35 Responses

  1. Alin Marlini
    Alin Marlini March 17, 2016 at 3:31 am | | Reply

    huhuhu…agak rumit bg saya…kena berguru makan tahun ni…hehehehe…jangan lupa belanje cendol banting tau

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:18 pm | | Reply

      Ya.

      kena cari guru.

      nak cendol, kena datang banting la.

  2. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 17, 2016 at 5:00 am | | Reply

    kena berguru, saya join team tuan HH. mudah2an berjaya

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:20 pm | | Reply

      betul tu, kena rajin-rajin cari guru. hoho

      itu dah shortcut banyak benda dah.

  3. akubiomed
    akubiomed March 17, 2016 at 5:02 am | | Reply

    Memang senyum ke telinga jika dapat dalam USD.

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:21 pm | | Reply

      yup.

      memang senyum sampai ke telinga.

  4. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 17, 2016 at 8:10 am | | Reply

    Mek ila pun baru berjinak-jinak dengan USD ini.

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:23 pm | | Reply

      ya.

      jjangan jinak-jinak merpati plak yek.

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos March 17, 2016 at 10:03 am | | Reply

    Em..Best btul kalau berjaya buat duit dgn usd ni..bleh la top4 mana2 yg patut..

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:24 pm | | Reply

      ya.

      memang banyak membantu la bila ada pendapatan sampingan nih.

      dapat sikit pun jadi la.

  6. zik
    zik March 17, 2016 at 10:27 am | | Reply

    sekarang pun agak slow.. sibuk sangat.. takpelah janji ada jugak sebulan dua sekali masuk.. huhu

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:26 pm | | Reply

      Ya.

      Aku pun sangat sibuk betul sekarang ni.

      haha..

  7. mejuez
    mejuez March 17, 2016 at 4:56 pm | | Reply

    Teringin nak buat duit USD, memang terbaik la sapa jana usd time ringgit tengah jatuh..

    sebab tu rakyat indonesia banyak blogger suka dengan adsense.. >_<

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 7:29 pm | | Reply

      Yap.

      Diorang buat apa sahaja untuk adsense nih.

      Maklumlah..dapat 100 dollar pun, dah berapa juta duit diorang. hoho..

  8. Haru
    Haru March 17, 2016 at 7:53 pm | | Reply

    perghh mantop 3 sifu tu..yang rambut panjang tu macam awie :3

    1. titan
      titan March 17, 2016 at 8:41 pm | | Reply

      tu la.

      rajin betul diorang bertiga buat duit eh.

    2. sabree hussin
      sabree hussin March 18, 2016 at 10:43 am | | Reply

      Rasanye awie yang tiru yang rambut panjang tu ho ho

  9. zool
    zool March 20, 2016 at 10:07 am | | Reply

    best buat duit dengan US ni…
    bidvertiser tu pun aku penah cuba dulu..
    dah senyap.. nak kena on balik ni

  10. saps ibubapa
    saps ibubapa March 21, 2016 at 11:37 pm | | Reply

    banyak juga yang tengah promot mengenai buat duit dengan shopify ni.. terasa nak try pulak.

  11. Hafizul
    Hafizul March 22, 2016 at 3:50 am | | Reply

    Terasa gak nak buat duit kot ni.. tapi belum cukup lagi ilmunya..

  12. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET March 22, 2016 at 2:25 pm | | Reply

    Dalam banyak list tu aku tetap sayang google adsense muahh sikit

  13. Tonik Ajaib
    Tonik Ajaib March 23, 2016 at 9:01 am | | Reply

    wow masyukkk.. =)

  14. myliferia
    myliferia March 23, 2016 at 6:52 pm | | Reply

    Time convert USD ke RM tu memang syok. Tidur dalam senyuman terus…hehe

  15. myliferia
    myliferia March 23, 2016 at 6:53 pm | | Reply

    Kannn, senyum tak sudah jadinya…hoho

  16. myliferia
    myliferia March 23, 2016 at 6:54 pm | | Reply

    Memang banyak membantu kalau untuk keperluan harian kita dengan ada side income ni.

  17. myliferia
    myliferia March 23, 2016 at 6:55 pm | | Reply

    Okelah daripada takde langsung, kan…

  18. mejuez
    mejuez March 23, 2016 at 7:02 pm | | Reply

    Sifuu belanjaa cendol!

  19. JMR
    JMR March 24, 2016 at 3:06 am | | Reply

    abam titan taknak buat kelas buat duit dgn usd ke? hehe

  20. Calrase Patrick
    Calrase Patrick March 24, 2016 at 7:05 am | | Reply

    Memang best buat duit dalam USD hihi.. sedang cari pengalaman dengan bidvertiser..

  21. Ikhwan
    Ikhwan March 24, 2016 at 10:54 am | | Reply

    kali terakhir aku buat duit dengan USD masa tahun 2014 🙂

  22. semak saman
    semak saman April 2, 2016 at 2:03 am | | Reply

    pernah dapat duit melalui mobicow dan adsense ni je. Mobicow ni ok, cuma tulah, iklan yang merepek-repek keluar kat mobile, contoh macam iklan “update whatsapp”, “install antivirus”, lepas tu nak tekan back memang tak boleh.Last-last tutup terus blog tu.

  23. encikarman
    encikarman April 5, 2016 at 4:21 am | | Reply

    erm, buat duit dengan usd… menarik.

  24. cik tom
    cik tom April 8, 2016 at 4:59 pm | | Reply

    seronok kalau hari2 dapat masuk duit usd..hehe

  25. fadhil
    fadhil April 13, 2016 at 8:41 am | | Reply

    bang , duduk banting ke ? jom ngeteh . nak berguru . huhu

  26. azam
    azam January 29, 2018 at 9:31 am | | Reply

    tq bro tgh cari tips nak tambah usd ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.