42 Responses

  1. myliferia
    myliferia March 17, 2016 at 8:51 pm | | Reply

    Makk aii, kalau dapat semua 10 item tu, mau senyum tak lekang-lekang dah…hehehe

    Tapi best la seme barang pilihan tuh.

    1. titan
      titan March 18, 2016 at 1:58 am | | Reply

      memang gembira sangat wehh kalau dapat.

      silalah belanja saya.

      Hehe..

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 21, 2016 at 1:10 am | | Reply

        Semua barang yang bro pilih memang terbaik.

  2. zik
    zik March 18, 2016 at 1:38 am | | Reply

    nak beli hoverboard je..hehe

    1. titan
      titan March 18, 2016 at 2:01 am | | Reply

      dapat sebiji hoverboard..

      memang keliling taman lah jawabnya.

      haha..

      takde dah jogging.

      1. Pokok2u
        Pokok2u March 21, 2016 at 1:12 am | | Reply

        Betul tu. Dapat hoverboard ni pusing petang-petang kat taman memang best.

  3. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 18, 2016 at 4:38 am | | Reply

    pilihan yang best. minat pulak kipas solar tu. yelah utk saat2 kecemasan kan. kang dok asyik berkipas dgn anak2

    1. titan
      titan March 20, 2016 at 9:09 am | | Reply

      Yup.

      Untuk waktu kecemasan nanti, memang membantu sangatlah.

  4. faizal
    faizal March 18, 2016 at 8:41 am | | Reply

    lazada ni memang top

  5. faizal
    faizal March 18, 2016 at 8:41 am | | Reply

    kadang-kadang harga barangnya lebih murah dari kedai biasa..tapi cepat habis

    1. titan
      titan March 20, 2016 at 9:08 am | | Reply

      ya.

      tapi tak semua la.

      kira ok la tuh.

      kalau tolak kos sana-sini, still masih berpatutan.

  6. nikkhazami
    nikkhazami March 18, 2016 at 1:06 pm | | Reply

    ade yang lagi best dari hoverboard… boosted board. fuuhh kalau la dapat

    1. titan
      titan March 19, 2016 at 1:55 pm | | Reply

      itu mahal sangat.

      kalau ada yang nak belanja satu, gua memang gembira.

  7. Ummi Hanie
    Ummi Hanie March 18, 2016 at 3:37 pm | | Reply

    byk barang pilihan berkaitan dgn hiking…. gitu

    suami saya pun suka shopping di lazada. kiranya berjaya la tawan hati lelaki utk bershopping

    1. titan
      titan March 19, 2016 at 1:54 pm | | Reply

      banyak barang kat sana.

      sebab tu laki pun syok shopping kat sana.

      Hoho

  8. saps ibubapa
    saps ibubapa March 19, 2016 at 5:44 pm | | Reply

    bagi laptop MSI tu je dah cukup bahagia hidup.hehe

  9. sabree hussin
    sabree hussin March 20, 2016 at 10:39 am | | Reply

    Banyak jugak barang-barang yang best kat laman web ni ye bila explore balik

  10. Pokok2u
    Pokok2u March 21, 2016 at 1:09 am | | Reply

    Banyak barang yang best bila masuk lazada ni.

  11. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 21, 2016 at 8:11 am | | Reply

    Serba lengkap dah perlalatan tu, bila nak gi camping?

  12. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad March 21, 2016 at 9:04 am | | Reply

    betul tu, nanti nak tengok balik bila dah ada cash

  13. zool
    zool March 21, 2016 at 2:24 pm | | Reply

    kasut lari atau pakaian renang takde ke? boleh sambar tu

  14. Sani
    Sani March 21, 2016 at 2:37 pm | | Reply

    Tactical Pant to nampak menarik dan mengancam..

  15. Tonik Ajaib
    Tonik Ajaib March 21, 2016 at 3:37 pm | | Reply

    Haritu pun dapat beli 2 barang idaman qalbu masa sales lazada ?
    Mesin jahit brother nv55p dan thermometer untuk sukat suhu anak kalau demam huhu..
    Memang best lah!

  16. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET March 22, 2016 at 3:04 am | | Reply

    Hungtung laaa hahaha. Aku beli meja study je ..rm79.
    laptop msi tu idaman sejak dari dulu

  17. Hafizul
    Hafizul March 22, 2016 at 3:46 am | | Reply

    Perghhh.. Laptop tu memang idaman la.. nak tunggu harga turun bawah 5k baru boleh beli.. hahaha

  18. ema
    ema March 22, 2016 at 7:33 am | | Reply

    duk bayangkan hoverboard tu boleh terbang…syoknya bawa pergi kerja…hehehe

    1. zool
      zool March 24, 2016 at 11:06 pm | | Reply

      dulu pun bayangkan camtu gak..
      ingat yg cam citer back to the future tu

  19. Anuar
    Anuar March 22, 2016 at 7:44 am | | Reply

    Perghhh… Memang menarik… Tak sangka pandai main badminton rupanya…. Bolehlah latih anak murid supaya jadi pemain badminton professional satu hari nanti…

  20. Norasikin
    Norasikin March 22, 2016 at 8:00 am | | Reply

    Tak agak-agak nak pilih barang. Semuanya yg paling mahal je.

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 7:38 pm | | Reply

      Hehe..

      kata boleh pilih.

      pilih aje lah.

  21. Dkna Abza
    Dkna Abza March 22, 2016 at 1:58 pm | | Reply

    Yang paling mak-mak suka, kerusi baby..hahahaa

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 6:06 pm | | Reply

      Orang perempuan memang suka benda-benda macam tu.

  22. Wan Zawawi
    Wan Zawawi March 23, 2016 at 1:39 am | | Reply

    laptop dan seluar hiking tu menarik juga harganya

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 6:33 pm | | Reply

      Ya.

      harga memang menarik la.

      kalau tak, camana boleh tertarik plak. haha

  23. Hirman Travelog
    Hirman Travelog March 23, 2016 at 7:40 am | | Reply

    Dekat RM400 jugak seluar hiking tuer

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 5:30 pm | | Reply

      barang baik, mesti harga mahal maa. haha

  24. ajumohit
    ajumohit March 24, 2016 at 2:36 pm | | Reply

    memang terbaik semua hadiah tu, bestnya kalau dapat

  25. cahayaair.com
    cahayaair.com March 31, 2016 at 7:49 am | | Reply

    Kalaulah impian dapat menjadi kenyataan.Alangkah bahagianya.Bagai Dunia ANA yang punya..kih3…

  26. Ambar
    Ambar April 6, 2016 at 6:13 am | | Reply

    I dah lama ingat beli Nikon D7200 with 18-140mm Lens, tapi duit tak cukup ni. Jealous you ade gadget ni. Boleh ambik gambar top kualiti.

  27. UmmuAyyash
    UmmuAyyash April 8, 2016 at 12:39 am | | Reply

    Alamak, terpikat pulak dengan kerusi anak tu. Memang lama dah cari tapi tak ketemu dengan yang berkenan dihati. **intai poket sat**

  28. seri nian
    seri nian August 18, 2016 at 11:37 am | | Reply

    mmg skrg ni lazada antara pilihan pebeli online.suma x best x boleh belek2 real

  29. mohd.alit
    mohd.alit September 20, 2016 at 6:45 am | | Reply

    Memang terbaik hadiah itu.Kalau boleh,Saya nak semua hadiah itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.