49 Responses

  1. lisa
    lisa February 2, 2016 at 9:02 am | | Reply

    Ich brauche etwas Ruhe apa maksud ayat tu ?

    1. titan
      titan February 2, 2016 at 9:34 am | | Reply

      i need some rest.

  2. kakyon
    kakyon February 2, 2016 at 9:16 am | | Reply

    selamat bercuti..moga gembira bersama anak2

    1. titan
      titan February 2, 2016 at 9:36 am | | Reply

      Ya.

      Semoga bergembira dengan penuh warna pelangi.

  3. zik
    zik February 2, 2016 at 9:20 am | | Reply

    selamat bercuti bos… kitab tuh kasi topup lagi dia punya ilmu2..

    1. titan
      titan February 2, 2016 at 9:41 am | | Reply

      in-shaa Allah.

      tak berani janji.

      tapi aku cuba beb.

  4. si bongkok
    si bongkok February 2, 2016 at 9:40 am | | Reply

    Wah si kecil sudah panjat kusi lejen JDR nie… πŸ˜›

    Kalo dapat pakai affiliate lite pon bleh aa bos kitab jambu tue…ramai yang reti nak kipas2 bro dari sistem tue…tapi kena manage sendiri aa.. bos kan rajin orang… πŸ˜›

    17sept 2013 siap melancong ke johor…sekarang dah stay johor xkan nak melancong tempat sendiri…siap gambar tepi tasik baju lengan panjang kaler hijau…kurang2 kali nie kena naik langkawi ker…tioman ker… πŸ˜€

    1. titan
      titan February 2, 2016 at 9:42 am | | Reply

      dah pi langkawi. tioman pun dah pegi. pangkor pun dah.

      cuma budak kecik tu je tak bawa.

      sebab lom lahir lagi.

      haha..

  5. Hasrozi
    Hasrozi February 2, 2016 at 10:10 am | | Reply

    Bz2 pn smpat lg siapkan entry ni..ha ha

    Mlek tu Bro g mlancong..

    1. titan
      titan February 2, 2016 at 10:12 am | | Reply

      sempat la jugak.

      ni pun taip laju-laju tau.

      kalau tak, memang kena kacau dengan budak kecik tu.

  6. akubiomed
    akubiomed February 2, 2016 at 1:25 pm | | Reply

    Apa lagi ini adalah peluang terakhir untuk mendapatkan Kitab SEO Merah Jambu sebelum ditutup.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:43 am | | Reply

      Belum terakhir lagi.

      Cuma takde program affiliate aje.

  7. ajumohit
    ajumohit February 2, 2016 at 2:27 pm | | Reply

    geram tgk si kecik tu, pandai memanjat dah ya

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:42 am | | Reply

      gua pun hari-hari geram.

      dah gomol aje.

      air liur bersepah-sepah sejak pandai menyembur nih.

  8. sabree hussin
    sabree hussin February 2, 2016 at 4:01 pm | | Reply

    Cepat sikit bukak balik program affiliate kitab pink tu πŸ˜€ ha ha

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:41 am | | Reply

      haha..

      tengah tunggu masa yang sesuai dan waktu yang tepat.

  9. cik tom
    cik tom February 2, 2016 at 4:17 pm | | Reply

    mai bawak anak bini jalan2 ke terengganu la..tapi ciktom xde homestay la nak menaja..haha…

    tapi kalau datang tu roger2..boleh ciktom belanja ict dgn abc..hehe…

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:40 am | | Reply

      terengganu tu luas makcik oit.

      kedai mana ada abc tu?

  10. Azzahairi
    Azzahairi February 2, 2016 at 4:43 pm | | Reply

    Kitab pink versi 2 pasti penuh dgn 7 warna pelangi…

    wah..dah blh panjat kusi lah…. πŸ™‚

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:40 am | | Reply

      tak tahu la cukup ke tidak 7 warna pelangi tu.

      aku lom kira lagi beb.

  11. mrhanafi
    mrhanafi February 2, 2016 at 8:40 pm | | Reply

    bila sudah sampai masanya perlu juga berehat bro..mana boleh push sangat..

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:38 am | | Reply

      ya.

      sekali-sekala, memang kena rehat sat.

