24 Responses

  1. zool
    zool March 1, 2016 at 4:24 am | | Reply

    terbaek.. blog melayu pun boleh join citer omputeh..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 3:18 pm | | Reply

      sekali-sekala, apa salahnya kan?

  2. musadun
    musadun March 1, 2016 at 9:37 am | | Reply

    terbaik bro. mantap BI. tak tahu nak komen dalam BM ke BI jugak.ehe

  3. umiadam
    umiadam March 1, 2016 at 2:01 pm | | Reply

    tips no 1 tu saya suka… kena buat homework walau ape kebenda kita nak buat sekali pun…
    baguslah entry ni.. pestime baca BI ni hehe

    1. Pokok2u
      Pokok2u March 1, 2016 at 5:11 pm | | Reply

      Boleh mantapka BI kita juga baca entri ni. Tips berguna nak beli property.

    2. titan
      titan March 6, 2016 at 3:19 pm | | Reply

      Ya.

      Kena buat home work.

      Lagi-lagi kalau nak beli property nih.

  4. Pokok2u
    Pokok2u March 1, 2016 at 5:09 pm | | Reply

    Tips yang bagus tu. Kena belajar BI pula lepas ni. Nak kena bagi mantop lagi 😉

  5. Mejuez
    Mejuez March 1, 2016 at 10:17 pm | | Reply

    Wahhh, tarik seo traffik omputeh lahh.. 🙂

  6. sani
    sani March 2, 2016 at 12:35 pm | | Reply

    Ni macam sponsered entri aje. 🙂 steady En titan.

  7. myliferia
    myliferia March 2, 2016 at 2:46 pm | | Reply

    Ok, nak kumpul hartanah 🙂

    Incik Titan, jemput join myliferia giveaway ye 🙂

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 3:28 pm | | Reply

      Ya.

      Mari kumpul hartanah dengan lebih bijak.

  8. cik tom
    cik tom March 2, 2016 at 3:57 pm | | Reply

    nice tips!esp. no.1…mmg target nak try add on property..insha Allah..

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 3:35 pm | | Reply

      Ya.

      Sila addon property banyak-banyak ye.

  9. Hafizul
    Hafizul March 3, 2016 at 3:54 am | | Reply

    Serius… Saya hanya scrool sampai ruangan komen lepas tu taip komen.. Comfirm tak tahu apa maksud artikel ni.. maklum aje la.. BI memang fail sampai kesudah.. Hahaha

  10. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 3, 2016 at 6:46 am | | Reply

    Pasal hartanah lelong ni memang kena betul2 tahu selok belok baru boleh bid…

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 3:42 pm | | Reply

      Ya.

      Tak boleh main-main.

      Nanti duit terbang melayang merata-rata.

  11. si bongkok
    si bongkok March 3, 2016 at 8:28 am | | Reply

    Bro, other auction place from propertyguru is not recommended?

    Is now the right time to have property bro?

  12. Datin Tyka
    Datin Tyka March 4, 2016 at 10:03 am | | Reply

    pandai mung speaking..
    hahaha

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 3:55 pm | | Reply

      sekali-sekala, apalah salahnya, kan?

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2016 at 11:08 am | | Reply

    Thanks for the info la en.titan hehe

  14. seri edar
    seri edar March 5, 2016 at 3:26 am | | Reply

    juling mataku nak baca…huhu taniah bos entry ni mesti ramai omputih nak baca

  15. hasrul hassan
    hasrul hassan March 6, 2016 at 8:29 am | | Reply

    Sekarang ramai yang dah mula sedar mengenai teknik pelaburan hartanah ni. Ramai yang jadi kaya raya senyap2 je …

    Aku ada gak kawan yang buat duit dengan property beli dari hartanah dan rumah lelong. Senyap2 je tu.

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:08 pm | | Reply

      Ya.

      Ramai juga kawan aku buat benda yang sama jugak.

  16. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:36 am | | Reply

    Wow! Terbaiklah entri ni BI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.