56 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain April 2, 2016 at 3:13 pm | | Reply

    benda yang kena ada kat komputer antivirus. 😀

  2. Jie Susanos
    Jie Susanos April 2, 2016 at 3:53 pm | | Reply

    ofkos..

    antivirus berbayar lagi power..

  3. anuar
    anuar April 2, 2016 at 4:20 pm | | Reply

    Menarik ni… patutlah Unifi sekarang ni tgh rajin buat promosi..

  4. nikkhazami
    nikkhazami April 3, 2016 at 4:02 am | | Reply

    takde wifi la pulak…

  5. myliferia
    myliferia April 3, 2016 at 7:17 am | | Reply

    wahh, kene check dengan incik suami dulu unifi kitaorang VIP ke tak….hehe, nampak sangat tahu guna jer
    .
    btw, incik titan, tahniah sebab menang something dari blog myliferia. nanti tuntut hadiah naih…

  6. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim April 3, 2016 at 7:39 am | | Reply

    Tak tau nak guna kat mana.. sebab aku pakai buah epal. hehhehe

  7. JebengOtai ™
    JebengOtai ™ April 3, 2016 at 9:30 am | | Reply

    abislah crack kalo paki antivirus..hehe

  8. Uncle Zuan
    Uncle Zuan April 3, 2016 at 1:55 pm | | Reply

    hmm tak ada unifi 🙁

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 4, 2016 at 1:10 am | | Reply

    Hmm, memang tak tahu pun pasal takda unifi kat umah..sobsob

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 5:18 pm | | Reply

      tak apa.

      dah ada nanti, boleh la cuba antivirus ni.

  10. zool
    zool April 4, 2016 at 1:44 pm | | Reply

    wah. mesti nak cuba juga

  11. semak saman
    semak saman April 4, 2016 at 1:53 pm | | Reply

    tm ni, pelanggan streamyx dah macam dilupakan..sob sob..

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman April 9, 2016 at 6:51 am | | Reply

      Betul la, kita pun bayar mahal juga, servis kekadang out..patut dapat la antivirus cam org unifi dapat ye dok?

  12. Zalina
    Zalina April 4, 2016 at 4:11 pm | | Reply

    Ohh..boleh cubalah ni.

    Macam menarik jee

  13. Sani
    Sani April 4, 2016 at 4:38 pm | | Reply

    Menarik juga ni. Boleh terjah nanti…

  14. Ros
    Ros April 5, 2016 at 12:09 am | | Reply

    menarik ni.. nak kena check dulu kami ni VIP Unifi ke tak.

  15. MDHAFiZ.NET
    MDHAFiZ.NET April 5, 2016 at 1:58 am | | Reply

    Malaysia maju selangkah. kira ok lah ni. dikomersialkan.
    saya masih lagi menggunakan streamyx 4mb huhuhu

  16. Florist in KL
    Florist in KL April 5, 2016 at 6:04 am | | Reply

    menarik nieh… nanti nak call TM biar dapat antivirus.. Thank you en faizal…

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:32 pm | | Reply

      sama-sama.

      semoga dapat antivirus tuh ye.

  17. ajumohit
    ajumohit April 5, 2016 at 2:08 pm | | Reply

    owh baru tau, sekarang pakai internet kat hp je blogging

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:25 pm | | Reply

      wahh..

      terernya.

      guna hp aje.

      kita tak leh la.

      mesti guna pc atau laptop jugak.

  18. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad April 6, 2016 at 3:22 am | | Reply

    untunglah jadi pelanggan unifi

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:21 pm | | Reply

      untung la gak.

      kawasan ni tak ramai orang pakai unifi. hehe..

      so, memang line laju dan jarang putus-putus.

      1. Raihanah Ahmad
        Raihanah Ahmad April 13, 2016 at 4:04 am | | Reply

        kami nak register unifi asyik bertangguh je, tak tahu apa jadi sekarang ni. huhuh

  19. onlajer
    onlajer April 6, 2016 at 9:28 am | | Reply

    Tak tahu pula TM ada antivirus percuma untuk pelangan..

    Mungkin disebakan aku masih lagi setia dengan broadbend celcom yang boleh di bawa kesini.. Atau aku memang agak malas nak godeh – godeh

    Tetapi apa bila difikir balik.. mana mungkin aku boleh godeh – godeh perkihdmatan TM aku hanyalah untuk telefon rumah sahaja hihihi

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:15 pm | | Reply

      takpe.

      teruskan guna celcom.

      dah guna unif nanti, barulah ambil antivirus ni eh.

  20. Hafizul
    Hafizul April 7, 2016 at 4:22 am | | Reply

    Huhu.. Bila auu nak masuk UNIFI ni.. macam tak ada harapan aje nk pakai antivirus percuma ni..

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:13 pm | | Reply

      kena pasang dulu la, baru leh masuk unifi maa.

