69 Responses

  1. Adam
    Adam February 13, 2016 at 4:45 pm | | Reply

    Sedih juga bro. Apa kata kita take over benda ni, sebab sistem dah menarik dah. Ganti dengan produk fizikal pula.

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:56 am | | Reply

      “Kita” tu siapa?

      Nak cover bab hosting aje dah sengsara beb sebenarnya.

      Sanggup ke?

      1. Pokok2u
        Pokok2u February 16, 2016 at 3:10 pm | | Reply

        haha..betul tu. Itu baru hosting. Belum masuk nak peningkan dengan benda lain lagi.

  2. Mus
    Mus February 13, 2016 at 4:51 pm | | Reply

    pasti ada lubuk lain lepas ni

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:57 am | | Reply

      Ya.

      Pasti ada lubuk lain selepas ini.

      HOho..

      1. hafizmd
        hafizmd March 4, 2016 at 5:51 pm | | Reply

        hujung entri dah ada lubuk baru…hohoho

  3. Travelog Siti
    Travelog Siti February 13, 2016 at 5:08 pm | | Reply

    Tetiba pulak tutup ye..harap Klikjer bertahan, cuma masalahnya Klikjer tu cam sikit je produknya.

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Memang sikit.

      Tapi produk dia memang orang cari selalu.

      1. hafizmd
        hafizmd March 4, 2016 at 5:52 pm | | Reply

        klikjer produk2 hot tu…

  4. rujukan
    rujukan February 14, 2016 at 2:24 am | | Reply

    aku dah azam nak jadi top 3 kat ashadee ni utk tahun 2016 tau, dah siap strategi. Tapi dapat berita ianya tutup plak. Sedih gila. X kisah kalau tutup tp produk dlm ahsadee tu mana depa pergi? kalau depa pasang affiliate sendiri aku nak juga daftar, tp xtau apa jadi, sebab banyak ARTIKEL JADI MEMBAZIR. link dead semua

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 8:59 am | | Reply

      Takpe.

      Recycle, edit artikel tu. Kemudian, letak produk dari program affiliate yang berkaitan.

      Mudah aje sebenarnya.

      Nak atau tak nak aje.

  5. abdfatah
    abdfatah February 14, 2016 at 3:42 am | | Reply

    artikel yang ada tu nak kena tukar ganti dengan link yang lain pulak… owner produk kena buat affiliate sendiri laa…

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:00 am | | Reply

      kena tanya dulu owner affiliate, dia ada wat affiliate sendiri atau letak kat mana-mana tak?

  6. Datin Tyka
    Datin Tyka February 14, 2016 at 3:50 am | | Reply

    oh tutup dah.
    baru nak join.
    haha

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:02 am | | Reply

      takpe.

      banyak lagi program yang masih available.

    2. permohonan upu
      permohonan upu February 15, 2016 at 4:09 pm | | Reply

      boleh try klikjer..walaupun produk tak banyak, tapi evergreen..

  7. abang hasan
    abang hasan February 14, 2016 at 4:40 am | | Reply

    Boleh juga join ni best lah bukan scam….

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:02 am | | Reply

      Memang bukan scam.

      Nak scam apa?

  8. nikkhazami
    nikkhazami February 14, 2016 at 5:00 am | | Reply

    yang selalu dpt komisen ashadee mesti frust gila.

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:04 am | | Reply

      Tak frust sangat.

      Geram aje.

      Sebab dah tak dapat duit dah tiap2 bulan dari diorang.

  9. Jie Susanos
    Jie Susanos February 14, 2016 at 5:03 am | | Reply

    btul gk tu..klu keuntungan tak setimpal baik tutup jer.

    kita lupakan ashadee..maju..maju..maju..haha

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:05 am | | Reply

      Ya.

      Lupakan yang dah berlalu.

      Fokus pada yang masih setia.

  10. Uncle Zuan
    Uncle Zuan February 14, 2016 at 5:12 am | | Reply

    aku pernah sekali je dapat komisyen dari ashadee ni. memang susah pada aku. haha

    1. titan
      titan February 14, 2016 at 9:08 am | | Reply

      tak apa.

      usaha lagi sampai dapat.

  11. akubiomed
    akubiomed February 14, 2016 at 2:45 pm | | Reply

    Sudah tutup akhirnya Ashadee. 🙁

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:10 am | | Reply

      Ya.

      Tutup sudah bah.

  12. musadun
    musadun February 14, 2016 at 3:01 pm | | Reply

    sangatlah benar banyak produk digital bagai mee segara yang dijual di FB.. ada yang time tu je boleh pakai, 2,3 bulan lepas tu dah obsolete.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:09 am | | Reply

      Ya.

      Memang banyak produk mee segera sekarang.

  13. faizal
    faizal February 15, 2016 at 3:04 am | | Reply

    dah tutup dah..cikgu punya kitab merah jambu tak ada program affiliate sendiri ke? hehe…kalau ada boleh saya join

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:07 am | | Reply

      Masih dalam onhold dulu.

      Sabar ye menunggu.

  14. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad February 15, 2016 at 3:18 am | | Reply

    oo gobala punya jugak ashadee ni ya

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:06 am | | Reply

      Ya.

      Bukan gua punya.

  15. Bahrain
    Bahrain February 15, 2016 at 6:25 am | | Reply

    Nampaknya ramai yang kena beralih kepada perkara yang lain untuk menjana pendapatan.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:05 am | | Reply

      Ya.

      Terpaksalah beralih ke arah angin yang lebih lumayan.

