44 Responses

  1. Rabia
    Rabia March 13, 2016 at 5:51 pm | | Reply

    hahah … bab nie diorg sellau tanya … dan x tahan sekali … dan paling geram sekali tahap naruto … apa itu SPAM…

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 9:09 am | | Reply

      hehe..

      apa itu spam pun diorang tanya jugak ke? haiya..

      1. Suhimi Nain
        Suhimi Nain March 14, 2016 at 3:27 pm | | Reply

        hahaha.. ni kalau tanya helpdesk, helpdesk pun boleh menangis.

        1. Pokok2u
          Pokok2u March 16, 2016 at 7:28 am | | Reply

          Bagus bro buat macam ni. Nanti kalau dorg tanya, boleh rujuk entri ni.

  2. mejuez
    mejuez March 13, 2016 at 6:06 pm | | Reply

    Teringin nak buat Job Dari Rumah, tapi tak pandai la nak mula macam mana. Kadang tak konsisten nak buat kerja dari rumah ni.. huhuhuuh

    RM50 hari ini umpama RM5 >_<

    Takde besar sangat takde mahal sangat.. Sedang-sedang aje..

    ohh ye, pasal buku matlutfi tadi.. hehe bukan dari situ, tapi hasil dari jualan novel Aku Bukan Bimbo 😀

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 9:12 am | | Reply

      Pehh..

      mesti yang beli tu orang pempuan kannn..

      1. mejuez
        mejuez March 14, 2016 at 4:21 pm | | Reply

        Boleh dikatakan mejoriti gitu kot.. huhuhu

        1. Pokok2u
          Pokok2u March 16, 2016 at 7:30 am | | Reply

          Orang perempuan rajin baca buku agaknya.

  3. ieta mat saad
    ieta mat saad March 14, 2016 at 1:21 am | | Reply

    Hahahahaa…. Akak suka betul baca entri ni. Tergelak² sengal je rasa…. Eh tpi… banyak gakla kemusykilan akak terjawab dgn jDR nih. Orrit. Nanti akak kena study semula kotab pink sifu tu. Rugi dah beli tapi tak khatam. Asal baca je ngantuk acaner…? Hehe… BTW, Tenkiu tau sifu. Akak selalu² mai sini belajar na…. 10q³…

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 9:02 am | | Reply

      La.

      Kenapa gelak plak.

      Orang tengah serius nih.

  4. reezluv
    reezluv March 14, 2016 at 1:46 am | | Reply

    ttibe rasa nak baca balik komik dragonball.ahahaa

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 8:41 am | | Reply

      aku ada koleksi.

      just baca balik bila bosan-bosan aje.

      hehe

  5. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 14, 2016 at 2:29 am | | Reply

    panjang betul info.. huhuh detail explanation and clear.

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 8:24 am | | Reply

      Sekali-sekala, memang kene tulis panjang sikit.

      HAha

      1. Raihanah Ahmad
        Raihanah Ahmad March 15, 2016 at 2:45 am | | Reply

        rajin menjawab tu, harap depa bacalah kat sini

      2. Pokok2u
        Pokok2u March 16, 2016 at 7:32 am | | Reply

        Betul tu bro. Tulis panjang sikit. Bagi depa paham tak de nak tanya banyak soalan sangat.

  6. oh pt3
    oh pt3 March 14, 2016 at 6:10 am | | Reply

    dah dapatkan kitab pink.. JDR pun tengah nak usahakan.

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:41 pm | | Reply

      Ya.

      Sila usaha sampai dapat.

  7. diana
    diana March 14, 2016 at 6:27 am | | Reply

    Gelak pulak baca. Firas teruskan berjuang ayah tu bukannya terer sgt harapkan umur aje yg lebih haha.
    Point dia kena study dululah. Google first before you ask so that you may come with better question –> cilok sape punye quote ni tah.

    1. titan
      titan March 14, 2016 at 8:21 am | | Reply

      Ya.

      Perjuangan masih belum selesesai.

  8. akubiomed
    akubiomed March 14, 2016 at 12:25 pm | | Reply

    Setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian. Kalau tidak tak akan mampu menghasil duit kencang dengannya.

