek nak ganti…skrg siap smpai lupa mau ganti… 🙂

    Semoga cikgu2 yang masih berjauhan keluarga dapat merasai peluang macam bro gak…ameen

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:24 am | | Reply

      mudah-mudahan ramai cikgu-cikgu yang berpisah dan terpisah akan bergabung kembali dan meletupkan warna-warna bahagia rumah tangga.

  12. Bahrain
    Bahrain January 26, 2016 at 8:50 am | | Reply

    Angsana, times square pun ada. boleh jalan2x kat sana. 😀

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:23 am | | Reply

      times square ada eh?

      tak tahu la plak aku. haha..

  13. Farah
    Farah January 26, 2016 at 9:33 am | | Reply

    seronok betul atok nenek jumpa cucu lebih2 lagi cuti panjang nie…

    meriah…

    cucu pun seronok ada ramai orang datang umah…:)

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:20 am | | Reply

      atok dan neneknya memang happy la.

      hehe

  14. onlajer
    onlajer January 26, 2016 at 9:49 am | | Reply

    Bila nak kena kopi gua hihihi

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:19 am | | Reply

      berita kedudukan tempat kedai hang la beb.

      aku kompius nih.

  15. Sani
    Sani January 26, 2016 at 10:46 am | | Reply

    Ingatkan apa maksudnya tadi tu… Buat suspen aje..:-)

  16. zool
    zool January 26, 2016 at 3:35 pm | | Reply

    dah tukau ke kepala paip?
    kalau tak jadi boleh panggil aku betulkan tapi kena bayar kos kedatangan lah..hahaha

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:18 am | | Reply

      lom lagi.

      malas beb.

      haha..

      tunggu la hujung minggu nanti.

  17. DLSL
    DLSL January 26, 2016 at 11:35 pm | | Reply

    Lawan bagi perkataan ni – kalau ada banyak alasan, apa pon tak jadi.

    ok. kipidap & dongibab.

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:17 am | | Reply

      haha..

      ikut suka hati hang la.

  18. Bro Framestone
    Bro Framestone January 27, 2016 at 12:47 am | | Reply

    Xsuka guna jalan pintas untuk berjaya.

    1. zik
      zik January 27, 2016 at 10:21 am | | Reply

      guna highway jerla kalau macam tuh… tapi kena bayar toll…. hehe

    2. titan
      titan January 28, 2016 at 10:14 am | | Reply

      ya.

      better guna jalan highway walaupun ada tol.

      1. Pokok2u
        Pokok2u February 4, 2016 at 2:45 am | | Reply

        Ada tol kena bayar pula nanti.

  19. rujukan
    rujukan January 27, 2016 at 3:07 am | | Reply

    penulisan hang ni macam ada ciri ciri novel la pulak, hehe

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:13 am | | Reply

      aku memang suka tulis novel.

      tapi tak pernah dapat habiskan.

  20. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim January 27, 2016 at 4:59 am | | Reply

    Aku tengok title aku ingat blog hang kena hack lagi. huh

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:11 am | | Reply

      haha..

      takde la kena hack.

      tapi memang kena lebih berhati-hati la sekarang nih.

  21. anah
    anah January 27, 2016 at 7:14 am | | Reply

    wah speaking french ya, kalau tak sempat tukar paip bolehlah hubungi suami saya :p

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:10 am | | Reply

      ehh..

      laki tukang tukaq paip ke?

      jauh tak dari masai?

  22. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad January 27, 2016 at 7:15 am | | Reply

    baby time zaman baby smpla umur 4 tahun gitu memang dunia dia lebih kepada mak dia. jadi jangan jeles sangat u. lepas umur 4 tahun barulah dia boleh nak rapat2 dgn abah

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:09 am | | Reply

      sekarang pun dia rapat.

      terutamanya time mak dia takde kat rumah.

      ..

      hehe..

  23. Diana
    Diana January 27, 2016 at 7:54 am | | Reply

    Firas kenapa buat donno dengan Ayah. Garang eh!

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:08 am | | Reply

      memang abah dia garang.

      macam atuk dengan moyang-oyangnya.

  24. Nila anggraini
    Nila anggraini January 27, 2016 at 9:42 am | | Reply

    Bab paip ni memang agak susah sikit. Kadang boleh hilang fokus kalau tak dpat orang baiki…

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:07 am | | Reply

      haha..

      tau takpe.

      bini dah dok bising tu. bila nak tukaq.

  25. suri
    suri January 27, 2016 at 2:05 pm | | Reply

    seronok melayan kalau hari cuti lama rasa nak tambah lama lagi bersama anak isteri keluarga tercinta

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:05 am | | Reply

      tak lama lagi dapat cuti seminggu lagi.

      yehhh bedahhh beduhhhhh!

  26. mrhanafi
    mrhanafi January 27, 2016 at 10:26 pm | | Reply

    bermain dan bercanda dengan isteri serta anak anak memang best..tu lah yang seronoknya kahwin

    ada yang terlampau seronok hingga terfikir nak tambah yang sedia ada..

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:03 am | | Reply

      ya.

      benda depan mata lebih seronok dari benda yang jauh dari mata.

  27. Helmi Onexox
    Helmi Onexox January 28, 2016 at 3:07 am | | Reply

    Bapak sibuk layan gajet je ni…

    Anak pun faham, buat muka sardin. :p

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 10:02 am | | Reply

      haha..

      mana ada.

      aku tak main dah coc beb.

  28. cik tom
    cik tom January 29, 2016 at 1:20 pm | | Reply

    ingatkan maksud drama atau lagu tadi..hehe…seronok baca entri ko ni..hati bunga2 je baca..haha…

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:56 am | | Reply

      cepat-cepat la kahwin aje.

      nanti hang pun rasa seronok gak baca artikel sendiri.

  29. topijerami
    topijerami January 30, 2016 at 12:51 am | | Reply

    ayat motivasi rupanya
    td aku baca macam nama perfume

    ehe

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:55 am | | Reply

      nama perfume apa pla plakkk..

      haha

  30. blogger lelaki
    blogger lelaki February 2, 2016 at 12:26 am | | Reply

    nak upah gua tak repair paip tuh

  31. ema
    ema February 2, 2016 at 8:49 am | | Reply

    okeylah anak pergi cari ibu nya… ni anak yang kecik lebih cari ayah dari ibu camana ni….

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:41 am | | Reply

      haha..

      itu kena tanhya anaknya la dulu ye.

  32. Dinor
    Dinor February 7, 2016 at 11:21 am | | Reply

    Belle partage monsieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.