70 Responses

  1. sabree hussin
    sabree hussin February 6, 2016 at 1:59 am | | Reply

    Jom buat duit laju-laju dengan platform ni 😀

  2. zaza zehra kiut
    zaza zehra kiut February 6, 2016 at 2:07 am | | Reply

    Ok nak try jgk la dftr…

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki February 6, 2016 at 2:28 am | | Reply

    lubang buat duit lagi…terima kasih bro sudi kongsi

  4. ajumohit
    ajumohit February 6, 2016 at 2:54 am | | Reply

    dah lama daftar tp lum promote lagi haishhh

  5. nikkhazami
    nikkhazami February 6, 2016 at 6:00 am | | Reply

    makin banyak plak cara utk buat duit..

  6. arnie
    arnie February 6, 2016 at 6:22 am | | Reply

    wowww.. terima kasih kongsi peluang nie..

  7. onlajer
    onlajer February 6, 2016 at 8:40 am | | Reply

    ok aku pun nak buat juga lah benda nih

  8. Uncle Zuan
    Uncle Zuan February 6, 2016 at 2:47 pm | | Reply

    lubuk baru… hehe

  9. semak saman
    semak saman February 6, 2016 at 2:47 pm | | Reply

    kira macam program affiliate lazada la jugak ni. cuma ni dia guna 3rd part company kan?ke macam mana.

  10. hasrozi
    hasrozi February 6, 2016 at 3:09 pm | | Reply

    wah..

    bgus la klu lebih kurang ashadee..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:48 am | | Reply

      lebih kurang.

      tapi belum tentu sama.

  11. Jie Susanos
    Jie Susanos February 6, 2016 at 3:13 pm | | Reply

    bgus ni ada lubuk baru..

  12. akubiomed
    akubiomed February 6, 2016 at 3:39 pm | | Reply

    Salah satu nak jana pendapatan tanpa produk dan kos.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:47 am | | Reply

      Ya.

      Fokus pada yang lebih mudah dan lebih berpotensi untuk dapat hasil.

  13. Syami
    Syami February 6, 2016 at 4:05 pm | | Reply

    bagus ni, boleh cuba..

  14. Amir
    Amir February 7, 2016 at 2:30 am | | Reply

    smart..patah tumbuh, hilang berganti.

    ashadee hilang, berganti involve asia 🙂

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:44 am | | Reply

      Ya.

      Ada banyak lagi yang tumbuh berganti-ganti.

  15. olaoli
    olaoli February 7, 2016 at 7:33 am | | Reply

    encik titan ni, semua kaedah buat duit titan tau..tq info bro

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:43 am | | Reply

      Tau la sikit-sikit.

      Maklumlah, rajin sangat membaca.

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka February 7, 2016 at 9:33 am | | Reply

    den tak pernah berjaya kalau bab2 ni..
    tak khatam2 lagi

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:40 am | | Reply

      Kenalah cuba sampai berjaya ye.

  17. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 7, 2016 at 10:28 am | | Reply

    Lubuk baru selepas affiliate ashadee close..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:39 am | | Reply

      Ya.

      Kiranya macam lubuk barulah eh.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman February 23, 2016 at 9:32 am | | Reply

        Dah daftar, nanti boleh la sikit-sikit jana income pasif kat sini

  18. Sani
    Sani February 7, 2016 at 3:45 pm | | Reply

    Nampak menarik juga ni…:-)

  19. siti hazreen
    siti hazreen February 7, 2016 at 4:20 pm | | Reply

    tq mr.titan, akan dicuba nanti!

  20. seri nian
    seri nian February 7, 2016 at 8:17 pm | | Reply

    x sangka ada bendalah ini…lebih2 lagi promosi dkt fb pun dapat duit…adui teknologi gini sayang sia-siakan

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:38 am | | Reply

      Ya.

      Memang ada. Jadi, sertailah secepat mungkin.

  21. Diana
    Diana February 8, 2016 at 4:21 pm | | Reply

    Wah hebat. Boleh try test.

  22. mrhanafi
    mrhanafi February 8, 2016 at 10:30 pm | | Reply

    peluang terbaik juga nie..jangan dilepaslkan begitu sahaja.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:36 am | | Reply

      Ya.

      Jangan lepaskan.

      Daftar cepat-cepat.

  23. zool
    zool February 9, 2016 at 2:27 am | | Reply

    memang aku try ni

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:35 am | | Reply

      haa..

      try cepat sikit.

  24. myliferia
    myliferia February 9, 2016 at 5:21 am | | Reply

    Banyak pahala incik titan tolong orang kongsi info nih 🙂

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:35 am | | Reply

      Amiiinnn..

      mudah-mudahan begitulah ye.

