55 Responses

  1. Pokok2u
    Pokok2u March 7, 2016 at 8:18 am | | Reply

    Yea betul tu. Jdr macam ada masalah lepas CNY hari tu.
    Nak login ada masalah juga, nak tengok report pun kadang jadi kadang tak jadi.
    Sabar ajelah.Mungkin diorg ada masalah kat mana-mana tu.

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 9:33 am | | Reply

      Sabar je.

      biar diorang baiki apa yang patut dulu.

  2. mejuez
    mejuez March 7, 2016 at 8:31 am | | Reply

    Uihhh banyak tuuu, boleh buat modal niaga ramadhan nanti ni.. >_<

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 9:35 am | | Reply

      Ya.

      Tengah prepare gak la nih.

      Cari duit tambahan. Hehe

  3. myliferia
    myliferia March 7, 2016 at 9:40 am | | Reply

    Boleh mintak belanja sempena birthdaya nih…hehe

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 9:37 am | | Reply

      Ehh..

      macam tu plak.

      Haha..

  4. akubiomed
    akubiomed March 7, 2016 at 1:03 pm | | Reply

    Wow banyak sekali hampir mencecah 1k. 🙂

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 9:42 am | | Reply

      Patut dah capai 1k.

      Ada yang belum bayar lagi.

      Tunggu ajelah bulan depan.

  5. musadun
    musadun March 7, 2016 at 1:12 pm | | Reply

    terbaik..konsisten pulak tu.. 🙂

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 9:57 am | | Reply

      Yup. Sejak tahun 2012 dah kira konsisten dah dapat setiap bulan nih.

  6. zool
    zool March 7, 2016 at 1:43 pm | | Reply

    Cronjobs tu kira setting untuk schedule sesuatu dalam server…

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:04 am | | Reply

      Tak tahu la apa benda cronjob tu.

      Tapi ada la dalam server atau sistem diorang tu.

  7. Datin Tyka
    Datin Tyka March 8, 2016 at 2:26 am | | Reply

    wowww.
    cendol cendol

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:06 am | | Reply

      Terima kasih sebab nak belanja gua cendol.

  8. sabree hussin
    sabree hussin March 8, 2016 at 10:00 am | | Reply

    Patut la itu hari aku nak bukak page JDR pun tak dapat

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 10:09 am | | Reply

      Yup.

      Ada problem kejap diorang masa tu.

  9. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin March 8, 2016 at 5:01 pm | | Reply

    Masa untuk dapatkan hasil setelah lama berhempas pulaskan bro. Hebat2.

    1. titan
      titan March 8, 2016 at 5:28 pm | | Reply

      Ya.

      lama juga rancang dan laksanakan.

      akhirnya membuahkan hasil yang konsisten.

  10. Sani
    Sani March 8, 2016 at 5:25 pm | | Reply

    Memang banyak tu…Terbaiklah…

    1. titan
      titan March 9, 2016 at 2:44 pm | | Reply

      Syukurlah.

      MOga dapat lebih banyak lagi tahun depan.

  11. cik tom
    cik tom March 9, 2016 at 9:20 am | | Reply

    banyak nak dekat 1k tu..meletup..
    tahun ni tak buka2 lagi dashboard JDR..
    malas..hehe

    1. titan
      titan March 9, 2016 at 2:36 pm | | Reply

      dah lebih dah 1k bulan lepas.

      cuma ada komisen unpaid lagi. diorang bawak ke bulan depan.

  12. Khair
    Khair March 9, 2016 at 9:27 am | | Reply

    hebat sekali bro, terus lanjutkan

  13. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 9, 2016 at 10:37 am | | Reply

    Ada ‘short’ sikit je la kan…

    1. titan
      titan March 9, 2016 at 11:59 am | | Reply

      Yup.

      Ada short la sikit kat mana-mana tu.

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman March 12, 2016 at 8:17 am | | Reply

        Pasti takda masalah punya..

        Bila dapat tu sengih sampai ke telinga dah…

  14. Uncle Zuan
    Uncle Zuan March 9, 2016 at 3:00 pm | | Reply

    alaaaaa janji masuk poket itu duit hehe

    1. titan
      titan March 10, 2016 at 7:53 am | | Reply

      Tak la.

      MAsuk poket bank dulu.

