120 Responses

  1. zik
    zik February 17, 2016 at 11:18 am | | Reply

    konsisten mungkin susah,. sebab tuh kena banyak cari gali program2 lain yang boleh jalan setiap bulan..

    1. Pokok2u
      Pokok2u February 18, 2016 at 12:18 am | | Reply

      Betul tu. Nak konsisten agak susah. Jika dapat selalu macam bro titan ni memang seronok.

    2. titan
      titan February 18, 2016 at 7:52 am | | Reply

      bab konsisten tu, aku pun masih kena banyak belajar lagi.

      Susah sebenarnya nak konsisten kalau hati tak kuat.

  2. akubiomed
    akubiomed February 17, 2016 at 1:44 pm | | Reply

    Boleh beri pendapatan yang stabil kalau kena dengan gayanya.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:41 am | | Reply

      Ya.

      Kalau kena caranya. HOho!

  3. Jie Susanos
    Jie Susanos February 17, 2016 at 2:13 pm | | Reply

    emmm..

    mmg kena ada sifu nak belajar affiliate ni..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:49 am | | Reply

      Ya.

      Lebih baik kalau ada guru atau mentor.

      Itu lebih baik dan memudahkan banyak kerja.

  4. Azlan
    Azlan February 17, 2016 at 3:18 pm | | Reply

    Banyak nak kene belajar dgn blogger hensem nie 🙂 .. Tang hensem tu mmg aku setuju sgt2..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:50 am | | Reply

      Ya.

      Gua pun sangat setuju dengan kenyataan lu.

  5. abg jay
    abg jay February 17, 2016 at 4:25 pm | | Reply

    lu ada gaya bro….hahaha…macam tak kena pulak punch line ni..hehe

    1. titan
      titan February 17, 2016 at 9:59 pm | | Reply

      HAha..

      punch line mana yang tak kena tu?

  6. saljuhumairah
    saljuhumairah February 17, 2016 at 5:21 pm | | Reply

    setakat aku belajar dari kitab pink hang, komisyen affiliate dari jobdirumah memang konsisten setiap bulan. bukan bodek, tapi realiti kehidupan bro.

    ada satu bulan yang tahap malas gila nak update blog, hanya cerita kisah peribadi jer pun masih bagi pulangan yang tetap… terima kasih Allah, banyak ilmu dalam kitab SEO merah jambu bro. Walaupun, bro yang tulis kitab tu, kudrat, ilham, ilmu,semuanya dari Allah melalui hang…

    1. titan
      titan February 17, 2016 at 9:57 pm | | Reply

      Alhamdulillah.

      Tahniah sebab dah ada hasil yang konsisten.

      Mesti leh dapat lebih banyak lagi lepas tu.

  7. Faizal
    Faizal February 17, 2016 at 8:00 pm | | Reply

    Nak kaya mungkin boleh kumpul duit hasil affiliate Ni buat pelaburan atau meniaga

    1. titan
      titan February 17, 2016 at 9:56 pm | | Reply

      Ya.

      Biasanya memang orang kita bermula dengan affiliate dulu.

      baru diorang akan start besar lepas tu.

  8. Travelog Siti
    Travelog Siti February 17, 2016 at 10:34 pm | | Reply

    Boleh, cuba target affiliate luar negara yang bagi komisyen USD/Euro. Paling banyak aku dapat bulan lepas sekitar USD950 gitu. Klu dapat gitu tiap-tiap bulan, kan best..cuma masalahnya nak konsisten tu lah yang susah. Time aku pulun, aku pulun. Time malas, aku buat deeek je.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:25 am | | Reply

      ko masuk program yang mana satu beb?

      share sikit.

