68 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka February 12, 2016 at 12:17 am | | Reply

    equrban je gua penah ada.
    lepas tu .. hilangggg

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 3:37 pm | | Reply

      Takpe, sekarang hang dah muncul kembali kan?

  2. onlajer
    onlajer February 12, 2016 at 12:19 am | | Reply

    Pergh banyak nya yang kawan Tak perasan

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:43 pm | | Reply

      Ada aje lagi.

      Kita aje cari tak jumpa.

  3. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim February 12, 2016 at 12:37 am | | Reply

    Banyak sangat.. tak terperah otak gua nak buat artikel setiap satu. Fokus kat mana best je. huhuhu

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:45 pm | | Reply

      Ya.

      Fokus mana yang best aje.

  4. Ros
    Ros February 12, 2016 at 12:57 am | | Reply

    Banyak sangat. Tak tau nak pilih mana. Kalau beratus, lagi lah susah nak pilih.

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:08 pm | | Reply

      Jangan pilih.

      Promosi semua.

      Lagi senang.

  5. ajumohit
    ajumohit February 12, 2016 at 12:58 am | | Reply

    memang ong la no 88 ni πŸ˜‰

  6. aiman
    aiman February 12, 2016 at 1:43 am | | Reply

    ni tak cukup 88, resepicakoi dan resepitaufufah tu ulang dua kali la abam. No 1 sama no 10, no 8 sama no 11 ..

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 6:58 am | | Reply

      campur yang kat klikjer, onpay, aztetic tu pun..dah lebih dari 88 program maa.

      haha..

      malas aku nak edit.

      biar aje.

  7. kiey
    kiey February 12, 2016 at 2:01 am | | Reply

    berapa bnyk dh..nak cuba semua, nanti x sempat nak promosi..cuba yang terbaik aje.

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 3:56 pm | | Reply

      haha..

      ramai yang dok tanya sangat.

      sekali bagi, haa..semua pening lalat la jawabnya.

  8. abdfatah
    abdfatah February 12, 2016 at 2:25 am | | Reply

    fuyoooo… banyak giler tu… bleh buat duit suam suam kuku laa…

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:08 pm | | Reply

      Memang banyak.

      Takkan sikit la pulak.

  9. belalang hijau perisik
    belalang hijau perisik February 12, 2016 at 2:34 am | | Reply

    terima kasih… info yg sgt terbaik!

  10. Mus
    Mus February 12, 2016 at 2:35 am | | Reply

    pernah cuba beberapa affiliates dan masih buat sampai sekarang.. tq for sharing bro..

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 4:39 pm | | Reply

      Sama-sama.

      semoga terus mencuba.

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki February 12, 2016 at 4:28 am | | Reply

    nah sekali banyak bro bagi pecah lubang…mana yang rajin mendapatlah dia

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 4:40 pm | | Reply

      kalau rajin, leh la gi promosikan ye.

      kalau tak rajin, dok diam-diam jaga anak macam biasa.

  12. semak saman
    semak saman February 12, 2016 at 6:02 am | | Reply

    wow..ni senarai lengkap ni..tinggal nak pilih mana 1 nak dipromotkan.

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:05 pm | | Reply

      Ya.

      pilih satu atau dua tiga empat dan promosikan.

  13. Pokok2u
    Pokok2u February 12, 2016 at 8:14 am | | Reply

    Banyak betul senarainya. Kena cuba yang mana mudah.

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:06 pm | | Reply

      Ya.

      Ada lagi banyak.

      Pilih je mana yang berkenan.

  14. Fadzi Razak
    Fadzi Razak February 12, 2016 at 8:33 am | | Reply

    Banyak gile. Ni buat 2 3 pun tak terkejar lagi >.<

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 7:07 pm | | Reply

      Jadi, pilihlah satu agar tak berkejar sangat ye.

  15. faizal
    faizal February 12, 2016 at 9:08 am | | Reply

    Terima kasih…boleh cuba affiliate yang tersenarai juga lepas ni

    1. faizal
      faizal February 12, 2016 at 9:09 am | | Reply

      sebelum ini try ashadee dan klik jer saja

  16. Jie Susanos
    Jie Susanos February 12, 2016 at 10:38 am | | Reply

    Byk program affiliate ni..

