100 Responses

  1. Liniey Nor
    Liniey Nor January 27, 2016 at 4:53 pm | | Reply

    wowww!! manyak duit… lanje cendol pleshh :3

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:55 am | | Reply

      meh datang masai.

      pasir gudang pun boleh.

      batu pahat je jauh sikit.

  2. ENA
    ENA January 27, 2016 at 5:00 pm | | Reply

    Tahniah tn titan..bestnye!

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:56 am | | Reply

      terima kasih.

      terima kasih banyak-banyak.

  3. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET January 27, 2016 at 5:37 pm | | Reply

    gila bab arrrr 7k huhu. apa2 pun tahniah

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:57 am | | Reply

      biasa aje.

      harap boleh dapat lebih banyak sebelum raya cina ni.

  4. Ibu Zarith
    Ibu Zarith January 27, 2016 at 5:47 pm | | Reply

    saje jek kan nak bagi saspen taknak ajar haha..letih tau baca sampai habis

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:54 am | | Reply

      mana ada suspen.

      ini bukan drama swasta kak oi.

      1. Travelog Siti
        Travelog Siti February 1, 2016 at 6:32 pm | | Reply

        Tah tah Titan nak share dlm buku baru kot 😉

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos January 27, 2016 at 11:41 pm | | Reply

    Byknya hasilnya tu..

    Mmg kena byk bljr lg..

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:53 am | | Reply

      kena banyak belajar dan mula berlatih.

      in-sha Allah, akan ada hasilnya jika kita tak putus asa.

  6. Hasrozi
    Hasrozi January 27, 2016 at 11:54 pm | | Reply

    Kena share ilmu tu Bro titan..

    Jeles la..

    1. zik
      zik January 28, 2016 at 12:12 am | | Reply

      kena sedut ilmu dari kitab pink cikgu titan,…hehe

      1. titan
        titan January 28, 2016 at 9:51 am | | Reply

        gi baca je kitab pink tu.

        bukan susah mana pun.

  7. reezluv
    reezluv January 28, 2016 at 1:25 am | | Reply

    Gua nk tggu kitab pink versi 2 tah bile.ahaa..maintain tu ok le.komisen jdr gua tah bile nk bayar,tau la rm25 ne xmcm lu ribu ribu.ahaha

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:50 am | | Reply

      memang lambat.

      aku nak wat yang 1st itu pun ambil masa bertahun-tahun.

      Inikan pula yang kedua.

      haha..

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman January 28, 2016 at 2:11 am | | Reply

    walaweh, sangat manyak itu wang ooo…sakan la raya cina nanti..

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:47 am | | Reply

      raya cina?

      lambat lagi tuh.

      haha..

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman February 2, 2016 at 8:15 am | | Reply

        Tak lama dah tu, minggu depan ja

        hihi

  9. Azzahairi
    Azzahairi January 28, 2016 at 2:40 am | | Reply

    ganasnye beliau..

    tahniah beb, setiap usaha pasti ada ganjaran setimpal. 🙂

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:44 am | | Reply

      Ganas biasa-biasa aje.

      kena usaha lebih sekarang sebab masa tak banyak dah nak online macam dulu.

  10. Pijol
    Pijol January 28, 2016 at 2:49 am | | Reply

    Tahniah bang. Byk tu.. kita cukup beli lolipop je dgn keje partime hahahaaa

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:41 am | | Reply

      lolipop bukan mahal ke harganya sekarang beb?

  11. Helmi Onexox
    Helmi Onexox January 28, 2016 at 3:00 am | | Reply

    Hasil pengalaman 10 tahun bro menulis.

    Kalau nak jadi macam bro, orang lain kenalah beli kitab pink tu. 🙂

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:40 am | | Reply

      ya.

      sila beli dengan kadar yang segera.

  12. Bahrain
    Bahrain January 28, 2016 at 3:13 am | | Reply

    Masyukkkk! beratus2x dapat ni, boleh la try cuba

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:37 am | | Reply

      try la kalau ada masa.

      gua tak paksa pun kan?

      ada masa, buat je.

  13. lisa
    lisa January 28, 2016 at 4:06 am | | Reply

    ada kemahuan tapi tk tau jalan.. hehehe pakcik google eh.. akan tryy….

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:32 am | | Reply

      Ya,

      tanya aje pada pakcik google.

      dia tahu lebih sikit.

  14. suri
    suri January 28, 2016 at 4:58 am | | Reply

    ada habuan pada rajin dna usaha yeah…amin

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:30 am | | Reply

      Ya, kalau rajin..

      ada banyak jenis habuan yang kita dapat.

      nak atau tak nak aje.

  15. akubiomed
    akubiomed January 28, 2016 at 5:32 am | | Reply

    Seronok apabil dikira balik duit dicampur setiap bulan.

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:22 am | | Reply

      Ya.

      seronok gak la tengok angka-angka tu.

  16. onlajer
    onlajer January 28, 2016 at 5:57 am | | Reply

    Pergh banyak tangkapan bhai

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:20 am | | Reply

      ya.

      kena pasang banyak rawan jala-jala.

      baru banyak sikit tangkapan.

