50 Responses

  1. muja
    muja March 25, 2016 at 9:49 am | | Reply

    sy ada jugak letak banner involve asia. tpi tak buat entri lg. nnti insya Allah. 🙂

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:59 pm | | Reply

      Nanti kalau ada masa, bolehlah buat ye.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 4, 2016 at 12:24 am | | Reply

        Menjadi juga buat benda ni jika kena dengan caranya. Terbaik bro titan.

  2. onlajer
    onlajer March 25, 2016 at 9:50 am | | Reply

    haha aku dapat sen – sen aje lah dari banner dia..

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:57 pm | | Reply

      Oklah tu dari tak dapat langsung beb.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 4, 2016 at 12:27 am | | Reply

        baru mula sikit-sikit. Harap ada hasil lepas ni.

  3. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin March 25, 2016 at 11:21 am | | Reply

    Bagusnya. Ada je peluang buat duit. Bolehlah buat juga nanti. Walaupun sedikit, agak berbaloi.

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:56 pm | | Reply

      Ya.

      Sikit pun, bila dah kumpul jadi banyak juga kan?

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 4, 2016 at 12:31 am | | Reply

        Nak kumpul juga rasanya. Bagi banyak macam bro titan juga.

  4. akubiomed
    akubiomed March 25, 2016 at 1:21 pm | | Reply

    Memang boleh dipercayai. 🙂

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:55 pm | | Reply

      Ya.

      Setakat ni, memang leh percaya sikit la.

    2. Pokok2u
      Pokok2u April 4, 2016 at 12:32 am | | Reply

      Bila ada hasil kira ok lah kan. Boleh percaya.

  5. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET March 25, 2016 at 6:31 pm | | Reply

    wow, sememangnya bro titan berjaya buat duit melalui pelbagai cara tahniah

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:34 pm | | Reply

      Ya.

      Sikit-sikit bolehlah.

      Nak banyak, kena usaha lebih lagi la jawabnya.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 4, 2016 at 12:34 am | | Reply

        Bila dah mula dapat hasil memang seronok.

  6. Affandi
    Affandi March 26, 2016 at 4:07 am | | Reply

    Nampak Involve Asia mempunyai potensi utk blogger jana pendapatan yang lumayan. Tapi blog kena ada visitors yg cukup jugak. Ini yang penting.

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:26 pm | | Reply

      Ya.

      Potensi tu ada.

      harap kekal untuk jangka masa yang panjang.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 4, 2016 at 12:36 am | | Reply

        Harapnya macam tu. Bila berterusan senang sikit nak jaga.

  7. Adi
    Adi March 26, 2016 at 5:59 pm | | Reply

    Hmmm nak tengok produk menda yang sesuai aku promote…

  8. Amir
    Amir March 26, 2016 at 7:02 pm | | Reply

    boleh cuba ni 😛

  9. Mejuez
    Mejuez March 26, 2016 at 7:34 pm | | Reply

    Hehe terbaik lah, setakat ni alhamdulillah ada duit masyuk dari involve asia.. cuma belum buat payment keluar je lagi.. Duk kumpul sebulan sebelum raya bru buat keluar.. :p

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:24 pm | | Reply

      Takpe.

      Kumpul selonggook dulu.

      Nanti baru keluarkan semua.

  10. sharmien
    sharmien March 27, 2016 at 1:54 am | | Reply

    kalu mula dari sekarang sempat la buat tabung raya.

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:08 pm | | Reply

      Ya.

      Sempat lagi.

      Patut bermula dari sekarang dah.

      Time raya nanti, leh keluar sekali banyak terus.

  11. siti hazreen
    siti hazreen March 27, 2016 at 9:13 am | | Reply

    wah, boleh cuba gak ni nanti 🙂

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:22 pm | | Reply

      Ya.

      Silah cuba secepat mungkin ye.