    2. reezluv
      reezluv February 22, 2016 at 3:58 am | | Reply

      niche travel memang le sedap kalu masuk overseas.fuh

    3. Raihanah Ahmad
      Raihanah Ahmad February 24, 2016 at 6:42 am | | Reply

      wah banyak tu dekat seribu usd. share la ya

  9. Pokok2u
    Pokok2u February 18, 2016 at 12:16 am | | Reply

    Banyak boleh belajar dari bro titan. Dapat sikit-sikit pun dah ok.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:25 am | | Reply

      Lebih baik ada hasil sikit banding tak ada langsung.

      hoho

  10. Mus
    Mus February 18, 2016 at 1:03 am | | Reply

    Inshaallah.. kalau betul caranya boleh kaya

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:26 am | | Reply

      Ya.

      betul.

      kelau kena dengan caranya.

  11. encikarman
    encikarman February 18, 2016 at 1:05 am | | Reply

    dah lama tak masuk sini, kali ni masuk dgn misi nak curi keyword hi3. Boleh ke bro?

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:29 am | | Reply

      haha..

      ambil aje la.

      bukan aku kesah pun.

  12. Ros
    Ros February 18, 2016 at 2:04 am | | Reply

    kena belajar dgn en titan ni.

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:32 am | | Reply

      Nak belajar subjek apa ye?

  13. sani
    sani February 18, 2016 at 2:14 am | | Reply

    Kalau tak belajar.. apa pun tak jadi…

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:34 am | | Reply

      Ya.

      Kena gi sekolah dulu.

      Baru leh faham sikit dan leh jadi pandai lepas tu.

  14. Datin Tyka
    Datin Tyka February 18, 2016 at 3:07 am | | Reply

    rasanya tahun 2016 ni nak belajar lah.
    bole tak sifu?

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:35 am | | Reply

      Haa..

      silalah belajar cepat-cepat ye.

      Hehe

  15. YB Shehan
    YB Shehan February 18, 2016 at 4:49 am | | Reply

    Enjoy betul setiap kali baca entry encik titan. hehe. Nak buat duit gak, tapi selowwwwwww.. hahaha

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:37 am | | Reply

      Terima kasih kerana enjoy.

      Lain kali boleh bawak pop corn ye. Hehe..

  16. permohonan upu
    permohonan upu February 18, 2016 at 5:31 am | | Reply

    tak kaya..tapi boleh buatkan hidup cukup untuk beli itu ini..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:38 am | | Reply

      Ya.

      Itu pun dah lebih dari cukup.

  17. raihanah
    raihanah February 18, 2016 at 7:38 am | | Reply

    takde benda yang senang untuk senang ye tak

  18. Mak Jemah Jual Vitamin
    Mak Jemah Jual Vitamin February 18, 2016 at 7:47 am | | Reply

    boleh kaya kalau buat dengan konsisten dan tak putus asa..kehendak tu mengatasi segala, tiada alasan utk berjaya..

    1. titan
      titan February 18, 2016 at 7:54 am | | Reply

      Ya.

      Jangan bagi alasan.

      Kita sendiri kena kuat dan kena usaha selalu.

  19. sabree hussin
    sabree hussin February 18, 2016 at 8:43 am | | Reply

    Be positive 😀 selagi produk yang kita promot tu produk yang ada permintaan, tak mustahil untuk dapat hasil yang menjadikan kita jadi lebih kaya

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 1:01 pm | | Reply

      Ya.

      Susah nak cari produk yang ada permintaan setiap tahun.

      Kena rajin mencari.

  20. SentiasaPanas
    SentiasaPanas February 18, 2016 at 9:11 am | | Reply

    Malas la nak belajar en.titan, baca ni je pon dah pening haha

  21. Uncle Zuan
    Uncle Zuan February 18, 2016 at 2:43 pm | | Reply

    as long as cari orang, paksa paksa orang, brainwash orang, itu la mlm..

    cari customer, offer produk, servis, tak basuh basuh, itu la sales person. huhu

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 1:00 pm | | Reply

      aku pun tak suka paksa-paksa orang nih.

      bukan seronok pun.