  17. muja
    muja January 28, 2016 at 7:46 am | | Reply

    my suami pun tengah hot seronok dengan jdr. moga moga dapat beat cikgu nanti. hehehe

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:18 am | | Reply

      wahh..

      dah rasa seronok ye encik suami.

      tahniah. tahniah.

  18. YB Shehan
    YB Shehan January 28, 2016 at 9:11 am | | Reply

    seronok baca.. nak dpt tu bila agaknya diri ini.. cewahh

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:51 am | | Reply

      kena la usaha lebih sikit.

      barulah dapat hasil yang seronok lebih sikit.

  19. saljuhumairah
    saljuhumairah January 28, 2016 at 9:46 am | | Reply

    tahniah bro… dan terima kasih.. hasil duplikasi dalam kitab merah jambu ang bro tulis, blog saljuhumairah dah boleh konsisten terima bayaran komisyen. tapi tetap tak dapat lawan sifu… tempias sikit2 ada lah… thanks again bro… betol la kata denaihati, “apa yang kamu hidup adalah apa yang kamu beri” – erti hidup pada memberi…

    1. titan
      titan January 28, 2016 at 9:58 am | | Reply

      tahniah.

      semoga leh dapat banyak komisen lagi selepas ini hari-hari ye.

      jangan lupa belanja cendol yek.

  20. olaoli
    olaoli January 28, 2016 at 10:55 am | | Reply

    wau banyak tu..cerita la, affiliate dalam malaysia ke oversea?

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:50 am | | Reply

      dalam malaysia.

      yang luaq malas lagi nak cerita.

  21. ajumohit
    ajumohit January 28, 2016 at 2:17 pm | | Reply

    tahniah!! leh shopping baju baby 😉

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:49 am | | Reply

      yehhh..

      nasib baik bini tak tahu lagi.

  22. zool
    zool January 29, 2016 at 2:42 am | | Reply

    wah.. byk gak tu.. nak kena kejar ni

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:48 am | | Reply

      leh je kalau nak main kejar-kejar.

      hehe

  23. Nurul
    Nurul January 29, 2016 at 3:40 am | | Reply

    hanya 3 huruf,

    WOW

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:47 am | | Reply

      terima kasih untuk 3 huruf yang menarik itu.

  24. Deeno
    Deeno January 29, 2016 at 6:56 am | | Reply

    Tumpang seronok la boss

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:46 am | | Reply

      Ya.

      boleh tumpang.

      naik..naik.

  25. si bongkok
    si bongkok January 29, 2016 at 7:04 am | | Reply

    RM7K Secara part time dengan jobdirumah…satu pencapaian yang luar biasa… 🙂

    Bukan calang2 orang mampu buat sebegini… 🙂

    Tahniah bro.

    p/s: Kalo tak silap aa…hasil lebih banyak meningkat lepas bro dapat tinggal bersama keluarga heh… lepas nie lagi kebaboom aa… 😀

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:44 am | | Reply

      Ya.

      kahwin ni memang leh wat kita kerja lebih dari biasa.

  26. anah
    anah January 29, 2016 at 9:08 am | | Reply

    wah banyak tu, untungnya kalau berusaha

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:52 am | | Reply

      ya.

      kena la rajin usaha kalau nak dapat hasil yang untung.

  27. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad January 29, 2016 at 9:09 am | | Reply

    tahniah tuan, untungla

  28. sabree hussin
    sabree hussin January 29, 2016 at 12:28 pm | | Reply

    Boleh naik lagi tu… pulun pulun hhhe

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:43 am | | Reply

      penat.

      aku dah tak pulun dah sekarang ni.

      tumpu benda lain dulu.

  29. cik tom
    cik tom January 29, 2016 at 1:07 pm | | Reply

    Tahniah!! memang untung kalau rajin pasang umpan..hehe

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:41 am | | Reply

      Tak rajin sebenarnya.

      aku dah tak tak promote sangat sekarang ni.

      blog-blog lama banyak bagi komisen.

  30. mrhanafi
    mrhanafi January 29, 2016 at 10:09 pm | | Reply

    memang best bila usaha keras dan ada skill dibayar dengan duit..boleh pekena cendol setiap hati

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:40 am | | Reply

      yap.

      boleh pekena cendol seperti biasa.

  31. DLSL
    DLSL January 29, 2016 at 11:35 pm | | Reply

    Kalau terus berusaha dari 7k boleh jadi 2.6 billion tu. Terus kan bro #kipidap

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:40 am | | Reply

      ya.

      kena teruskan usaha.

      kipidap seperti biasa.

  32. topijerami
    topijerami January 30, 2016 at 12:50 am | | Reply

    makin lama makin meningkat pendapatan dari jobdirumah

    lepas nie boleh lawan makan gaji la

    jom bw kt sini

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:37 am | | Reply

      Kalau dapat sebulan punya gaji setiap bulan, memang seronot la jawabnya.

  33. Fyda Noh
    Fyda Noh January 30, 2016 at 12:58 am | | Reply

    Di mana ada kemahuan, di situ ada highway

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 3:36 am | | Reply

      Ya.

      highway dah ada banyak.

      tapi jangan lupa bayar tol ye.

