33 Responses

  1. reezluv
    reezluv February 5, 2016 at 8:39 am | | Reply

    moga menang beb..

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 1:01 pm | | Reply

      Ya.

      moga menang beb.

  2. sani
    sani February 5, 2016 at 8:44 am | | Reply

    Selamat bercuti… cikgu…

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 1:00 pm | | Reply

      Ya.

      Selamat bercuti.

      Hehe

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki February 5, 2016 at 9:39 am | | Reply

    sebab gua dah undi bro…gua nak claim cendol

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 12:59 pm | | Reply

      mohon datang masai untuk claim.

      jangan lambat.

  4. si bongkok
    si bongkok February 5, 2016 at 12:30 pm | | Reply

    Pakai IKYellow kualiti bagus ker cikgu… 🙂

    SOHO mcm tue pon mampu raih ribu2…pencapaian luar biasa dah tue…

    Masuk gak heh MSMW 2016…ingat dah tarik diri dah… 😀

    Semoga berjaya bro!

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 12:51 pm | | Reply

      aku pakai kotak aje.

      kertas, pakai yang murah punya. haha

      tak tarik diri.

      dah orang calon, layan je.

  5. cik tom
    cik tom February 5, 2016 at 12:42 pm | | Reply

    okay la simple dan xserabut SOHO tue…
    mencurah2 idea masuk nanti…hehe
    nati ciktom masuk vote blog sifu..
    tepi pantai tu mana?terengganu ke?

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 12:55 pm | | Reply

      Ya.

      memang simple.

      memang jenis macam ni yang nak.

      pantai lain. pantai sana bergelora sangat.

  6. semak saman
    semak saman February 5, 2016 at 12:53 pm | | Reply

    betul.dulu-dulu agak meriah juga. apa-apaun, dah start nampak masing-masing blogger promot blog..moga akan bertambah meriah lagi dari hari ke hari. goodluck kepada semua blogger.

    1. titan
      titan February 5, 2016 at 12:57 pm | | Reply

      meriahnya ada.

      cuma kurang sikit aje.

      blogger pun, tak ramai blogger lama aktif cam dulu.

  7. akubiomed
    akubiomed February 5, 2016 at 4:05 pm | | Reply

    Kali ini macam tidak ramai yang dicalon atau menyertai MSMW 2016 ini.

    1. titan
      titan February 6, 2016 at 12:25 am | | Reply

      Memang tak ramai berbanding dulu.

      Jadi, peluang nak menang tu semakin luas.

      Janji, ada yang vote kita la. haha

  8. sabree hussin
    sabree hussin February 6, 2016 at 2:03 am | | Reply

    MSMW start awal ke?

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 10:05 pm | | Reply

      Memang tiap-tiap tahun mula februari.

  9. Uncle Zuan
    Uncle Zuan February 6, 2016 at 2:43 pm | | Reply

    persaingan best contest tu power power. all the best bro!

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 10:07 pm | | Reply

      HAha..

      susah nak menang.

      All da best ajelah ehh..

  10. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 7, 2016 at 10:23 am | | Reply

    Bercuti panjang ya cikgu CNY ye, patut nampak pegi main pantai ngan anak kat Fb

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 10:08 pm | | Reply

      Ya.

      pegi pantai.

      rasa air garam sikit.

  11. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 10, 2016 at 2:22 am | | Reply

    semoga menang tuan

  12. nila anggraini
    nila anggraini February 10, 2016 at 2:25 am | | Reply

    boleh tahan la soho tu….masih bersih dan teratur…semoga menang ye tuan…

  13. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin February 10, 2016 at 6:16 am | | Reply

    Haha, all teh best encik Titan.
    Apa kata buat cendol sendiri kat rumah, comfirm sedap dan boleh makan banyak kali ehehe

  14. permohonan upu
    permohonan upu February 10, 2016 at 8:39 pm | | Reply

    baju handsome like tu mana nak cari?haha..bagus betul mesej dari baju tu, secara tak langsung puji ayah.hehe

  15. Travelog Siti
    Travelog Siti February 10, 2016 at 9:05 pm | | Reply

    Aku dah undi ko Titan. Blog aku lak tak dek org nominate tahun ni. Tahun lepas ada jugak orang nominate. Hehe tak pe lah. nak nominate sendiri tu macam malas je lagipun aku tawar hati sikit bab-bab award nih. tak tau naper.

    Apapun aku harap ko menang lah kategori yg dipertandingkan tu. Pastu klu menang belanja cendol sebesen please

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka February 11, 2016 at 12:26 am | | Reply

    ok ambo dah undi.
    bole menang ni.
    *saje bagi harapan

  17. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail February 11, 2016 at 3:09 am | | Reply

    All the best Cikgu & Slmt Bercuti! 😀

  18. nikkhazami
    nikkhazami February 11, 2016 at 3:39 am | | Reply

    apa benda dlm foof container tu? haha

  19. faizal
    faizal February 12, 2016 at 9:13 am | | Reply

    Good luck cikgu

  20. Emy
    Emy February 14, 2016 at 1:15 am | | Reply

    Wish you the best of luck

  21. Hero Borneo
    Hero Borneo February 16, 2016 at 10:11 pm | | Reply

    kasi la upload gambar anak yang hensem tu bro..

  22. ema
    ema February 17, 2016 at 9:24 am | | Reply

    good luck… tak menahan ayat kat t-shirt tu…

  23. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 4:51 am | | Reply

    Huh.. malas aje sekarang ni sampai lupa nak undi blog yang hot ni..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.