  22. si bongkok
    si bongkok February 18, 2016 at 4:01 pm | | Reply

    Bait bait lagu kalau aku kaya :

    Aku nak gaya hidup aku berubah
    Alangkah indah kalau dah tak susah
    Jadi pemilik bukan sewa rumah
    Makan tak habis minum tak sudah
    Bil api air semua bayar awal
    Tulis cek selamba tak risau batal
    Masuk dalam bank semua melopong
    Dalam akaun ada banyak 0 0 0 0 0

    Kalau aku kaya
    Hari hari hari raya
    Bil-bil jiran keluarga
    Aku belanja selamba
    Kalau aku kaya
    Aku beli segalanya
    Bungkuskan semua
    Hadiahkan pada mama

    Kalo macam ini jadi kaya bagus laa… 🙂

    1. titan
      titan February 22, 2016 at 8:08 pm | | Reply

      lagu apakah ini wehh?

  23. Anuar
    Anuar February 19, 2016 at 4:00 am | | Reply

    Setakat ni belum lah merasa jadi kaya dengan Affiliate… Tapi dapat jugalah menampung kekurangan mana yang ada..

    1. titan
      titan February 22, 2016 at 8:11 pm | | Reply

      Yup.

      itupun dah cukup hebat dah.

      Tahniah.

  24. seri edar
    seri edar February 19, 2016 at 10:14 am | | Reply

    saya salah sorg yg x reti nk network2 sgt…menjual ala2 MLM tu errrmmm

    1. titan
      titan February 22, 2016 at 8:15 pm | | Reply

      Saya pun tak reti.

      Malas nak kasi reti.

  25. olaoli
    olaoli February 19, 2016 at 4:33 pm | | Reply

    dah lama dah cuba dengan affiliate ni..tapi tak pernah dapat sell langsung

    1. titan
      titan February 22, 2016 at 8:19 pm | | Reply

      kena cuba lagi sampai dapat sales pertama.

      in-shaa Allah lepas tu, mudah dapat sales.

      Kena terus usaha ye.

  26. Hidayah Abdul Kadir
    Hidayah Abdul Kadir February 19, 2016 at 9:05 pm | | Reply

    Betul tu, buat apa pun, ilmu paling utama. “When u stop learning, u stop growing, then u will never earning something!”

    Then kena KONSISTEN. Tak boleh buat macam Chipsmore.

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:27 am | | Reply

      Ya.

      Belajarlah selagi kita masih ada nafas untuk terus belajar.

  27. Noriza Rahman
    Noriza Rahman February 20, 2016 at 1:19 am | | Reply

    paling win ayat duit dalam bank tu macam nombor telefon…banyak tu boleh jadi million trillion dan billion…wow!

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:29 am | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan akan tercapai secepat mungkin.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman February 25, 2016 at 1:14 am | | Reply

        InsyaAllah, pasti boleh punya…lepas ni naikla nama Titan Jutawan Affiliate!

  28. thehaikal
    thehaikal February 20, 2016 at 7:12 am | | Reply

    Bak slogan sekolah aku dulu..ilmu, amal, Jaya..

    Nak start buat duit dengan affiliate ni kene ada ilmu..

    Lepas ade ilmu..kene amalkan..dengan konsisten berdasarkan ilmu yang ade..

    Pastu insyaallah berjaya..

    Tahap aku?

    Masih dalam ilmu & amal..Bab Jaya tu masih jauh rasenye..

    Tapi tidak mustahil! 🙂

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman February 22, 2016 at 4:10 am | | Reply

      Setju!. Nak buat apa pun kena ada ilmu dulu, then praktikal lepas tu baru tahu boleh kaya ke tidak bergantung juga kepada usaha diri sendiri

    2. titan
      titan February 23, 2016 at 8:30 am | | Reply

      Ya. Belajarlah ye.

      Bukan susah pun belajar.

      Dari kita aje

  29. zool
    zool February 20, 2016 at 2:59 pm | | Reply

    nantilah aku cuba jadi jutawan affiliate..
    dah jadi jutawan boleh aku belanja ko mee bodoh tengkera

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:32 am | | Reply

      Mee bodoh tengkera tu apa bendanya ye?