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 2:49 pm | | Reply

      Ya.

      CAri jalan penyelesaiannya.

      Itu yang lebih penting.

  9. zool
    zool March 14, 2016 at 2:34 pm | | Reply

    wah rajin ko jawab ek..
    dah boleh jadi helpdesk untuk jobdirumah ni

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 12:08 pm | | Reply

      haha.

      takde masa nak jadi helpdesk diorang.

      aku sibuk lagi benda lain nak buat.

  10. Suhimi Nain
    Suhimi Nain March 14, 2016 at 3:16 pm | | Reply

    Masih lagi jadi penonton Job di rumah, tak tahu bila nak grab. sekarang ni pun semanagt kejap naik kejap turun, abis scroll fb sj. hehe…

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 12:05 pm | | Reply

      Tak apa.

      Teruskan menonton.

  11. mrhanafi
    mrhanafi March 14, 2016 at 8:39 pm | | Reply

    saya pun dah lupa pula nak update pasal job di rumah nie..

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 9:17 am | | Reply

      nanti kalau ada masa, leh la update eh.

  12. nikkhazami
    nikkhazami March 15, 2016 at 3:07 am | | Reply

    mesti dah stress sangat sbb ramai yg tanya soalan ni.. haha

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 8:56 am | | Reply

      Takdelah stress.

      nak membantu, cuma takde kesempatan aje;.

  13. onlajer
    onlajer March 15, 2016 at 8:06 am | | Reply

    Oh macam tu ya rupanya…
    No1 dan no.2 dah buat..
    Kira dah boleh hubungi bro lah ni…

    1. titan
      titan March 15, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Haha..

      kalau dah dapat lebih Rm500.

      Kalau lom, toksah contact lagi.

  14. zik
    zik March 15, 2016 at 9:58 am | | Reply

    biasa memang macam tuh , banyak soal, tanya itu ini… sabar jerla..

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 9:00 pm | | Reply

      haha..

      memang kena banyak bersabar.

  15. Jie Susanos
    Jie Susanos March 15, 2016 at 4:56 pm | | Reply

    haha..org hbat,..

    Mesti kena tanya..

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 9:03 pm | | Reply

      Haha..

      hebat tang mana tuh haa?

  16. Pokok2u
    Pokok2u March 16, 2016 at 7:38 am | | Reply

    Sejak jdr ada masalah kecil ni. Macam-macam yang bertanya. Bagus bro buat entri ni. Mereka yang nak tahu boleh rujuk sini.

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 9:05 pm | | Reply

      haha..

      rajin la plak diorang nak merujuk.

      penat kekadang nak menjawab.

  17. sabree hussin
    sabree hussin March 18, 2016 at 10:39 am | | Reply

    Masalah jugak ni.. Setengah pelanggan, dia memang tak sesuai dan tak sepatutnya join JDR pun. Tapi semangat punya pasal dia join jugak. Cuma jangan la cuma semangat tu awal-awal je, bila dah rasa susah nak buat duit, mula kata macam-macam

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:39 pm | | Reply

      Ya.

      Tak semua orang sesuai.

      Aku setuju.

  18. Datin Tyka
    Datin Tyka April 20, 2016 at 2:39 am | | Reply

    den dari dulu memang ada masalah..
    masalah nak mengexplore..
    hahaha

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:31 pm | | Reply

      kenala rajin mengexplore selepas ini.

      tak boleh malas-malas dah.

  19. ziela
    ziela December 8, 2016 at 3:37 am | | Reply

    Maaf..sekadar bertanya. Saya dah beli JDR ni pd bulan Oktober haritu. Masa tu JDR ada buat promo RM30. dah bank in duit da. Malangnya, sehingga ke harini saya tidak terima apa2 pon email dari pohak JDR. Bila call, tak angkat. Kalau angkat fon pon, diam seribu bahasa. yang ada hanya lah suara2 anak2 kecik tengah dengan bisingnya. saya tunggu di talian hmpir 10 minit. So..apa perlu saya lakukan utk nk log in sebagai member?

    1. titan
      titan December 8, 2016 at 6:37 pm | | Reply

      Dah tengok kat bahagian spam belum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.