31 Responses

  1. anuar
    anuar April 27, 2016 at 10:04 pm | | Reply

    Ya betul.. terus konsisten buat kerja.. biar lambat takper.. asalkan selamat..

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:49 am | | Reply

      Ya.

      Biar lambat, asalkan selamat sampai ke destinasi.

      1. Pokok2u
        Pokok2u April 29, 2016 at 7:14 am | | Reply

        Betul tu. Itu yang sebaiknya.

  2. ema
    ema April 28, 2016 at 12:42 am | | Reply

    lepas UPSR baru ada sukan…agak lewat jugakkan…yealah dengan keadaan cuaca sekrang ni… sekolah anak minggu depan..terus buat Karnival Sukan & Usahawan…harap cuaca okeylah..tak dinafikan tugas cikgu memang banyak… orang ingat tugas cikgu mengajar jer…walhal perkara lain perlu dibuat juga.

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:17 am | | Reply

      Ya.

      ramai yang tak tahu dan tak nak ambil tahu.

  3. Wan Zawawi
    Wan Zawawi April 28, 2016 at 4:12 am | | Reply

    Terbaik bro,banyak benda boleh selesaikan tu,lepas kerja selesai bolehlah habiskan masa dengan anak yang comel tu sekali 🙂

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:28 am | | Reply

      Ya.

      Anak aku memang comel.

  4. Afif Rayyan
    Afif Rayyan April 28, 2016 at 4:18 am | | Reply

    Untungla ade superblog.. konfem income ribu riban nie

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 6:12 am | | Reply

      KO pun boleh gak wat superblog kalau mau.

      Haha..

  5. Jie Susanos
    Jie Susanos April 28, 2016 at 4:59 am | | Reply

    byk btul kerja bro..rasa letih gler jd cikgu..haha..

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:29 am | | Reply

      Ya.

      Memang banyak.

      Tapi aku terima dengan hati terbuka.

  6. Azzahairi
    Azzahairi April 28, 2016 at 5:01 am | | Reply

    Ok, jom main cak cak. Janji kerja siap. Biar lambat asal siap…grrr… 😉

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:38 am | | Reply

      Haha..

      Ya.

      Janji kerja kita siap cepat.

  7. JebengOtai ™
    JebengOtai ™ April 28, 2016 at 5:56 am | | Reply

    skit2 lama2 setel la..hehe

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:42 am | | Reply

      Yap.

      Lama-lama setel.

      Biasalah tu beb.

  8. ican mori
    ican mori April 28, 2016 at 10:21 am | | Reply

    Heee good bro better late than never semangat dan fokus dalam bekerja itu sangat penting…

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 12:46 am | | Reply

      Ya.

      Fokus itu penting.

  9. FarahGlanzDotCom
    FarahGlanzDotCom April 29, 2016 at 12:36 am | | Reply

    Fuhhh pitam memang super busy btl yer..tapi bagus la serba boleh.. semoga dipermudahkan segala urusan yer..=D

  10. nila anggraini
    nila anggraini April 29, 2016 at 12:47 am | | Reply

    memang sesuai la ayat cikgu kita ni….biar lambat asal selamat dari tak buat sama sekali.Konsisten setiap masa akan dapatkan manfaat yang berterusan. Syabas…

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 8:03 am | | Reply

      Ya.

      Konsisten itu juga sangat penting.

  11. Pokok2u
    Pokok2u April 29, 2016 at 7:13 am | | Reply

    Baru dapat tengok anak bro titan. Hensem macam bro juga.

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 8:05 am | | Reply

      kecik lagi.

      lom cukup hensem. besaq kang, lagi hensem dari gua.

  12. sharmien
    sharmien May 1, 2016 at 9:58 am | | Reply

    wah aktif nya. Baca pun dah terbayang tak cukup kaki dan tangan.

  13. Lokman Amirul
    Lokman Amirul May 2, 2016 at 6:02 pm | | Reply

    Bagus la blog en.titan

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 2:27 pm | | Reply

      biasa-biasa aje beb.

      banyak lagi blog lain yang bagus-bagus.

  14. onlajer
    onlajer May 9, 2016 at 5:08 am | | Reply

    Abang punya superblog mana satu ya..
    kasi la kita baca juga..

    Mana lah tau terinspirasi.. hihihi

    1. titan
      titan May 9, 2016 at 12:16 pm | | Reply

      Yang rahsia, biarlah kekal rahsia.

  15. rahimah majid
    rahimah majid May 12, 2016 at 11:26 pm | | Reply

    Besar dah anak tu. Boleh tambah lagi seorang.

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 4:03 pm | | Reply

      In-sha Allah.

      Secepat mungkin.

      Ammminnnn.

  16. Calrase Patrick
    Calrase Patrick May 13, 2016 at 5:18 pm | | Reply

    ayat Better late than never nhe saya pernah jumpa di movie ironman hihi 🙂

    1. titan
      titan May 15, 2016 at 12:57 pm | | Reply

      Ada banyak kat movie dan drama beb.

      Ko tak jumpa kot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.