      1. zool
        zool March 1, 2016 at 4:25 am | | Reply

        makanan popular kat tengkera, melaka.. huhuhuh

  30. Master H
    Master H February 20, 2016 at 10:03 pm | | Reply

    yang penting ada fulus masuk..hati dah boleh senang ..

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:33 am | | Reply

      Ya.

      Hati seenang sikit-sikit dah cukup gembira dah sebenarnya.

  31. Diana
    Diana February 21, 2016 at 7:35 am | | Reply

    Affiliate nak buat tapi memang tak sempat. Sempat jual ebook sendiri aje alhamdulillah konsisten 10 buah ke atas setiap bulan. Teknik SEO paling penting sebab untuk sentiasa tarik orang ke blog–> website walaupun kita jarang update blog. Ilmu mmg paling penting, investment paling berbaloi. Tapi kalau tak amalkan mmg ke laut dalam juga. Terima kasihlah kepada Cikgu Titan atas bukunya yang memang meletop hehe. Semoga murah rezki ya Cikgu.
    p/s: oh ngorat awek cun pakai spek kat sebelah ye

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:35 am | | Reply

      Ya.

      Terima kasih.

      Semoga murah rezeki kita semua ye.

  32. reezluv
    reezluv February 22, 2016 at 3:59 am | | Reply

    aku tak target kaya pun, janji konsisten dan dapat duit tambahan tiap bulan tu kira ok le kan.ehehe

    1. Fyda Noh
      Fyda Noh February 22, 2016 at 7:19 am | | Reply

      Betul tu.. at least ada belanja bulanan yang dah lepas kat situ

    2. titan
      titan February 23, 2016 at 8:38 am | | Reply

      Yap.

      Dapat komisen yang konsisten tu memang best gila lah kalau dapat beb.

      HOho

  33. cik tom
    cik tom February 22, 2016 at 7:08 am | | Reply

    setakat promote affiliates ni ciktom xde tahap kaya lagi..tapi lepas la setel bayar ptptn..siap boleh beli tanah, treat family dan enjoy shopping..hehe…semua thanks to cikgu titan & IM buka mata untuk mula serius berjinak2 affiliate ni. 🙂

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:39 am | | Reply

      Ok apa tu kalau sampai dah boleh beli tanah.

      banyak duit dapat eh..hehe

      cendol tak penah nak belanja.

      1. cik tom
        cik tom February 27, 2016 at 1:44 pm | | Reply

        dah tak jumpa kedai cendol waktu jumpa..nanti datang ganu..ct belanja hang 1 family cendol sampai kenyang…mau? roger je…hehe

  34. Fyda Noh
    Fyda Noh February 22, 2016 at 7:14 am | | Reply

    Kalau kena gayanya memang boleh jadi salah 1 income. Tapi kena tarik traffik pegi blog kan?

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:39 am | | Reply

      Yup.

      Dan belajar teknik SEO adalah salah satu dari caranya.

  35. Hairul Hissam
    Hairul Hissam February 22, 2016 at 10:05 am | | Reply

    Ramai dah kaya senyap2 tu dgn program affiliate…

    tapi apa2 bisnes, bila ramai masuk, untungnya tentu berkurangan…

    1. titan
      titan February 23, 2016 at 8:52 am | | Reply

      Ya.

      Biasalah tu kalau ada kurang atau lebih.

  36. Syahmi
    Syahmi February 24, 2016 at 6:18 am | | Reply

    Assalamualaikum Tuan,

    Maaf saya tak tahu cara lain untuk menghubungi tuan.
    Saya ingin bertanya sekiranya tuan sudi review laman web kami, sebuah laman web bagi pencarian bilik sewa dan housemates/roommates yang baru dilancarkan awal Oktober 2015.

    Selain dari itu, adakah pihak tuan menyediakan ruang sekiranya kami menyediakan sebuah artikel untuk dikongsikan diruangan blog tuan? Terima kasih saya dahulukan.

