84 Responses

  1. Azmir Ismail
    Azmir Ismail April 29, 2016 at 9:40 am | | Reply

    Terbaik tuan Titan 🙂

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 5:44 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Korang pun boleh jugak dapat.

  2. Jie Susanos
    Jie Susanos April 29, 2016 at 9:56 am | | Reply

    byknya tu..

    hbt smpai target..

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 5:42 pm | | Reply

      Kena usaha lebih, baru targetnya sampai cepat sikit.

  3. anuar
    anuar April 29, 2016 at 10:01 am | | Reply

    Tahniah cikgu.. memang hebatlah..

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 5:42 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Biasa-biasa aje bah.

  4. Encikarman
    Encikarman April 29, 2016 at 10:12 am | | Reply

    Ok, banyak. Kerja 2-3 bln tu saya tahu pe dia. Dah buat 2 bulan dah, menakjubkan.

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 5:41 pm | | Reply

      Ya.

      Kalau dah buat kerja..memang ada la habuannya.

      in-sha Allah.

  5. reezluv
    reezluv April 29, 2016 at 5:03 pm | | Reply

    yup..hasil kerja keras tu aku dah rasa nikmatnya sekarang..ehehee..bagus betul kitab tu.memang tak rugi le aku beli..:P

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 5:23 pm | | Reply

      Hang jenis boleh buat kerja.

      So, tak hairan leh dapat hasil beb. Hehe..

  6. ajumohit
    ajumohit April 29, 2016 at 10:00 pm | | Reply

    tahniah titan, seronok tengok hasil income, 😉

    1. titan
      titan April 29, 2016 at 11:52 pm | | Reply

      Ya.

      Memang seronok la jugak.

  7. PendekarBerkuda
    PendekarBerkuda April 29, 2016 at 10:51 pm | | Reply

    tahniah….
    ko hutang aku cendol tak bayar lagi ni…

    benuehit pulak ko letak kat blog eh??

    amboi2..

    hahaha…

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 8:37 am | | Reply

      turun banting la kalau nak makan cendol.

      sejak bila aku hutang cendol hang haa..

  8. suri
    suri April 30, 2016 at 1:08 am | | Reply

    apa semua nak kaya cepat kena usaha bawa dan buat lebih kerap yeah…

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 8:41 am | | Reply

      Orang kita memang suka kaya cepat dengan kerja lebih mudah.

  9. Zurainny Ismail
    Zurainny Ismail April 30, 2016 at 1:43 am | | Reply

    Tahniah atas hasil work smart & work hard bro Titan! 😀

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 8:47 am | | Reply

      Sama-sama.

      Work biasa-biasa aje.

  10. Hafizul
    Hafizul April 30, 2016 at 5:38 am | | Reply

    Perghhhhh… Boleh wak makan sebulan tanpa kerja nihhh…. koho sakit pulak hati ni duk tengok nilai komisen terkumpul ni.. Hahahahahahaha

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 8:57 am | | Reply

      Bukan segebuk dapat weh.

      Tu dah baru berjaya dapat angka 10k aje.

      Haha

  11. Butik Pengantin
    Butik Pengantin April 30, 2016 at 6:23 am | | Reply

    thorbaik tuan…masyukkkk

  12. zik
    zik April 30, 2016 at 8:07 am | | Reply

    HEBAT!!Berusaha sehabis nyawa jika kita mahukan target yang kita capai…

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 10:29 am | | Reply

      Ya.

      Sampai habis nyawa tu, melampau sikit la.

      1. zool
        zool May 1, 2016 at 3:07 pm | | Reply

        memang melampau tu..

  13. Ena
    Ena April 30, 2016 at 8:53 am | | Reply

    MasyaAllah hebatnya tuan.

    Tuan..nanti cek email ye. Saya ada soalan nak tanya

    1. titan
      titan April 30, 2016 at 10:30 am | | Reply

      Err..

      soalan apa ye?

  14. sharmien
    sharmien May 1, 2016 at 7:35 am | | Reply

    tahniah dah capai target. semoga bertambah murah rezeki Tuan sekeluarga.
    setuju nak dapat duit bukan dengan cara kerja senang. kalau senang mesti le dah berduyun2 orang kaya kan.hehe…

    1. titan
      titan May 1, 2016 at 11:07 am | | Reply

      Aminn..

      moga-moga murah rezeki tahun ini sampai la bila-bila.

