17 Responses

  1. fazrol
    fazrol March 15, 2016 at 5:26 pm | | Reply

    Good luck bro…
    ada orang yang jeles la tue…

    1. titan
      titan March 16, 2016 at 7:43 pm | | Reply

      Err..

      siapa yang jeles sangat tu?

  2. Mejuez
    Mejuez March 15, 2016 at 6:52 pm | | Reply

    Asalkan ada niat dan ada tindakkan, insya Allah menjadi.. 🙂

    1. titan
      titan March 16, 2016 at 7:45 pm | | Reply

      Ya.

      Itu yang sebaik-baiknya.

      USaha itu tangga kejayaan.

  3. Suhimi Nain
    Suhimi Nain March 16, 2016 at 3:09 am | | Reply

    Kalau macam tu gayanya, ni mesti pulun habis-habisan ni. Tulis sampai 3-5 entry lepas tu schedule. betul kan? Haha..

    1. titan
      titan March 16, 2016 at 7:46 pm | | Reply

      Haha..

      buat aje la habis-habisan.

  4. akubiomed
    akubiomed March 16, 2016 at 5:47 am | | Reply

    Jadi Batman itu biasa tetapi sakit hati kalau ada masalah teknikal atau kena hack.

    1. titan
      titan March 16, 2016 at 8:02 pm | | Reply

      Sekali-sekala tak apa.

      Dah tak leh dah jadi batman macam dulu-dulu dahh..

  5. Arman Jazee
    Arman Jazee March 16, 2016 at 4:32 pm | | Reply

    Salam Faizal…dalam cuti-cuti ni cer dapatkan Novel perhitungan karya Arman Jazee…lain dari yang lain..heheh

    1. titan
      titan March 16, 2016 at 8:20 pm | | Reply

      wahh..

      jauh berjalan yek encik penulis buku.

  6. olaoli
    olaoli March 17, 2016 at 5:27 am | | Reply

    hehehe…punyalah banyak bro punye plan. saya ingatkan plan cuma 2-3 je. nanti bro ajar ye mcam mana nak susun bebanyak plan tu sebab saya ni kalau buat ape je jarang pasang second plan..bila tak berjaya terus ternganga nak cari idea

    1. titan
      titan March 18, 2016 at 12:41 am | | Reply

      Plan kena banyak.

      Tak kiralah plan tu jadi ke tak.

  7. myliferia
    myliferia March 17, 2016 at 8:59 pm | | Reply

    Body alarm, memang best kan. Tak yah nak kasi jam memekik di pagi hari.

    1. titan
      titan March 18, 2016 at 12:40 am | | Reply

      perkataan lebih tepat, body clock.

      kalau dah train sejak kecik, memang membantu sepanjang hayat.

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 21, 2016 at 8:14 am | | Reply

    Maknanya kena buat plan AB la lepas ni, dah plan A-Z gagal…

    huhu

    Terima kasih cikgu

  9. Hafizul
    Hafizul March 22, 2016 at 3:52 am | | Reply

    Haha..sebab tu kan kena buat banyak plan…

  10. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 22, 2016 at 7:45 am | | Reply

    rasanya orang lelaki suka juga tidur lewat, kalau dah berkahwin memang membebel isteri nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.