      Jangan lewat-lewat lagi

  12. Uncle Zuan
    Uncle Zuan March 27, 2016 at 12:33 pm | | Reply

    wah, cari referral pun bayar rm5 ek. nice

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:18 pm | | Reply

      Ya.

      kira mahal jugak tu.

      ok apa kan?

  13. anuar
    anuar March 27, 2016 at 1:12 pm | | Reply

    Boleh cuba ni…. 😉

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:13 pm | | Reply

      Ya.

      Boleh cuba jika berminat.

  14. saps ibubapa
    saps ibubapa March 27, 2016 at 1:34 pm | | Reply

    pergh terbaik dapat komisyen pertama dari involve asia. saya masih lagi nak try dapat ni.

    1. titan
      titan March 27, 2016 at 3:11 pm | | Reply

      try la sampai dapat ye.

      jangan mudah putus asa ye

  15. zool
    zool March 27, 2016 at 3:21 pm | | Reply

    belum try lagi ni…
    nampak ada can ni

  16. zik
    zik March 28, 2016 at 11:37 am | | Reply

    gigih mencari duit raya jugak nih.. huhu

  17. zaza zehra
    zaza zehra March 28, 2016 at 1:58 pm | | Reply

    alhamdulillah rzki en.titan 😀

  18. Noriza Rahman
    Noriza Rahman March 28, 2016 at 11:25 pm | | Reply

    Dah buat deeplink tapi belum dapat lagi komisennya, usaha lagi la

  19. Bahrain
    Bahrain March 29, 2016 at 2:20 am | | Reply

    ada gak rezeki dapat. cepat gak dah dapat komisen. 😀

  20. JMR
    JMR March 29, 2016 at 9:51 am | | Reply

    ok ok..nak kena register malam ni gak ni

  21. cik tom
    cik tom March 30, 2016 at 4:13 pm | | Reply

    mantap dan tahniah!memang sifu ciktom yg terer..haha

  22. semak saman
    semak saman April 1, 2016 at 10:25 am | | Reply

    involve asia ni, kalau kena dengan blog nya, memang masyuk je jualan. Leboh-lebih lagi kalau tulis review mengenai barang.memang berdesup masuk.

  23. nikkhazami
    nikkhazami April 1, 2016 at 12:29 pm | | Reply

    belum daftar lagi involve asia ni

  24. Sani
    Sani April 4, 2016 at 5:21 am | | Reply

    Boleh cuba nanti ni… Terima kasih atas perkongsian ni bro Titan..

  25. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad April 4, 2016 at 5:43 am | | Reply

    berbaloi juga tu, nanti nak cubalah

  26. sabree hussin
    sabree hussin April 5, 2016 at 4:05 pm | | Reply

    Aiseh cepat betul hang dah dapat komisyen dari Involve Asia nih 😀

  27. Hafizul
    Hafizul April 7, 2016 at 4:28 am | | Reply

    Ohh macam menarik aje ni..boleh cuba gak ni.. tahniah encik titan..awak memang genius la..haha

  28. myliferia
    myliferia April 7, 2016 at 7:08 am | | Reply

    sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.

    Incik titan, sila whatapps details ke 019-9377380 (naimah). Nak hadiah tak nih?

  29. Ummi Hanie
    Ummi Hanie April 7, 2016 at 3:00 pm | | Reply

    WAH… dapat saje beliau..

    saya kesuntukan masa nak kaji involve asia ni. baru sekali letak link dlm entri

  30. aimannajmy
    aimannajmy April 8, 2016 at 1:02 pm | | Reply

    Banyak sungguh program2 buat duit online.. terlampau banyak huuu.. adui kadang tak terkejar..

  31. Travelog Siti
    Travelog Siti April 9, 2016 at 12:17 am | | Reply

    Semua benda boleh bertukar jadi duit dgn Titan nih

  32. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan May 17, 2016 at 9:05 am | | Reply

    Aku pun dah dapat bayaran dari Involve Asia ni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.