  25. Nad
    Nad February 9, 2016 at 5:39 am | | Reply

    Tak reti sangat benda affiliate ni T_T Huhuuu.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:34 am | | Reply

      Takpe.

      Leh belajar pelan-pelan.

  26. si bongkok
    si bongkok February 9, 2016 at 5:48 am | | Reply

    Jual apa heh bro…

    Bayar dengan RM @ USD?

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:33 am | | Reply

      ringgit kalau tak silap aku.

  27. reezluv
    reezluv February 10, 2016 at 6:29 am | | Reply

    oho..Involve Asia plak..

  28. reezluv
    reezluv February 10, 2016 at 6:29 am | | Reply

    oho..Involve Asia plak..

  29. Travelog Siti
    Travelog Siti February 10, 2016 at 9:08 pm | | Reply

    Berapa beza komisyen direct yg dapat dari Lazada dgn melalui Involve Asia ni? Lagi banyak ke lagi sikit?

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:32 am | | Reply

      Tak ingat berapa percent.

      Lebih kurang aje.

      Kalau beza pun, 1-2% aje pun.

  30. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 11, 2016 at 2:21 am | | Reply

    wah lubuk duit lagi. thanks sudi berkongsi

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:29 am | | Reply

      Ya.

      Lubuk duit baru.

      Sila cuba.

  31. Puan hanim
    Puan hanim February 11, 2016 at 3:50 am | | Reply
  32. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin February 11, 2016 at 3:45 pm | | Reply

    Bagus info ni, silalah daftar dan jana pendapatan ye. Rajin berusaha, pasti hasilnya lumayan.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:26 am | | Reply

      Ya.

      Silalah daftar laju-laju ye.

  33. Media Sensasi
    Media Sensasi February 12, 2016 at 3:27 am | | Reply

    Wow.. boleh try nie

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:28 am | | Reply

      Ya.

      Sila try laju-laju.

  34. faizal
    faizal February 12, 2016 at 9:11 am | | Reply

    terima kasih perkongsian ini

  35. cik tom
    cik tom February 12, 2016 at 12:41 pm | | Reply

    involve asia ni yg dulu nama shopstylers kan..dah register thn lps tapi xpromote mana..huhu…

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:19 am | | Reply

      Ya.

      Aku pun join tahun lepas.

  36. Qiya Saad
    Qiya Saad February 14, 2016 at 8:39 am | | Reply

    Baru register tadi..harap ada hasilnya..:)

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:21 am | | Reply

      Semoga ada hasil yang lumayan disitu.

  37. ema
    ema February 17, 2016 at 9:21 am | | Reply

    terima kasih bro titan… nak try jugaklah.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:25 am | | Reply

      Try je.

      Mana tahu leh beli cincin emas baru.

  38. Lokman Amirul
    Lokman Amirul February 20, 2016 at 4:57 pm | | Reply

    Bro titan…terima kasih perkongsian affiliate yang baru ni…saya ni masih blogger newbie…kalau sudi sya nak jadi rakan blogger titan ni….

  39. faizal
    faizal February 26, 2016 at 12:46 am | | Reply

    Alhamdulillah..saya sudah daftar involve asia

  40. faizal
    faizal February 26, 2016 at 12:47 am | | Reply

    tapi baru tampal banner di sahaja..

  41. faizal
    faizal February 26, 2016 at 12:48 am | | Reply

    try…jangan tak try

  42. Mejuez
    Mejuez February 29, 2016 at 1:14 pm | | Reply

    Wajib cuba ni, memandangkan sistem InVolve Asia ni macam Ashadee rasanya senang je kot nak mereview review produk.. Hehhehe

    kena usaha lebih la lepas ni..

  43. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 1, 2016 at 3:15 pm | | Reply

    terima kasih berkongsi info pasal ni…boleh dicuba ni nanti…

  44. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 4:09 am | | Reply

    Hehe.. Terima kasih sif.. Nanti I cuba you.. Hahaha..

  45. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 2:02 am | | Reply

    Wow. Banyak lagi lubuk duit rupanya. Kena pandai dan rajin je. Tq sifu beritahu

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 8:01 am | | Reply

      Ya.

      Kena lebih rajin la kalau nak dapat hasil lebih.

  46. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 2:09 am | | Reply

    Nak daftar tapi kena ada skype Id lah pula… Takde Skype. Huhu

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 7:59 am | | Reply

      tak perlu ada skype.

      letak aje email sendiri.

  47. mr.sham
    mr.sham June 4, 2016 at 11:01 am | | Reply

    Terima kasih bro… sememangnya di nanti nantikan program affiliate ni.

  48. Asyraf Asri
    Asyraf Asri April 4, 2017 at 10:58 am | | Reply

    Dah daftar tengah mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.