32 Responses

  1. Uncle Zuan
    Uncle Zuan April 10, 2016 at 1:09 pm | | Reply

    lagi banyak cashback, lagi banyak kena belanja. hehe

    harini, pakai kad kredit pun dapat cashback

    1. titan
      titan April 11, 2016 at 12:14 pm | | Reply

      Ya.

      memang banyak la kena belanja.

      haha.

  2. Student
    Student April 10, 2016 at 2:44 pm | | Reply

    Terima Kasih Info Yang Berguna..

    1. titan
      titan April 11, 2016 at 12:16 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga terhibur.

  3. zool
    zool April 10, 2016 at 2:50 pm | | Reply

    memang gempak gak ni…

    1. titan
      titan April 11, 2016 at 9:34 am | | Reply

      ya. memang gempak la jugak.

      haha

  4. Ejam Othman
    Ejam Othman April 10, 2016 at 3:16 pm | | Reply

    Saya pun dah dapat pulangan duit tunai buat pertama kali.
    Sahlah ShopBack tidak menipu pelanggan mereka.

    1. titan
      titan April 11, 2016 at 8:52 am | | Reply

      tahniah beb.

      semoga dapat kumpul lebih banyak cashback eh.

  5. akubiomed
    akubiomed April 10, 2016 at 5:30 pm | | Reply

    Tak adalah beli dapat barang sahaja dan kali ini dapat sedikit duit pun hati sudah gumbira.

    1. titan
      titan April 11, 2016 at 8:50 am | | Reply

      Ya.

      Dapat sikit duit pun, kira jadilah ek. hehe

  6. Ikhwan
    Ikhwan April 12, 2016 at 4:23 pm | | Reply

    ok dah ada satu port baru untuk aku shopping online 🙂

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:21 pm | | Reply

      Ya.

      Ada satu lagi. Leh try gak gedex.my kalau berminat.

  7. Mus
    Mus April 13, 2016 at 6:59 am | | Reply

    nak register jugak nanti.. ada juga return nya sikit..

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:25 pm | | Reply

      Ya.

      Sikit pun, return jugak kan?

  8. Hafizul
    Hafizul April 13, 2016 at 9:35 am | | Reply

    Haha..nanti nak intai juga bila ada masa..bunyinya macam menarik aje.. emm ais cream..dah lama kot tak makan ais cream tu…

    1. titan
      titan April 13, 2016 at 5:27 pm | | Reply

      Kalau dah lama tak makan, boleh la pegi makan aiskrim cepat.

      Nanti keempunan plak.

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman April 14, 2016 at 1:33 am | | Reply

    sapa yang tak syok dapat duit tu memang haru la kan

    1. titan
      titan April 14, 2016 at 8:09 am | | Reply

      memang syok la kalau dapat.

      hehe

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman April 19, 2016 at 8:38 am | | Reply

        Time nak gaji minggu depan ni mesti ramai yang shopping, untung2 boleh dapat cashback lagi

  10. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad April 14, 2016 at 4:28 am | | Reply

    at least kita beli dan dapat cash back. best tu

    1. titan
      titan April 14, 2016 at 8:08 am | | Reply

      Ya.

      boleh la ada habuan sikit, kan?

  11. ema
    ema April 14, 2016 at 8:43 am | | Reply

    tak pernah pun shopping online dengan lazada ni….rugi pula..walhal banyak benefit yang boleh dapat.

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 4:59 pm | | Reply

      nantnanti kalau dah nak beli online ngan lazada ke hape, leh la cuba benda nih ye.

  12. ajumohit
    ajumohit April 16, 2016 at 2:48 pm | | Reply

    macam-macam offer untuk para pembeli, buat pilihan terbaik untuk nilai wang anda

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:01 pm | | Reply

      Ya.

      buatlah pilihan yang terbaik untuk poket kita.

  13. sabree hussin
    sabree hussin April 18, 2016 at 3:11 pm | | Reply

    Alamak, benda kalau boleh buat duit memang kena sapu nih

    1. titan
      titan April 20, 2016 at 5:02 pm | | Reply

      Ya.

      Sila ambil penyapu dan sapu betul-betul. 🙂

  14. ENA
    ENA April 19, 2016 at 5:51 am | | Reply

    hebat encik titan ni

  15. Wan Zawawi
    Wan Zawawi April 28, 2016 at 4:05 am | | Reply

    Boleh la cuba sekali,sambilbeli barang dapat cashback 🙂

  16. Lokman Amirul
    Lokman Amirul May 2, 2016 at 5:59 pm | | Reply

    Baru la saya paham pasal ni..tq

  17. hmd
    hmd August 22, 2016 at 5:00 am | | Reply

    aku athu shopback ni dari laman beautifulnara..lps tahu teru register dan invite kawan2..yg best dah 2 kali draw duit masuk akaun.. beli toup pun dapat duit…kwn2 beli cod pun cash masyukk dlm akaun shopback aku…yg lecehnya nk kena tnggu 75 hari bebbbb utk dapat redeem amsuk akaun cimb…tapi sabar jugal… dah hmpir rm400 aku dapat pulnagn dr cashback ni…yeeeehhahahahaah

  18. abdfatah
    abdfatah November 4, 2016 at 7:27 am | | Reply

    adoi… baru baca kat sini, dah daftar dengan orang lain… haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.