  15. raihanah
    raihanah March 10, 2016 at 2:51 am | | Reply

    janji ada hasil kan, konsisten pulak tu, oklah sapa nak bagi kan

  16. abdfatah
    abdfatah March 10, 2016 at 3:36 am | | Reply

    fuyooo… mahsyuk lagi daaa…

    nak komisen jugak laa…

    1. titan
      titan March 10, 2016 at 8:01 am | | Reply

      Nak komisen, kena buat kerja.

      Buat kerja, biar sampai dapat hasilnya.

  17. Hafizul
    Hafizul March 10, 2016 at 7:34 am | | Reply

    Ooo patut la nak login jobdirumah minggu lepas tak leh…

    1. titan
      titan March 10, 2016 at 8:04 am | | Reply

      Dah boleh login dah sekarang.

      Boleh pi cuba dah.

  18. Jie Susanos
    Jie Susanos March 10, 2016 at 11:10 am | | Reply

    Hbat btul Bro titan..cool jer dpt bln2..

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:42 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan dapat lagi pada bulan-bulan yang seterusnya.

  19. ajumohit
    ajumohit March 10, 2016 at 12:29 pm | | Reply

    wow banyaknya nombor, tahniah 😉

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:41 pm | | Reply

      Ya.

      moga bertambah-tambah bilangan nombornya itu.

  20. onlajer
    onlajer March 11, 2016 at 10:19 am | | Reply

    oh hebat betul dekat 1k

    kawan nak beat pun macam tak boleh

    tapi tak mustahilkan hihihi

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:40 pm | | Reply

      Ehh..janganlah beat.

      Biar gua makan lebih sikit tiap-tiap bulan.

  21. Calrase Patrick
    Calrase Patrick March 11, 2016 at 9:46 pm | | Reply

    Wah hebat lah cikgu. Tahniah tahniah

    1. titan
      titan March 12, 2016 at 1:39 pm | | Reply

      Sama-sama.

      BIasa-biasa aje.

      Kena usaha lagi kuat lagi.

  22. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 13, 2016 at 4:30 am | | Reply

    wadduuuuhh senang2 jer dia kaut dekat rm1k

    jeles ni tau

    1. titan
      titan March 13, 2016 at 6:10 pm | | Reply

      Mana ada senang beb.

      Semua kena usaha juga tau.

      Tak baik jeles-jeles tau.

  23. Umiadam
    Umiadam March 13, 2016 at 12:55 pm | | Reply

    Kalau tak mesti masyukkk setiap bulan kan.

    1. titan
      titan March 13, 2016 at 6:01 pm | | Reply

      Bolehlah sikit-sikit.

      Kena usaha lbeih kuat lagi lepas nih.

  24. olaoli
    olaoli March 13, 2016 at 1:00 pm | | Reply

    huish bertambah-tambah rezeki titan…awat aku tak dapat apa-apa hasil?

    1. titan
      titan March 13, 2016 at 5:57 pm | | Reply

      Kena usaha la sampai dapat.

      Nanti baru la dapat hasilnya.

  25. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:24 am | | Reply

    Mak aih! Ruginya tak buat JDR dr dahulubkala lagi… Sesenang je nk dpt duit. Haish. 10q la sifu buat entri JDR tanpa jemu. Moga sifu sekeluarga bertambah murah rezeki lagi banyak membantu newbie mcm akak ni. Aamiin…

  26. zaza zehra
    zaza zehra March 14, 2016 at 3:59 am | | Reply

    banyaknyaaa…meh share sikit… hehe..

    moga stiasa bertambah rzki en.titan..amin

  27. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin March 15, 2016 at 12:39 am | | Reply

    Banyak tu…rezeki dari Allah….semoga makin murah rezeki

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 9:08 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan bertambah pada bulan depan.

  28. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 15, 2016 at 3:31 am | | Reply

    Wah, banyak tu cikgu.
    menarik amaount nya…

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 9:07 pm | | Reply

      memang menarik.

      harap lepas ni amountnya pun menarik juga pada bulan-bulan yang akan datang.

  29. Pepatung
    Pepatung March 15, 2016 at 4:00 pm | | Reply

    Masyuknya rezeki bulan Mac.

Leave a Reply to Jie Susanos Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.