39 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka March 4, 2016 at 11:52 am | | Reply

    ambo tak mulakan lagi..
    aduhhh..
    bila nak dapat semangat join program affiliate ni

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:33 pm | | Reply

      So, bolehlah mula dari sekarang ye.

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 7, 2016 at 8:20 am | | Reply

        Betul tu. Nampaknya kena mula juga lepas ni.

  2. onlajer
    onlajer March 4, 2016 at 1:59 pm | | Reply

    Lepas Tak berapa sibuk Aku Akan mula aktif balik hihihi

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:31 pm | | Reply

      Susah dah sekarang.

      Sibuk dengan kopi je eh.

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 7, 2016 at 8:22 am | | Reply

        Kadang sibuk dengan kerja yang ada. tak terbuat dibuatnya.

  3. reezluv
    reezluv March 4, 2016 at 3:11 pm | | Reply

    kalau nak start, start sekarang..kalau tak sampai bila pun tak start..tak gitu?hehe..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 12:18 pm | | Reply

      Ya.

      Mulakan dari sekarang.

      Jangan lambat sangat ambil masa.

  4. musadun
    musadun March 4, 2016 at 5:42 pm | | Reply

    usha dulu apa nvitr ni.sebab 1st time dengar. tudia, sesiapa belum beli kitab pink, eloklah dapatkan cepat-cepat.

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 12:17 pm | | Reply

      Ya.

      usha la dulu.

      Ya. Elok la cepatc-cepat dapatkan ye.

  5. hafizmd
    hafizmd March 4, 2016 at 5:47 pm | | Reply

    Assalam.

    Salam singgah selepas berapa tahun ntahlah tak singgah blog super power ni..

    byk yg nak kene hadam balik ni..cari semangat kat sini…kot2 jumpe..hehe

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 12:09 pm | | Reply

      hang lama sangat pegi bertapa ni kann

  6. belalang
    belalang March 5, 2016 at 2:31 am | | Reply

    RM400-RM500 sebulan banyak tu untuk income part time… masyukkkkk

  7. Jie Susanos
    Jie Susanos March 5, 2016 at 10:11 am | | Reply

    dah start ni bro..makin laju dh..

    hehe..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 12:04 pm | | Reply

      makin laju apanya?

      tak faham.

  8. cik tom
    cik tom March 5, 2016 at 1:46 pm | | Reply

    baru je tgok web ni minggu lepas..kliks solution tu promote…tapi cam xberapa best..tu tak jadi register affiliate masa tgok 1st time web nya..

    1. titan
      titan March 5, 2016 at 2:34 pm | | Reply

      Ya.

      Sitenya kurang cantek sikit.

      Nanti pepandailla diorang upgrade. JDR dulu pun bukannya cantek masa mula-mula.

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 7, 2016 at 8:24 am | | Reply

        Betul kata ciktom. sebab tak menarik jadi tak berapa nak join..hehe

  9. Santri Drajat
    Santri Drajat March 6, 2016 at 12:09 am | | Reply

    CPA sulit mungkin because must have good trafic

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:25 pm | | Reply

      Ya.

      Kena bijak cari trafik.

  10. zool
    zool March 6, 2016 at 8:20 am | | Reply

    macam-macam pula program datang ni..
    kena dah cuba ni..
    dapat modal nak beli kasut lari baru ni

    1. titan
      titan March 6, 2016 at 4:20 pm | | Reply

      KAsut lama takkan dah rosak kot?

  11. Gerai Opah
    Gerai Opah March 6, 2016 at 4:35 pm | | Reply

    Affiliate program kne rajin..nk rajin tu yg x rajin..blog pon berabok berbulan x update..haha..xpe..da tgk da..just tgh pk nk join ke x..huhu..

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:19 am | | Reply

      Ya.

      KEna rajin.

      Kalau tak rajin, kena jadi rajin.

  12. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 7, 2016 at 3:31 am | | Reply

    Nak pi usha tengok nvitr ni apa benda, mana tau tergerak hati nak pi buat teruih

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:16 am | | Reply

      gi la tengok.

      kalau minat, boleh la beli apa yang patut.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman March 10, 2016 at 2:11 am | | Reply

        Dah usha, macam2 ada rupanya…menarik juga ni

  13. sabree hussin
    sabree hussin March 7, 2016 at 6:23 am | | Reply

    Oo benda yang kliks solution promote ni rupanya boleh buat duit jugak ye

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:13 am | | Reply

      Ya. Diorang punya jugak tu.

  14. zik
    zik March 7, 2016 at 7:40 am | | Reply

    pemain affiliate biasa dah tahu apa yang nak kena buat.

    1. Pokok2u
      Pokok2u March 7, 2016 at 8:26 am | | Reply

      Kadang tengok juga. Lepas tu tak mula pun. Jadi macam tu juga akhirnya.

  15. mejuez
    mejuez March 7, 2016 at 8:52 am | | Reply

    Saya main affiliate bookcafe je bang.. 😀 Boleh lah dapat kupang kupang ringgit ringgit je sehari. Nak daftar pun percuma.

    Tapi yang best kena main SEO la sikit >_<

    Nak daftar Bookcafe Affiliate? http://bitly.com/Daftar-Bookcafe

  16. Sani
    Sani March 8, 2016 at 3:59 pm | | Reply

    Boleh cuba nanti tu… Thanks bro..

  17. mrhanafi
    mrhanafi March 8, 2016 at 6:23 pm | | Reply

    mesti seronok dapat sales yang banyk..

  18. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 9, 2016 at 11:13 am | | Reply

    Pening nak baca, sebab ni dah tahap mahaguru punya pukulan hehe

  19. abdfatah
    abdfatah March 10, 2016 at 3:38 am | | Reply

    yeayyyy program affiliate lagi. promosi promosi dan kemudian tunggu duit mahsyuk…

  20. Hafizul
    Hafizul March 10, 2016 at 7:37 am | | Reply

    Hehe.. itu yang seronoknya.. buat perkara yang hampir sama.. asal rajin, jadilah..haha

  21. Qiya Saad
    Qiya Saad March 13, 2016 at 12:14 pm | | Reply

    kitab pink baru baca skit je..kena layan baby dulu..yg penting kitab pink da ada..Huhuhu..tq abg titan..:)

  22. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:32 am | | Reply

    Alright. Kunci kejayaan affiliate, belajar dalam kitab pink dan amalkan. That the point. Baiyyeklah Sifu. 10q…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.