  16. Suhimi Nain
    Suhimi Nain February 15, 2016 at 8:40 am | | Reply

    Tak dapat la tengok post “komisyen ashadeee” lepas ni. nak merasa komisyen pun tak sempat.

    Macam mana pula dengan kitab SEO merah jambu?? huhu…

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:51 am | | Reply

      Takpe.

      Nanti ada yang lain pulak.

      Kitab tu onhold dulu.

  17. zool
    zool February 15, 2016 at 3:20 pm | | Reply

    memang sedih walaupun aku tak banyak mana pun dapat dari ashadee ni

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:53 am | | Reply

      Tak apa.

      Boleh cuba dengan program yang lain.

  18. sabree hussin
    sabree hussin February 15, 2016 at 3:34 pm | | Reply

    sayang betul bila lubuk duit dan tak mengeluarkan duit dah

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:54 am | | Reply

      Ya.

      Terpaksa la cari lubuk yang lain.

  19. mrhanafi
    mrhanafi February 15, 2016 at 10:15 pm | | Reply

    memang dah bukan rezeki bro..maka redha sahaja buat ketika ini..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Ya.

      KIta redha aje.

      Usaha yang lain.

  20. Belalang Hijau
    Belalang Hijau February 16, 2016 at 7:25 am | | Reply

    ashadee tempat mengajar belalang erti affiliate… ngee

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 9:03 am | | Reply

      Ya.

      Tempat jatuh lagi dikenang beb.

  21. Pokok2u
    Pokok2u February 16, 2016 at 3:09 pm | | Reply

    Banyak boleh belajar dengan ashadee ni. Dah tutup pula. Kena cuba yang lain pula.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:51 am | | Reply

      Ya.

      Memang banyak yang boleh kita belajar.

      KIta nak atau tak nak aje sebenarnya.

  22. zaza zehra
    zaza zehra February 16, 2016 at 11:12 pm | | Reply

    Tak apa la.. Zaza pun dftr je tp tak pnh promote… Sedih jgk

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:50 am | | Reply

      Lepas ni bolehlah cuba try daftar ye.

  23. BM
    BM February 17, 2016 at 1:44 am | | Reply

    Pasti ada hikmahnya.
    Apa pun terima kasih Ashadee…

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:33 am | | Reply

      Ya.

      Terima kasih Ashadee banyak-banyak.

  24. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 17, 2016 at 8:59 am | | Reply

    Hikmahnya ashadee tutup ada lebih 88 lubuk affiliate lagi kan bro?

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:19 am | | Reply

      Ya.

      ada banyak lagi program yang lain leh kita cuba.

  25. Ros
    Ros February 18, 2016 at 2:10 am | | Reply

    banyak lagi pilihan yang ada.
    kena pandai-pandai lah cari dan buat.
    kalau tak buat, takde juga komisen yang masuk.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 8:17 am | | Reply

      apapun, kena ada tindakan.

      baru ada benda masuk kat akaun bank kita.

  26. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 18, 2016 at 9:07 am | | Reply

    Sedih sebab ashadee tutup, tak sedih sebab saya cuma member biasa yang tak aktif hoho

    1. titan
      titan March 7, 2016 at 6:43 am | | Reply

      Takpe.

      Jangan bersedih sangat beb.

  27. si bongkok
    si bongkok February 18, 2016 at 3:36 pm | | Reply

    Ramai gak yang sedih rupanya bila ashadee close..

    Takut selain kos dan bla2 semua tue…ada mungkin tak kena mengena ngan gee sss tee?

    Maklum aa blogger tersohor yg dah raih income 5-6 angka kan…mungkin kena kejar gak ngan orang2 gee ss tee… 😛

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 6:13 pm | | Reply

      Mungkin sebab tu jugak kot.

      Haha..

  28. Helmi Onexox
    Helmi Onexox February 27, 2016 at 5:29 am | | Reply

    Dunia blogger yang penuh mencabar.

    Datang dan pergi itu perkara biasa…

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 6:07 pm | | Reply

      Ya.

      Pergi dan datang itu juga perkara biasa.

  29. Ezad Skytech
    Ezad Skytech March 1, 2016 at 3:10 pm | | Reply

    Ramai juga yang kecewa bila Ashadee ni da tutup..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 6:03 pm | | Reply

      Ya.

      Ofkos la ramai yang kecewa beb. hehe..

  30. kerja kosong kerajaan
    kerja kosong kerajaan March 2, 2016 at 12:42 pm | | Reply

    Kita tunggu Vidmill beroperasi untuk gantikan ashadee.

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:58 pm | | Reply

      Dah beroperasi ke belum vindmill tu?

  31. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 4:02 am | | Reply

    Bab ni malas dah nak kenangi.. Dah nampak potensi dapat duit dengan ashadee, dah kena cari alternatif lain dah.. haiya.. sabo aje lah…

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:55 pm | | Reply

      Ya.

      Kena cari alternatif yang lain.

      Terpaksa.

  32. hafizmd
    hafizmd March 4, 2016 at 5:54 pm | | Reply

    benda dah tutup…kita layan benda lain plaklah…klikjer..involve..lazada..byk lagi..cuma tinggal nak buat ke tak..macam aku..tak buat2 lagi..hahahahaha

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:50 pm | | Reply

      Ya.

      Kita layan benda lain la plak. Hehe

  33. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:49 am | | Reply

    Tp Gobala ada dok promote produk dia yg lain atas nm comp dia yg lain kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.