      Ya, kalau nak kaya tu senang, ramai dah orang melayu yang kaya raya.

  15. Medal Trofi
    Medal Trofi May 1, 2016 at 8:31 am | | Reply

    tahniah tuan atas kejayaan, semoga lebih berjaya pada masa akan datang..=)

    1. titan
      titan May 1, 2016 at 1:22 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan lebih berjaya dan lebih hasil pada masa yang akan datang.

      1. Pokok2u
        Pokok2u May 5, 2016 at 1:49 am | | Reply

        Amin. semoga lebih berjaya lagi bro.

  16. Raja Sue
    Raja Sue May 1, 2016 at 8:31 am | | Reply

    Tahniah..hebat! 🙂

    1. titan
      titan May 1, 2016 at 1:22 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga lebih hebat pada masa yang akan datang.

  17. semakan upu
    semakan upu May 1, 2016 at 11:16 am | | Reply

    waa.. banyak tu..dah menyamai kerja makan gaji..terbaik en titan

    1. titan
      titan May 1, 2016 at 2:09 pm | | Reply

      Mana banyak.

      10 ribu bahagi dengan 12 bulan.

      Satu bulan tak sampai 1 ribu pun dapat. Hehe

  18. zool
    zool May 1, 2016 at 3:08 pm | | Reply

    kena usaha dengan gigih baru leh dapat..
    lepas ni adalah pakcik Lembaga datang tengok .huhuh

  19. linie
    linie May 1, 2016 at 3:25 pm | | Reply

    tahniah…moga teru sukses dan terus memberi manfaat utk org lain.

  20. Ikhwan
    Ikhwan May 1, 2016 at 4:55 pm | | Reply

    alhamdulillah, masuk unit amanah untuk portfolio pasive income 🙂

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 8:57 am | | Reply

      Bolehlah masuk kat mana-mana duit yang dapat tu.

      hehe

  21. Saudagar deuter & Karrimor
    Saudagar deuter & Karrimor May 1, 2016 at 6:00 pm | | Reply

    Terbaik bro… biar lambat asal selamat… sikit2 lama2 jadi bukit… berusalah

  22. Azam Mohamad
    Azam Mohamad May 2, 2016 at 10:16 am | | Reply

    i folo u hihi kalau menulis rajin kompom boleh! in shaa Allah

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 7:38 am | | Reply

      Ya.

      Kekadang, kena la rajin sikit.

  23. faizal
    faizal May 3, 2016 at 1:35 am | | Reply

    Tahniah cikgu…

    1. faizal
      faizal May 3, 2016 at 1:36 am | | Reply

      Terima kasih kerana sentiasa memberi tunjuk ajar.

  24. Pokok2u
    Pokok2u May 5, 2016 at 1:46 am | | Reply

    Tahniah bro titan dapat banyak. Bukan senang nak dapat macam ni.

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 7:37 am | | Reply

      Ya.

      Bukan senang.

      Kena usaha banyak-banyak.

  25. Raihanah Ahmad
    Raihanah Ahmad May 5, 2016 at 4:16 am | | Reply

    wah hebatnya. teringin nak buat cam cikgu tapi kekangan masa

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 7:28 am | | Reply

      Saya pun buat bila ada masa je.

  26. lankapo
    lankapo May 6, 2016 at 5:54 am | | Reply

    tahniah bro
    memang cakap serupa bikin ni,

    apsal aku klik link jobdirumah tu site kena block?

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 7:20 am | | Reply

      ok je aku bukak nih.

      bukak yang dot net punya.

  27. Aishah
    Aishah May 6, 2016 at 8:25 am | | Reply

    produk digital memang best. takde kos, takde konsep sold out.. air dalam balang pun boleh kering musim panas haha

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 8:58 am | | Reply

      Yup.

      Itu salah satu kelebihan produk digital.

  28. jida
    jida May 6, 2016 at 9:18 am | | Reply

    tahniah encik titan..dah berjaya capai target..

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 11:37 am | | Reply

      Ya.

      Semoga target tahun ini berjaya dicapai juga.

  29. Afif Rayyan
    Afif Rayyan May 6, 2016 at 1:30 pm | | Reply

    Masyukkk.. bile nak belanja nie?