  21. yassin
    yassin April 7, 2016 at 5:18 am | | Reply

    tak pasti plak unifi ni ada vip ke tidak

    main daftar aje hari tu

    pegi check dulu laa

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:04 pm | | Reply

      pergi check dulu.

      mana tau, layak dapat percuma ker.

  22. Ejam Othman
    Ejam Othman April 7, 2016 at 12:51 pm | | Reply

    Rindu zaman internet streamyx 4mbps.
    Skrg hanya mampu yes 1mbps jer sebab kawasan perumahan baharu tiada infra lagi.

    Tapi kalau dah diberikan percuma gunalah antivirus tu demi keselamatan pc yang menjana duit kan.

    Semoga streamyx segera sampai ke kawasan ini, menanti unifi entahkan bila maka berharap pada yang sudi jeler…eh

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 1:47 pm | | Reply

      nak wat camana.

      sabarkan ajelah ye. hehe

  23. halimahtun
    halimahtun April 8, 2016 at 7:53 am | | Reply

    boleh dapat free ye kalau vip.

    kena check dulu

    kalau dapat, leh la cuba antivirus ini.

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 5:57 am | | Reply

      Ya.

      Sila check dulu ye.

  24. aimannajmy
    aimannajmy April 8, 2016 at 12:57 pm | | Reply

    Sedih seot kawasan rumah aku tak masuk unifi lagi huhu.. padahal dengan bandar besar 15km saja huuu…

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 5:11 am | | Reply

      takpe.

      nanti dah pindah rumah atau unifi dah masuk kawasan rumah, bolehlah cuba ye?

  25. cik tom
    cik tom April 8, 2016 at 4:57 pm | | Reply

    kat area umah ciktom xde unifi..kalau tak boleh guna antivirus hang rekemen ni titan..

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 5:09 am | | Reply

      kalau dah ada nanti, bolehlah cuba antivirus ni.

  26. Travelog Siti
    Travelog Siti April 9, 2016 at 12:12 am | | Reply

    Nanti balik mungkin aku perlukan benda ni.

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 4:57 am | | Reply

      bila nak balik dari turki?

      takkan nak bersalin kat sana kot?

  27. Hanafi
    Hanafi April 10, 2016 at 8:20 pm | | Reply

    saya guna wifi handphone…belum lagi layak untuk dapat bonus ini

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 8:10 pm | | Reply

      tak apa.

      dah tukaq nanti, baru la dapatkan satu lesennya ye.

  28. JMR
    JMR April 12, 2016 at 9:52 am | | Reply

    nak…tapi tak layak haha

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 8:12 pm | | Reply

      kalau nak, beli aje.

      murah aje, janji pengguna streamyx.

  29. Ibu Zarith
    Ibu Zarith April 12, 2016 at 8:25 pm | | Reply

    Oh wow! Thanks bgtau.. Nanti dah pasang unifi boleh la buat hehe

    1. titan
      titan April 14, 2016 at 11:53 pm | | Reply

      ya.

      boleh la try wat kalau dah pakai ye.

  30. ema
    ema April 14, 2016 at 8:37 am | | Reply

    kat umah tak tak unifi…kat opis jer pakai..tapi amatlah slow haihh… biasalah kongsi kan.

    1. titan
      titan April 14, 2016 at 11:47 pm | | Reply

      benda kongsi, dapat sikit-sikitlah.

      hehe

  31. ENA
    ENA April 19, 2016 at 6:48 am | | Reply

    RASANYA COMP NI DH MASUK VIRUS NI.HIHI

  32. Ani Haryani
    Ani Haryani April 20, 2016 at 2:24 am | | Reply

    Fuh.. sangat menarik ni 🙂

  33. Hairul Hissam
    Hairul Hissam April 20, 2016 at 6:17 am | | Reply

    saya pun baru tahu juga.. mmg berbaloi laa langan vip dapat antivirus percuma..

    1. titan
      titan April 21, 2016 at 10:05 am | | Reply

      Ya.

      Oklah dari tak dapat apa-apa, kan?

      hoho

  34. Datin Tyka
    Datin Tyka April 25, 2016 at 12:44 am | | Reply

    Maknanya den bole dpt la ni. Tapi kat rumah x gune sgt pc.. banyak guna pc kt opis..

    1. titan
      titan April 25, 2016 at 10:02 am | | Reply

      Takpe.

      Benda free, ambil aje beb.

  35. suliana
    suliana June 6, 2016 at 5:37 am | | Reply

    tak tahu pula boleh dapat percuma kalau jadi vip unifi.

    bagus artikel ini.

    terima kasih atas info ini.

  36. Sofyana Bellaa
    Sofyana Bellaa May 27, 2018 at 10:45 pm | | Reply

    Bagaimana cara mendapatkan antivirus secara gratis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.