  37. Amir
    Amir February 24, 2016 at 7:33 am | | Reply

    boleh buat duit dan boleh kaya..insyaAllah.

    untuk promote, bleh try emel marketing, blogging atau promote guna fanpage.

    tiga cara ni penah tolong saya untuk dapat income dari affiliate..Alhamdulillah 🙂

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 12:58 pm | | Reply

      Yap.

      TIga cara tu memang berkesan sekali kalau digunakan dengan sebaiknya.

  38. nikkhazami
    nikkhazami February 24, 2016 at 2:32 pm | | Reply

    betul. ramai sangat yang dok tunjuk bungkusan poslaju.

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 12:57 pm | | Reply

      Itulah.

      kekadang tak faham gak kenapa nak kena tunjuk yang itu.

  39. Jow
    Jow February 24, 2016 at 3:02 pm | | Reply

    Well said…. Knowledge is power. Ambik ilmu, praktik dan improvise if necessary. Jgn putus asa. tue je yg penting.

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 8:42 am | | Reply

      YUp.

      tak boleh putus asa.

      kena usaha sampai dapat.

  40. Tonik Ajaib
    Tonik Ajaib February 24, 2016 at 3:20 pm | | Reply

    Ohow ada disediakan sekali teknik mengorat bakal isteri eh..hihi

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 8:39 am | | Reply

      Haha..

      kalau nak mengorat bini sendiri pun boleh jugak.

  41. Sobri Mansor
    Sobri Mansor February 25, 2016 at 12:56 am | | Reply

    jalan nak kaya banyak. Affiliate adalah satu jalan. Tapi kena pelbagaikan sumber. Orang yang berjaya dan kaya pun bukan buat satu kerja. Kiri kanan depan belakang sumber pendapatan diorang. Cara pengurusan kewangan pun main peranan jugak.

    1. titan
      titan February 26, 2016 at 8:38 am | | Reply

      Ya.

      Bab nak urus tu, memang banyak kena belajar lagi.

  42. suri
    suri February 26, 2016 at 2:02 pm | | Reply

    takat ni puas hati apa yang harap dapat tapi masih tak konsisten lagi nak ajak makan cndol mai perak ada satu kedai memang sedap heee..

    1. titan
      titan February 27, 2016 at 2:24 am | | Reply

      takpe, usaha lagi agar leh jadi konsisten.

  43. myliferia
    myliferia February 26, 2016 at 7:05 pm | | Reply

    Rasanya, semua benda, bab konsisten ni memang agak mencabar. Blogging pun sama lah.

    Blogwalking pong, hehehe

    1. titan
      titan February 27, 2016 at 2:25 am | | Reply

      Ya.

      Apapun mesti kena konsisten.

      Baru dapat hasil seperti yang kita mahukan.

  44. Helmi Onexox
    Helmi Onexox February 27, 2016 at 5:23 am | | Reply

    Semua cara buat duit boleh jadikan seseorang tu jutawan.

    Termasuk affiliate, yang penting istiqomah.

    Macam bro titan sendiri, istiqomah menulis blog sejak 2001.

    Berapa ramai orang Malaysia yang macam bro kan? 🙂

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:42 pm | | Reply

      Ya.

      Tak ramai.

      Ramai yang dah bersara awal.

  45. Nashar
    Nashar February 29, 2016 at 2:30 am | | Reply

    Affilate ni pernah dapat juga tapi tak konsisten.kena rajin buat artikel selalu.pahala pun dapat. Paling nikmat sekali kalau tengah tak ada duit tiba tiba kaching duit komisyen masuk boleh beli lauk seminggu.Alhamdulilah

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:39 pm | | Reply

      Ya.

      Kekadang, rezeki datang tanpa kita jangka.

      Jadi, bersyukurlah dan rajin-rajinlah berusaha.

  46. Mejuez
    Mejuez February 29, 2016 at 1:20 pm | | Reply

    Nak konsisten tuuuuuu satu masalah, nak bertulis tulisan cantik ayat yang mengoda pun masih failed lagi aku ni.. haishh.. 🙁

    kena belajar lagi ni..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:34 pm | | Reply

      Nak konsisten tu memang payah.