    1. titan
      titan May 6, 2016 at 4:50 pm | | Reply

      Turun Masai la kalau nak dibelanja.

      Tapi bayar asing-asing.

  30. Ambar
    Ambar May 7, 2016 at 7:53 am | | Reply

    Seronok dengan janaan duit yang cukup untuk belanja tiap-tiap bulan. Tidak perlu kerja lagi. Bagusnya

  31. JebengOtai ™
    JebengOtai ™ May 7, 2016 at 8:10 am | | Reply

    woow, bila nk pasang empat? haha

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 9:00 am | | Reply

      Pasang empat apa?

  32. nikkhazami
    nikkhazami May 8, 2016 at 4:17 am | | Reply

    tahniah cikgu.. boleh buat inspirasi ni..

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 8:44 am | | Reply

      Semoga memberi inspirasi.

  33. Pondok Papan
    Pondok Papan May 8, 2016 at 7:42 am | | Reply

    Bila nak update blog ni.. rasa macam rindu sangat dah nak baca coretan encik titan… Haha

    1. titan
      titan May 8, 2016 at 8:38 am | | Reply

      tak tahu bila.

      tunggu aku tak sibuk.

  34. Weirdo
    Weirdo May 9, 2016 at 3:06 am | | Reply

    Salam. sy pernah beli panduan jobdirumah rm50. tapi lepas bank in, tak dapat apa2 berita pon. camne nk follow jobdirumah ni yea?

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:43 pm | | Reply

      Ada no telefon kat website jobdirumah.

      Cari dan call diorang.

      Biasanya, kalau email diorang tak masuk kat bahagian inbox, check kat bahagian spam email anda.

  35. ema
    ema May 10, 2016 at 2:15 am | | Reply

    Tahniah bro titan. usaha sendiri puas hati dengan hasilnya.

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:47 pm | | Reply

      Ya.

      Usaha sendiri, baru puas hati.

  36. Ahmad
    Ahmad May 10, 2016 at 2:34 am | | Reply

    Tahniah Tuan Titan..Sangat Memberi Inspirasi

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:50 pm | | Reply

      Sama-sama.

      Semoga memberi inspirasi.

  37. Sobri Mansor
    Sobri Mansor May 11, 2016 at 1:11 am | | Reply

    Biar sikit-sikit tapi konsisten…

    Dari banyak-banyak tapi kelaut

    Terbaekkk kitab pink

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:32 pm | | Reply

      Ya.

      Kita tu memang best dibaca.

  38. jambu batu
    jambu batu May 11, 2016 at 2:42 am | | Reply

    wow.. banyak nya..
    belum khatam lagi ‘kitab pink’ tu. 🙂

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:28 pm | | Reply

      Nanti ada masa, sila khatamkan.

  39. sabree hussin
    sabree hussin May 12, 2016 at 5:03 pm | | Reply

    Lagi ajaib sesuatu tawaran, lagi orang suka. Najib sungguh miahahaha :p

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:29 pm | | Reply

      Apa kaitan plak dengan mamat tu?

  40. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2016 at 4:10 am | | Reply

    bole buat wang hantaran kali kedua..
    lalalala

    1. titan
      titan May 13, 2016 at 3:24 pm | | Reply

      Hehe..

      Hantaran apa tu sebenarnya?

  41. cik tom
    cik tom May 18, 2016 at 9:21 am | | Reply

    salute sifu..tunjur ajarku sifu…hehe

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:56 pm | | Reply

      TUnjur apakah itu?

  42. Hasan
    Hasan May 19, 2016 at 4:41 am | | Reply

    wow hebat 🙂

    jom kasik lanyak clickbank plak hehehe
    curency tgah sedap ni
    duduk underground itu lebih comfort zone

    1. titan
      titan May 21, 2016 at 4:48 pm | | Reply

      memang dok layan clickbank la nih.

      haha

  43. Mek ila Jual Vitamin
    Mek ila Jual Vitamin May 22, 2016 at 8:55 pm | | Reply

    Alhamdulillah. Sebenarnya setiap kita punyai tugas berbeza, fikir positif.

  44. Sani
    Sani July 22, 2016 at 5:10 pm | | Reply

    Patut jobdirumah kena up lagi komisen sebab jadi main contributor…

  45. Adam
    Adam April 14, 2017 at 9:35 am | | Reply

    Hebat ni tuan. Idola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.