    Follow jer..

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 5:00 pm | | Reply

      Banyak la juga.

      Pening aku nak senarai ni sebenarnya.

  17. cik tom
    cik tom February 12, 2016 at 12:45 pm | | Reply

    haaa tu sekali dah cikgu titan bagi..terus 88 list..hehe…
    banyak lagi yang ciktom tak register..okay bookmark hang punye entri..
    tq sifu!

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 4:59 pm | | Reply

      Cukup la 88 list ni ye.

      Yang lebih-lebih tu, nanti-nanti la aku kongsikan.

  18. mrhanafi
    mrhanafi February 12, 2016 at 8:30 pm | | Reply

    wow banyaknya..tinggal rajin atau tidak sahaja lagi nak cuba..

    1. titan
      titan February 12, 2016 at 9:30 pm | | Reply

      YA.

      nak hasil yang cemerlang, kena la rajin.

  19. musadun
    musadun February 13, 2016 at 2:25 am | | Reply

    cuma pernah mempromosikan heartbeat tu je..tapi masih hidup lagi ke heartbeat skg ?

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 5:13 pm | | Reply

      HIdup lagi kot.

      Tak tau la kalau dah mati plak.

  20. zik
    zik February 13, 2016 at 2:30 am | | Reply

    semua kena bigthanks to cikgu titan, dia listkan semua program yang korang boleh join.. dapat ke tak tuh lu punya pasal.. yang penting kena rajin promote…mesti ada sangkut satu dua jadilah

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 5:11 pm | | Reply

      Ya.

      Sesiapa nak join, join aje.

      Takde halangan atau paksaan.

  21. Suhimi Nain
    Suhimi Nain February 13, 2016 at 4:27 am | | Reply

    Wah, lubuk Affiliates ni. hehe.. Terima Kasih cgu sebab sudi share dengan kami. bookmark pages ni. hoho πŸ™‚

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 5:10 pm | | Reply

      Sekali-sekala share apa lah salahnya.

      Tak rugi apa-apa pun.

  22. reezluv
    reezluv February 13, 2016 at 1:11 pm | | Reply

    kemain banyak..huh..jenuh

  23. akubiomed
    akubiomed February 14, 2016 at 2:41 pm | | Reply

    Rambang mata nak pilih. πŸ™‚

  24. saljuhumairah
    saljuhumairah February 14, 2016 at 7:18 pm | | Reply

    Banyak hari rak online sebab sibuk dengan kerja kawen…

    Tengok2 cikgu dah pecah lobang… Habis la… Take jadi rahsia dah…

    Apa-apa pun sharing is caringcaring, maknanya cikgu in sayang kat blogger2 semua.. Jom kembali meriahkan dunia blog Malaysia…

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:58 pm | | Reply

      Sekali-sekala pecah lobang apalah salahnya kann..

  25. Bahrain
    Bahrain February 15, 2016 at 6:27 am | | Reply

    Pergh. memang banyak yang hang sediakan, ni kalo tak amik peluang memang rugi.

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:57 pm | | Reply

      Ya.

      Kena ambil peluang secepat mungkin. HOho..

  26. sabree hussin
    sabree hussin February 15, 2016 at 3:38 pm | | Reply

    Dapat setiap satu program RM100 pun dah ok dah ni. Darab dengan 88 dah berapa pulak kan

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:55 pm | | Reply

      Yup.

      Dulu aku memang target macam tu.

  27. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 16, 2016 at 1:27 pm | | Reply

    Berlambak rupanya sumber nak buat duit dengan affiliate ni, baru cakap 88 yang lebih lagi tu tak tau ada berapa banyak lagi kan?

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:54 pm | | Reply

      Yang tu, nanti-nanti la dulu baru cerita eh.

  28. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 18, 2016 at 9:14 am | | Reply

    Ini dah terlebih rajin buat senarai ni, hebat hehe

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:53 pm | | Reply

      Ya.