  12. rahimah
    rahimah February 2, 2016 at 11:58 pm | | Reply

    Itu bahasa German ke ?

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:34 am | | Reply

      Ya.

      Bahasa jerman.

      bahasa kelapan yang gua kuasai.

      1. Raihanah Ahmad
        Raihanah Ahmad February 5, 2016 at 1:02 am | | Reply

        wah betul ke ni. hebat orang yang boleh kuasai pelbagai bahasa ni

  13. musadun
    musadun February 3, 2016 at 12:07 am | | Reply

    bahasa german ke tu?ingatkan tengok tajuk tadi, blog kena spam ke apa..hehe

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:33 am | | Reply

      yup.

      bahasa jerman.

      tak kena spam.

      jangan risau beb.

  14. Pokok2u
    Pokok2u February 3, 2016 at 1:45 am | | Reply

    Alhamdulillah. Anak bro titan dah besar tu.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:32 am | | Reply

      Dah besaq la.

      dah 8 bulan lebih.

      Oklah tu, tak tau dia nak panjat apa lepas ni.

  15. reezluv
    reezluv February 3, 2016 at 2:00 am | | Reply

    oho..cuti cuti ni jalan jem..tak best betui

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:31 am | | Reply

      haha..

      memang tak best.

      tapi balik banting, jarang jalan jem sangat.

  16. daddydee
    daddydee February 3, 2016 at 4:36 am | | Reply

    Selamat bercuti bro.
    Semoga lebih success selepas ini.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:30 am | | Reply

      Ya.

      semoga lebih sukses lagi selepas ini.

      amiinnnn.

  17. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 3, 2016 at 5:23 am | | Reply

    oo bahasa jerman ke tu. rehatlah bro

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:28 am | | Reply

      aah.

      bahasa jerman.

      kalau tak silap.

  18. abg jay
    abg jay February 3, 2016 at 8:19 am | | Reply

    macam cakap jawa la bro…haha

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 8:27 am | | Reply

      gua cakap jerman beb.

      haha.

  19. Cik Nis AnnisaBiz
    Cik Nis AnnisaBiz February 3, 2016 at 9:27 am | | Reply

    selamat bercuti ye cekgu…

    den tak ado homestay nak suh review… haha

    kalo nak review produk melegakan stress dan kepenatan… berminat nggak?

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 10:29 am | | Reply

      boleh juga.

      produk apakah itu?

  20. suri
    suri February 3, 2016 at 9:30 am | | Reply

    kerusinya nampak lawo boleh pinjam baby bos hee…kecik jadi bos ni.

    1. titan
      titan February 3, 2016 at 10:27 am | | Reply

      kerusi tak leh pinjam.

      anak gua tak kasi izin. dia nak main lagi.

  21. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin February 3, 2016 at 11:02 am | | Reply

    Pembisness Tegar memang tak boleh rehat sebenarnya hihi…

  22. Wan Zawawi
    Wan Zawawi February 3, 2016 at 1:45 pm | | Reply

    Bahasa Jerman rupanya,hehehe rasanya nak berehat juga la , nak kena survey tempat-tempat yang boleh releasekan tension ni

  23. Ibu Zarith
    Ibu Zarith February 3, 2016 at 6:01 pm | | Reply

    Terkejut tengok ada bahasa ibunda disini. hehe

    Tapi, sebenarnya..

    Ich brauche Ruhe.

    hehe..

    ni mesti guna google translate salah translate ni. haish.

  24. zara
    zara February 4, 2016 at 4:30 am | | Reply

    i need some rest jugak..best ni kalau dapat percutian 3 hari 2 malam di tepi laut..

  25. sani
    sani February 5, 2016 at 8:47 am | | Reply

    Ades link yg broken tak buang lagi…

  26. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 7, 2016 at 10:26 am | | Reply

    Selamat bercuti yang panjang cikgu, happy quality holiday..have fun dengan Firas

  27. Datin Tyka
    Datin Tyka February 11, 2016 at 12:31 am | | Reply

    besar dah anak mu ye..
    jaga anak baik2.

  28. nur razali
    nur razali February 12, 2016 at 5:02 am | | Reply

    Baru tau tu bahasa german πŸ˜‰ papepun comey je tngk anak cikgu tuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.