38 Responses

  1. anuar
    anuar April 8, 2016 at 10:38 pm | | Reply

    Memang byk… hanya sempat promote shopievo hari last.. beberapq jam terakhir s3belum jualan ditutup… huhuhu..

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:47 pm | | Reply

      oklah tu.

      sempat lagi promosi.

      aku tak menyempat la sangat.

    2. Pokok2u
      Pokok2u April 12, 2016 at 7:56 am | | Reply

      betul tu. Benda ‘shopievo’ ni dah buang dalam email dah. Jenuh nak baca email tu hari-hari.

  2. onlajer
    onlajer April 9, 2016 at 12:35 am | | Reply

    Taniah….
    Cikgu ni hebatlah dengan jobdirumah…
    Bila lah agaknya kita boleh berguru dengan bertentang spec mata ..

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:50 pm | | Reply

      biasa-biasa aje bahh..

      kamu orang semua pon bulih bahhh jugaaa..

    2. Pokok2u
      Pokok2u April 12, 2016 at 7:57 am | | Reply

      Kena dapatkan kitab bro titan baru boleh belajar.

  3. Azzahairi
    Azzahairi April 9, 2016 at 1:17 am | | Reply

    Minum air tebu dgn girang sbb dpt 35 sales jdr. Musim pns mcm ni mmg sdp je minum tebu…hoho

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 3:58 pm | | Reply

      Yup.

      Memang haus belaka sekarang nih.

      Tak tahu la kenapa.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 12, 2016 at 7:59 am | | Reply

        sedap air tebu masa musim panas.

  4. Calrase Patrick
    Calrase Patrick April 9, 2016 at 7:27 am | | Reply

    Tak perlu kata apa-apa senyum senyum 🙂 <– Nyanyi tu.. tak perlu kata apa apa tahniah tahniah cikgu

    1. titan
      titan April 9, 2016 at 4:01 pm | | Reply

      Ya.

      kena senyum selalu.

      baru hati sentiasa aman dan damai.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 12, 2016 at 8:00 am | | Reply

        senyum itu satu sedekahkan bro titan.

  5. Hafizul
    Hafizul April 10, 2016 at 8:28 am | | Reply

    Wahhhh..boleh tahan dia punya komisen yer.. Kenapa encik titan rajin sangat ni? Cer bagi tips nak suruh rajin gak..saya ni malas semacam.. duit nak..kerja malas..haha

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 6:24 pm | | Reply

      tIPS nak rajin, kena rajin belanja aku cendol.

      Itu aje.

  6. Florist in KL
    Florist in KL April 11, 2016 at 7:55 am | | Reply

    alamak tak berapa paham la .. hihi

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:36 pm | | Reply

      tak apa.

      baca banyak kali.

      nanti baru la faham.

  7. Sani
    Sani April 11, 2016 at 10:52 am | | Reply

    Shopievo ya… hah..hah..memang banyak dapat email tu.

  8. Sani
    Sani April 11, 2016 at 10:53 am | | Reply

    Ada yg dapat komisen 41k tu…

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:35 pm | | Reply

      Pehh..

      80k. Dia guna dua akaun.

      Tu satu akaun je.

  9. Lin Chalo
    Lin Chalo April 12, 2016 at 2:08 am | | Reply

    Wow! Banyak tu RM875. Kalau tiap bulan gini 10 bulan lagi dah boleh dapat pergi umrah hotel jarak 50meter depan masjidil haram 🙂

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:32 pm | | Reply

      Ya.

      Harapnya begitulah.

      Mudah-mudahan.

  10. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad April 12, 2016 at 4:20 am | | Reply

    banyaknya komisen. untung ma sapa yang jujur kan. jangan tipu2 tau

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:30 pm | | Reply

      Ya.

      Tak salah jadi orang jujur nih.

      Orang pempuan dan makcik-makcik suka.

  11. JMR
    JMR April 14, 2016 at 7:06 am | | Reply

    bro memang power..tak pernah tak power..hehe

    1. titan
      titan April 14, 2016 at 8:19 am | | Reply

      Aminn..

      semoga semakin hensem kepawerannya ituh.

  12. Hari
    Hari April 17, 2016 at 10:10 am | | Reply

    Sepertinya harus cuba juga niih

  13. zul
    zul April 18, 2016 at 5:51 am | | Reply

    assalamualaikum bang, ni kalu pertama kau komen kat sini..nak tanya,satu tugasan tu berapa lama masa yang diberi untuk siap?

  14. sabree hussin
    sabree hussin April 18, 2016 at 1:13 pm | | Reply

    Aku pun dah mula terikut update pasal Jobdirumah ni setiap bulan. ha ha

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 6:10 pm | | Reply

      haha..

      rajin la plak hang nak update eh.

  15. ENA
    ENA April 19, 2016 at 5:29 am | | Reply

    TAHNIAHHHHHHH..best sgt ni.

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 6:24 pm | | Reply

      Ya.

      Memang sangat best la jugak. Hehe..

  16. encikarman
    encikarman April 20, 2016 at 4:08 am | | Reply

    salam tuan,
    jobdirumah ada masalah pendaftaran ke sekarang ni?

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:52 pm | | Reply

      entah.

      dah lama gila aku tak login akaun.

      haha

  17. riangria
    riangria April 24, 2016 at 5:42 am | | Reply

    fuuhhh.. bnyak dah komisen bro dpat..

    1. titan
      titan April 26, 2016 at 8:09 am | | Reply

      Bolehlah.

      Semoga boleh dapat lebih banyak lagi lepas ini.

  18. faizal
    faizal April 26, 2016 at 12:51 am | | Reply

    tahniah yang tidak terhingga

    1. titan
      titan April 26, 2016 at 8:06 am | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga boleh dapat lebih banyak lagi selepas ini.

  19. cik tom
    cik tom May 18, 2016 at 8:26 am | | Reply

    Tahniah masyuk tue dekat 1K…hang memang power..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.