      Masa ni je rajin.

      Sekarang ni je masal. Haha..

  29. si bongkok
    si bongkok February 18, 2016 at 5:12 pm | | Reply

    88 memang ong heh cikgu… πŸ™‚

    Kalau dapat pukul 1 demi 1 dari list yang cikgu bagu tue cukup dah nak buat kenduri doa selamat nie…

    Dapat merasa sket pon jadi laa…

    p/s: Sampai zakar pon ada pakar dan affiliates heh…pergh….amcam bro dah test ker… πŸ˜€

  30. Mejuez
    Mejuez February 29, 2016 at 1:25 pm | | Reply

    Banyak nauuu, tapi tak mampu nk join bnyk mcm titannn.. πŸ™‚

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:49 pm | | Reply

      Boleh aje.

      dari kita aje.

      nak atau tak nak aje.

      ajeee…

  31. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 4:07 am | | Reply

    Hahahaha… Jenuh la kalau nak buat semua tu.. Tapi alhamdulillah.. Ada 10 affiliates pun dah buat saya senyum sendiri.. Cuma kena rajin aje la.. sekarang ni asyik malas aje.. Huhu

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:48 pm | | Reply

      Ya.

      Best la kalau dapat senyum dah.

  32. aimannajmy
    aimannajmy March 3, 2016 at 7:36 pm | | Reply

    Banyak gilossss sebenaqnya program ni…. mau tak mau ja usaha… apa yang penting last sekali adalah traffik, tak kisah la mai dari mana, enjin carian ka, fb ka apa ka

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:45 pm | | Reply

      Ya.

      Mau tak mau aje sebenarnya.

      HOho

  33. saps ibubapa
    saps ibubapa March 12, 2016 at 8:50 am | | Reply

    rajin listkan semua..terbaik panduan ni

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:46 pm | | Reply

      Ya.

      Masa ni memang rajin, lepas tu aku malas dah.

      HAha..

  34. TopSeoFriendly
    TopSeoFriendly March 13, 2016 at 6:47 am | | Reply

    Kurang bersemangat sekarangnak berbelog, selalu je menggantuk nak tulis artikel dan main affiliate, satu pun tak dapat. Banyak silap sebenarnya, cuma tak ikut sifu ajar.

  35. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:12 am | | Reply

    Huhuhu… Tak khatamΒ² lagi Kitab Merah Jambu tu tau… Dah try memacam gak antara dalam ni tp guna ashadee. Pehtu asik pending je manjang duitnya. Org register ada tp pending sokmo. Klikjer plak, ada org klik tp tak tau apa silap sampai syikalang ha… tatak ong lagi… Huhuhuhu…. Dah mcm benci dgn afffiliate. Tp sebenarnya affiliatela paling mudah. Rezeki tidak berpihak pada akak kot Sifu…

  36. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:14 am | | Reply

    Apa kena mengena kapal terbang dengan strawberry dan affiliate ek Sifu? Hehe… macam pelik lak rasanya heeee…

  37. Damn
    Damn May 7, 2016 at 1:45 am | | Reply

    Saya ada buat blog (dalam English) sebelum ni, ada affiliate dengan website jual game. Ada PPC & PPS, memang lumayan juga PPC dia saja sebab dapat dalam USD. Sekarang dah tak maintain blog tu, tapi masih ada juga PPC. Memang kalau tak malas (macam saya haha) update blog dengan content menarik, boleh jadi kaya.

  38. saudagar backpacks
    saudagar backpacks August 28, 2016 at 7:01 pm | | Reply

    Lepas ni cikgu titan boleh kongsikan cara nak uruskan program affiliate yg banyak itu.. hehe

  39. Alongxp
    Alongxp January 18, 2017 at 2:48 pm | | Reply

    Perghhh…. yang ni memang betul-betul super duper hyper terbaik hingga membuatkan aku bookmark entri ni

    1. titan
      titan January 18, 2017 at 7:28 pm | | Reply

      sila bookmark sungguh-sungguh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.