43 Responses

  1. semak saman
    semak saman February 11, 2016 at 7:36 pm | | Reply

    wuhu..banyak tu.hanya mampu melihat. insyaAllah suat hari nanti akan dapat macam ni..tahniah broo..

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:55 am | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan tercapai jua ye nanti.

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka February 12, 2016 at 12:15 am | | Reply

    dah 3 4 tahun kenal, tak penah lagi lu belanja.. haha

    1. Fyda Noh
      Fyda Noh February 12, 2016 at 1:27 am | | Reply

      Kalau dah tunjuk duit, mesti kena belanja kawan2 kan? hihi

    2. Pokok2u
      Pokok2u February 12, 2016 at 8:11 am | | Reply

      Kena jumpa Bro titan lah macam ni.

    3. titan
      titan February 14, 2016 at 8:52 am | | Reply

      tak pernah turun banting, macam mana gua nak belanja beb?

  3. Fyda Noh
    Fyda Noh February 12, 2016 at 1:29 am | | Reply

    Tengah duk hadam kitab pink tu.. terima kasih atas ilmunya

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:50 am | | Reply

      haa..

      sila hadam sampai kenyang ye. 🙂

  4. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 12, 2016 at 1:37 am | | Reply

    banyak tu u, tahniah. kena bergurulah lepas ni

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:51 am | | Reply

      tak yah berguru, baca kitab pink terus.

  5. abdfatah
    abdfatah February 12, 2016 at 2:15 am | | Reply

    boleh beli kacang panggang berkilo2…

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:48 am | | Reply

      tak larat makan berkilo-kilo bohh..

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki February 12, 2016 at 4:29 am | | Reply

    kacang tu ada lebih lagi tak bro..nak sikit

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:47 am | | Reply

      dah habis.

      anak aku makan.

  7. knah
    knah February 12, 2016 at 5:25 am | | Reply

    tahniah..tumpang seronok tengok nilai tu..

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:45 am | | Reply

      Sama-sama kerana tumpang seronok.

      Bukan senang tu nak seronok sama-sama.

  8. reezluv
    reezluv February 12, 2016 at 6:43 am | | Reply

    tu dia aih..takleh lawan

  9. nikkhazami
    nikkhazami February 12, 2016 at 7:47 am | | Reply

    boleh beli lebih dari kacang panggang

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:42 am | | Reply

      Kacang panggang je yang sedap masa tu.

      So, makan tu ajelah. Haha

  10. Pokok2u
    Pokok2u February 12, 2016 at 8:10 am | | Reply

    Sedap makan kacang tu.

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:41 am | | Reply

      Makan kacang memang sedap.

      kalau orang belanja, lagi sedap rasanya.

  11. linda
    linda February 12, 2016 at 8:34 am | | Reply

    Salam…bestnya..banyak tips ni

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:39 am | | Reply

      Banyak?

      Sikit aje tips nih.

      Biasa-biasa aje pun.

  12. faizal
    faizal February 12, 2016 at 9:10 am | | Reply

    memang terbaiklah cikgu…saya dapat merasa jugaklah dengan job dirumah ni

    1. faizal
      faizal February 12, 2016 at 9:10 am | | Reply

      cikgu memang tidak pernah terkalah

    2. titan
      titan February 14, 2016 at 8:38 am | | Reply

      Oklah tu. merasa juga apa.

      orang lain, ada yang tak sempat nak rasa.

  13. cik tom
    cik tom February 12, 2016 at 12:47 pm | | Reply

    senyum panjang dapat income 4 angka jobdirumah bulan ni..
    boleh makan kacang panggang tiap2 hari la jawabnya..hehe

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:37 am | | Reply

      Takde la makan hari-hari.

      kekadang, makan juga lobster dengan ikan bakar special.

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 3, 2016 at 11:47 pm | | Reply

        Yang ni lagi sedap kan bro.

  14. Suhimi Nain
    Suhimi Nain February 13, 2016 at 4:18 am | | Reply

    tak pernah try lari promote jobdirumah ni. coming soon kot. hehe

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:34 am | | Reply

      cubalah try kalau berminat nanti.

  15. siti hazreen
    siti hazreen February 13, 2016 at 5:11 am | | Reply

    wah..murah rezeki ye…boleh belanja anak isteri

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:33 am | | Reply

      Ya.

      siapa lagi yang nak dibelanja.

      Memang diorang la jawabnya. HEhe

  16. olaoli
    olaoli February 13, 2016 at 2:27 pm | | Reply

    brader titan buat la personal coaching..saya orang pertama mendaftar

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:32 am | | Reply

      untuk masa terdekat ni, memang tak terbuka hati lagi nak buat personal coaching.

      memang tak ada masa.

      lagi satu, PC aku mahal.

      Takut tak mampu aje nak bayar nanti.

  17. akubiomed
    akubiomed February 14, 2016 at 2:43 pm | | Reply

    Wow layan kacang sambil menikmati duit masuk. 🙂

  18. sabree hussin
    sabree hussin February 15, 2016 at 3:36 pm | | Reply

    Yeay komisyen dah masuk rupenye

  19. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 17, 2016 at 9:39 am | | Reply

    Takkan belanja bini makan kacang panggang semangkuk ja bro?

  20. Suhimi Nain
    Suhimi Nain March 3, 2016 at 2:02 am | | Reply

    Kadang-kadang tak tengok juga Job di rumah ni, tapi tak berapa yakin boleh buat. Hehe.. <—(haha.. sebenarnya malas nak keluar modal).

  21. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 4:04 am | | Reply

    Ini yang gua lagi bengang ni.. Huhhh jelesnya…….

  22. Pokok2u
    Pokok2u March 3, 2016 at 11:48 pm | | Reply

    seronok isteri bro dapat belanja dari bro selalu.

  23. Pokok2u
    Pokok2u March 3, 2016 at 11:50 pm | | Reply

    Saya pun nak belajar juga bro. seronok dapat macam ni.

  24. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:52 am | | Reply

    Mak aih sedapnya kacang panggang itu. Ok. Kena cari balik kitab pink.

Leave a Reply to semak saman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.