      Tapi bukan satu perkara yang mustahil.

      Kita boleh cuba.

  47. sani
    sani March 2, 2016 at 12:39 pm | | Reply

    Market malaysia mungkin belum lagi kut.. Market overseas memang dah ada. Mana tahu mungkin cikgu ada usd punya..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:22 pm | | Reply

      Ada.

      Tapi lom boleh cerita lebar panjang lagi.

  48. Qiya Saad
    Qiya Saad March 2, 2016 at 3:56 pm | | Reply

    Terliur betul dengan kitab SEO merah jambu tu. Tak ada discount ke abg Titan? Huhu..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:17 pm | | Reply

      Tak ada diskaun.

      🙂

  49. Suhimi Nain
    Suhimi Nain March 3, 2016 at 1:51 am | | Reply

    Beza “aku” dan “korang” sebenarnya adalah “TINDAKAN”. 😀

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:14 pm | | Reply

      Ya.

      Kena ada tindakan.

      Baru ada hasil yang cemerlang.

  50. mrhanafi
    mrhanafi March 3, 2016 at 2:22 am | | Reply

    sungguh menarik dan best baca la bro..sedikit sebanyak tu..sentap juga

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 5:13 pm | | Reply

      Nak sentap pasal apa pulak ye?

  51. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 3:57 am | | Reply

    Serius.. Gua memang dengki dengan lu…. Hahaha

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:59 pm | | Reply

      Tak baik dengki-dengki tau.

  52. abdfatah
    abdfatah March 3, 2016 at 5:59 am | | Reply

    oooo susah rupanya nak kejar duit affiliate neh… nak kena usaha nak kena belajar kalo duk dendiam aje memang takkan mahsyuk laa jawabnya… kan kan kan kan?

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:48 pm | | Reply

      Ya, kena usaha.

      Tak leh dok diam aje.

  53. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2016 at 10:46 am | | Reply

    En.titan je la yang kaya 🙁

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:41 pm | | Reply

      Kaya?

      Aminn..mudah-mudahan doa hang dimakbulkan.

  54. nurmisnan
    nurmisnan March 6, 2016 at 9:57 pm | | Reply

    bagi aku ko ni tak ler hencem mana
    tapi yg buat lagi hencem kepala otak lu
    mcm batu cincin.. ??

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 5:34 pm | | Reply

      Tak la.

      aku memang hensem apa.

  55. ican mori
    ican mori March 8, 2016 at 1:36 am | | Reply

    Sayang saya newbie di dunia internet ini dan belum begitu paham cara buat uang. Tapi artikel ini sangat bagus dan memotivasi saya, mohon kunjungan laik ya cik….

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 5:35 pm | | Reply

      Semoga artikel ini bisa membantu anda.

  56. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:42 am | | Reply

    Ha ah. Tune Talk memanpun MLM. Kalau tak cari org, mang tak dapatlah income. Apa pun, kalo nk buat duit online, mmgla affiliate yg terbaik

  57. keramik batu alam
    keramik batu alam March 16, 2016 at 2:42 am | | Reply

    Jika memang jalan rejeki kita di situ, kita pasti akan mndpatkannya, termasuk dengan affiliate ini. Jadi tidak ada slahnya untuk mencoba. 🙂

  58. UmmuAyyash
    UmmuAyyash April 12, 2016 at 6:15 pm | | Reply

    Kalaulah semudah itu..kan kan.

  59. gaya modern
    gaya modern June 9, 2016 at 4:00 am | | Reply

    artikel ini sangat membantu sekali bagi yang nak mulai bisnes online terima kasih banyak ncik…

  60. ikmal haritz
    ikmal haritz August 2, 2016 at 4:55 am | | Reply

    Saya menggunakan program affiliate dari dananiaga2u. Yuran pendaftaran serendah RM10. Dalam masa singkat je dah balik modal. Daripada main internet buang masa baik kita buat duit ye tak ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.