      1. Pokok2u
        Pokok2u February 3, 2016 at 1:49 am | | Reply

        Nak bayar tol tu yang jadi leceh sikit. Income dah banyak, tapi tol naik aje.

  34. abdfatah
    abdfatah January 30, 2016 at 11:03 pm | | Reply

    pentingnya kena ada skill takdak skill mahsyuk takdak…

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:28 am | | Reply

      Ya.

      kena ada skill.

      baru ada peluang nak dapat hasil yang lumayan.

  35. Zali
    Zali January 31, 2016 at 3:14 pm | | Reply

    waa masyuk. boleh la top up mana yang tak cukup.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:24 am | | Reply

      ya.

      bolehla beli pampers lebih sikit kali nih.

  36. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 1, 2016 at 4:27 am | | Reply

    cemana caranya tu, nanti ajarlah ya

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:22 am | | Reply

      ada dalam kitab PINK tu.

      baca ajelah ye.

  37. daddydee
    daddydee February 1, 2016 at 8:18 am | | Reply

    terbaik titan…semoga terus maju

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:13 am | | Reply

      ya.

      semoga terus maju jauh ke depan.

  38. rahimah
    rahimah February 1, 2016 at 1:10 pm | | Reply

    Pepatah perancis tu betul.itu yang saya buat bila ada sesuatu yang susah atau tak mahir ..mesti ada jalan punya.nak tak nak aje.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:11 am | | Reply

      Biasanya ada jalan.

      Melainkan jalan mati. Jalan tu, kena reverse semula.

  39. Uncle Zuan
    Uncle Zuan February 1, 2016 at 1:19 pm | | Reply

    betul orang kata. sikit sikit lama lama jadi bukit. dah bertingkat 7 dah pendapatan job di rumah ni hehe..

    bila nak 7 angka pula?

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:10 am | | Reply

      7 angka?

      kena tunggu nampak 7 warna pelangi la.

  40. blogger lelaki
    blogger lelaki February 2, 2016 at 12:21 am | | Reply

    tak ada yang mustahil jika ada ilmu dan usaha

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:09 am | | Reply

      Ya.

      tak ada yang mustahil.

      semua benda kena usaha.

  41. ema
    ema February 2, 2016 at 8:51 am | | Reply

    wah, memang hebak sungguh…tahniah.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:08 am | | Reply

      sama-sama.

      syukur masih berjaya dapat lagi.

  42. musadun
    musadun February 3, 2016 at 12:04 am | | Reply

    ni nak jadikan main income pun dah boleh ni..pergh..part time je tu..terbaik..rasa tercabar pulak..haha

  43. musadun
    musadun February 3, 2016 at 12:04 am | | Reply

    ni nak jadikan main income pun dah boleh ni..pergh..part time je tu..terbaik..rasa tercabar pulak..haha

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:06 am | | Reply

      kena usaha kuat lagi kalau nak jadikan main income.

      so, kena usaha keras lagi.

  44. Pokok2u
    Pokok2u February 3, 2016 at 1:48 am | | Reply

    Terbaik bro titan. Dapat banyak dengan JDR.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 9:05 am | | Reply

      syukur.

      semoga dapat lebih banyak lagi lepas ni.

  45. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin February 3, 2016 at 11:06 am | | Reply

    Bestnya angka 7. Nak juga dapat 7 angka dalam perniagaan hihi

  46. Suhimi Nain
    Suhimi Nain February 4, 2016 at 1:09 am | | Reply

    ini bukan lagi 2kerja dalam satu masa, ini dah berganda2 ni.hehe

  47. Ikhwan
    Ikhwan February 4, 2016 at 6:01 pm | | Reply

    7 juga ayat yang dibaca berulang ulang dalam al-quran 🙂

  48. JMR
    JMR February 5, 2016 at 8:21 am | | Reply

    power la abam titan ni..7k tu dlm masa setahun ok la kan..kira bonus le tu, sapa nak bagi..

  49. Sani
    Sani February 7, 2016 at 3:39 pm | | Reply

    Banyak juga tu.Tahniahlah bro…tapi dah tak boleh belanja cendol banting lah…

  50. permohonan upu
    permohonan upu February 10, 2016 at 8:36 pm | | Reply

    dah dapatkan panduan JDR ni.. harap-harap ada rezeki la nanti macam encik titan ni.hehe

  51. Datin Tyka
    Datin Tyka February 11, 2016 at 12:28 am | | Reply

    sikit sangat tu..

    1. faizal
      faizal February 23, 2016 at 2:40 am | | Reply

      tu baru JDR..kalau tunjuk yang lain puluh riban dia dapat

  52. faizal
    faizal February 23, 2016 at 2:24 am | | Reply

    tahniah cikgu..blog ini sentiasa jadi inpirasi buat saya untuk buat blog dan kutip hasil dari JDR sikit2

  53. anuar
    anuar February 23, 2016 at 12:38 pm | | Reply

    Yahniah.. dapat komisyen lebih RM7k… memang banyak tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.